-->

22.04.21

Ініціативна група повідомляє

Ініціативна група щодо належного правозастосування норми ПРЯМОЇ ДІЇ частини 3 статті 59 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» № 796-XII та щодо «подарункового» законопроекту Кабінету Міністрів України № 4555 від 29.12.2020 року, а також з нагоди проведення комітетом 9 квітня в режимі відеоконференції через Інтернет на платформі ZOOM виїзних слухань на тему: «Чорнобильська катастрофа. Стан соціальної захищеності постраждалих осіб та актуальні завдання подолання наслідків» направила до нашого Омбудсмена Денісової Л.Л. та до голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Третьяковій Г.М. свій ПРАВОВИЙ ВИСНОВОК.

«ЗАКОНОПРОЕКТ №4555 ВИГЛЯДАЄ «НЕГІДНИМ ПОДАРУНКОМ» УРЯДУ УКРАЇНИ ДО 35 РОКОВИХ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ».

Всім побратимам бажаємо міцного здоров’я, згуртованості та правових знань задля відстоювання своїх ЗАКОННИХ ПРАВ та ІНТЕРЕСІВ.

Додається: звернення Ініціативної групи до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, зразок обчислення пенсії солдату-строковику в 1993 році.






















































Немає коментарів:

Дописати коментар