-->

30.05.21

Микола Бовсуновський про забезпечення онкохворих препаратами для лікування раку

Онкохворі чорнобильці Немішаївської ОТГ скаржаться на відсутність забезпечення препаратами для лікування раку. У селищній раді запевняють про зворотнє 

«З грудня місяця онкохворі Немішаївської ОТГ не отримують абсолютно ніяких препаратів для лікування раку, хоча гроші фондом виділяються і це колосально великі гроші», - стверджує наш співбесідник. 

В той же час депутат ради Немішаївської ОТГ Микола Бовсуновський стверджує, що державні кошти на ліки для онкохворих чорнобильців Немішаївської громади розподіляються через Бородянську селищну раду. Затримок із забезпеченням препаратами для лікування раку немає. 

За його словами, кошти у розмірі 2,5 млн гривень були заплановані ще до розформування Бородянського району. З них наразі виділено 450 тисяч. 

«Зараз йде розподілення, окремо буде йти розпорядження для Немішаївської громади, окремо для Бородянської. Поки прийшло, як Бородянський район – на Бородянську селищну раду. Зараз вже розподілили і люди отримають всі ліки», - каже Бовсуновський і уточнює, що наступний транш має становити 600 тисяч гривень. 

Якщо ви, чи ваші знайомі володієте інформацією про надання або ненадання ліків для онкохворих, напишіть нам.

Немає коментарів:

Дописати коментар