-->

14.08.21

За чотири місяці роботи на «ветеранську» телефонну лінію звернулося майже 8 тисяч захисників та членів їхніх родин

До новоствореної «ветеранської» телефонної лінії 1545 (кнопка 9) на платформі Урядового контактного центру за період 22 квітня – 4 серпня 2021 року надійшло 7 898 дзвінків від ветеранів та членів їхніх родин.

Операторами контакт-центру зареєстровано 9 161 звернення з питань соціального захисту, пільг, медичної, санаторно-курортної реабілітації, психологічної та правової допомоги.

Найчастіше зверталися представники ветеранської спільноти з Києва, Дніпропетровської, Харківської, Донецької та Одеської областей.

4 830 заявникам оперативно надано консультації та роз’яснення щодо отримання соціальної або правової допомоги, пільг, виділення земельної ділянки, надання статусу члена сім'ї загиблого учасника бойових дій тощо.

4 331 звернення громадян надіслано органам влади для сприяння у вирішенні питань із соціального захисту, охорони здоров’я, комунального господарства, роботи органів юстиції, аграрної політики і земельних відносин, пенсійного забезпечення та оплати праці.

Нагадаємо, зателефонувавши за номером 1549 (далі обрати 9️), ветерани та члени їхніх сімей, а також родини загиблих можуть оперативно отримати відповіді на питання щодо соціального захисту, працевлаштування, медичної, санаторно-курортної реабілітації, психологічної та правової допомоги.

Мінветеранів провело професійне навчання операторів контакт-центру для швидкого та кваліфікованого опрацювання звернень, надання допомоги та додаткових роз’яснень.

«Ветеранська» лінія працює цілодобово у режимі чат-боту, а безпосередньо поспілкуватися з консультантом можна з понеділка по п'ятницю с 8:00 до 20:00.

5 коментарів:

Unknown сказав...

Всі звернення на гарячу лінію контролюються і нидають ніякого ефекту.Нам надають інформацію яка вигодна державі.

ПОЛИН86 сказав...

Ветерани кого? та чого?
З тексту не зрозуміло якої саме категорії ветеранів це стосується, бо в нас досі є ветерани труда, с/г, залізниці тощо

Unknown сказав...

ПОЛИНу86, у нас ветеранів ТРУДА вже немає, бо ніхто не хоче працювати, на залізниці отримують достойну оплату своєї роботи, їм ветеранство не потрібне. Залишаються ветерани прокуратури, поліції, державної служби, податківці та інші. Тут мови про ветеранів евакуйованих з Припяті, бути не може, але кожен текст, кожен розуміє в міру своєї недосконалості, або через великий розум.

Анонім сказав...

Забыл добавить ветеранов-коррупции. В перспективе останутся действительно ветераны бюджетной сферы, которые и во время основной трудовой деятельности жили не на одну зарплату, так им ещё и на пенсии - почет, уважение,льготы плюс большая пенсия. Нынче в почёте не ветераны труда, а ветераны хапуги, взяточники, мошенники и аферисты.

Unknown сказав...

10000%!

Дописати коментар