-->

29.09.21

Бердянськ: «афганці» і «чорнобильці» вимагають

Госпітальне відділення: «афганці» і «чорнобильці» вимагають забезпечення їм гарантованих пільг на медичну допомогу

На засіданні Дня депутата відбулась жвава дискусія між владою, ветеранами війни в Афганістані та «чорнобильцями». Пільговики вимагають, щоб їм надавалась гарантована медична допомога в госпітальному відділенні, роботу якого планують відновити найближчим часом

Після виступів ветеранів АТО/ООС про необхідність відновлення роботи госпітального відділення в міській раді зайнялись цим питанням. Планується, що найближчим часом буде функціонувати дві палати по 4 койко-місць в кожній. На ці потреби з міського бюджету необхідно близько 2-х мільйонів гривень, повідомив Валерій Баранов.

Присутні на засіданні голова міської громадської організації воїнів-інтернаціоналістів «Шураві» Олександр Врублевський та заступник голови міської організації «Союз-Чорнобиль» Юрій Лаєр обурились чому послугами госпітального відділення будуть користуватись виключно ветерани АТО/ООС? «Афганцям» та «чорнобильцям» також гарантовано надання медичної допомоги на пільгових умовах і раніше в госпітальному відділенні ці послуги надавались.

На зауваження представників громадських організацій, Валерій Баранов запропонував окремо обговорити дану проблему.

Немає коментарів:

Дописати коментар