-->

04.11.20

У проекті Держбюджету-2021 передбачена рекордна кількість коштів на соціальні виплати, — Денис Шмигаль

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів України 4 листопада озвучив ключові пріоритети проекту Державного бюджету на 2021 рік.

«На медичну систему плануємо виділити 156 млрд грн, що на 27,5 млрд грн більше, ніж у 2020 році. На освіту піде 174 млрд грн. Це на 34 млрд більше, ніж у 2020 році», — зазначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр додав, що в проекті бюджету передбачені кошти й на зростання мінімальної зарплати з 1 січня до 6 тис. грн і з 1 липня — до 6,5 тис. грн.

«У проекті бюджету передбачені 12 млрд грн на підтримку бізнесу через програми кредитування, а також рекордний рівень коштів на соціальні виплати — 324 млрд грн», — повідомив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль під час засідання закликав народних депутатів ухвалити проект Державного бюджету на 2021 рік у першому читанні цього тижня.

«У понеділок бюджетний комітет підтримав поданий нами кошторис. І ми закликаємо парламентарів цього тижня схвалити документ у першому читанні. Далі ми всі разом доопрацюємо ті окремі питання та зауваження, які висловлювалися», — відзначив Прем’єр-міністр.

2 коментарі:

uy3ig сказав...

Читаем, радуемся. НО... не забываем, что это ПРОЭКТ! Его еще МВФ не читали. Еще Евросоюз не видел. Еще Коломойский не подходил к нему. И еще много, много, многие... А в итоге окажется, что опять налог увеличат на бездетность, на детность и на многодетность вместе с многожёнством. Да, забыл - еще и за квартиры заставят налоги платить! За те, что вы уже лет двадцать как выплатили все, до последнего кирпича.

Віктор сказав...

брешуть наркомани.брешуть зе кгб....

Дописати коментар