-->

25.04.22

В Рівному готуються до проведення заходів до 36-х роковин Чорнобильської трагедії

Правління Громадської організації "Рівненські ветерани-чорнобильці" інформує чорнобильців Рівного про заходи організації до 36-х роковин Чорнобильської трагедії:

1. О 20.00 годин 25 квітня заплановано провести запалювання 36-ти Свічок Пам’яті біля підніжжя Пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської катастрофи» в Рівному, що в сквері Чорнобильців на перехресті вулиць: Гетьмана Мазепи і Симона Петлюри.

2. На 10.00 годин 26 квітня заплановано покладання квітів до підніжжя Пам’ятника постраждалим від Чорнобильської катастрофи що в смт.Квасилів на вулиці Молодіжній

3. На 10.30 годин 26 квітня заплановано покладання квітів до аншлагу вулиці “Героїв-чорнобильців” у Рівному.

4. На 11.00 годин 26 квітня заплановано покладання квітів до підніжжя Пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської катастрофи» в Рівному. 
 
В Квасилів і на нашу вулицю їдемо власним транспортом. Збір учасників поїздки в 9.30 годин біля входу в напівпідвальний магазин, що в будинку № 4 на вул. Княгині Ольги (нижче зупинки тролейбуса № 1).

Хто хоче їхати - записуйтесь в Оніщука Володимира 067 926 32 75

5 коментарів:

Анонім сказав...

і ні разу ні одної молитви за померлих побратимів...чому?

Анонім сказав...

А що там Хрущ в Києві? Шось мутить буде старичок?

Анонім сказав...

фірташ-кличко дерибанить.а хрущ святкує ДН.от і все.

Анонім сказав...

Пока Хрущ великий полковец всеукраинской СЧУ празднует ДР, нам всем "декомунизируют" выплату к 5 мая 2022 г...Законопроект 7295 (автор Третьякова) https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/39445 . И где защита интересов чернобыльцев от Хруща??? Или он с Галей на пару ворует наши положенные законом копейки???

Анонім сказав...

кгбзепукін скомуніздив виплату до 9 травня.а ви ж не вірили.зе грає дурня-чегевару і краде.все в стилі кгб.вкрав у всіх.а це мільярди.і це назавжди.а ми мовчимо.тут не піндоси винні.

Дописати коментар