-->

07.04.23

Тайна названия города Чернобыля

37 коментарів:

Анонім сказав...

Бугай! Що тобі чи Вам заважає надавати історію ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ? НЕУЧ від рф Я ліквідатор аварії на ЧАЄС КОМУ ВИ АГЕНТ РФ пихаєте свої ідеї!

Анонім сказав...

Згоден з вами на 100 %

Анонім сказав...

Пащу закрий, у мене онук воює половина військових росіяни (російськомовні). Онук мені телефоном каже, російські побратими борються як вовкодави. Онук розмовляє російською, так і українською. Влада краде, грабує народ і стравлює громадян України.У РФ українці за чисельністю населення третина. Онук каже російських полонених і документів убитих, кожен другий українське прізвище.Інтернеті дивіться генерали та старші офіцери хохли, в уряді РФ багато хохлів, бо з ними як бути? За Коституцією громадяни України мають право спілкування та викладення своїх думок рідною мовою! Ах, та ми ж виженемо всіх російських громадян України і самі українці боротимемося зі зброєю в руках.....напевно так?

Анонім сказав...

Так воно і є. Можно бути падлюкою україномовною, а можна бути російськомовним, або росіянином, який виріс на Україні та життя за неї віддав. Діло не в мові, а яка ти людина, і яка з тебе користь для держави.

Анонім сказав...

Додати до допису нічого, написано вірно,(патріоти)згадали про мову,ще зосталось про віру.

Анонім сказав...

Прочитайте уважно Хто є Хто на цьому сайті в других дописах.

Анонім сказав...

,,ці,"воювати за свободу та незалежність не будуть,а за халяву,будьласка.

Анонім сказав...

А що,на ліквідації всі розмовляли українською мовою,національності були різні і кожен розумів один одного,російська мова не завадила роботі,абула мовою спілкування для всіх національностей.

Анонім сказав...

Всё я сайт больше не открываю потому что добросовестно учавствовал в ливилации на станции и думаю что мразота не будет меня чему то учить и указывать.

Анонім сказав...

Война - это искусство обмана, пропаганды, и умело используемой идеологии. Простому человеку просто недостаточно времени, знаний, анализа и возможностей разобраться в этой куче дерьма.

Анонім сказав...

Да война показує і гнилу вонючу требуху коли засрані мізки виступають за і допомагають ворогові, це не лікується тільки цвинтар чистить від такої хвороби.

Анонім сказав...

Не росiйсська мова , при чем тут россия?, а русский язык , на котором говорит ,может ,треть , а может и половина Украины - Киевской Руси, втч и солдаты ,воюющие против россии .Какой язык национальный в США ? Никакой !Не знали ? В Канаде два , в ШВЕЙЦАРИИ - три итд.А разделяют народ по языкам фашисты и иже с ними подонки , когда нет других аргументов для удержания власти . " Разделяй и властвуй"

Анонім сказав...

Під час ВВВ яку вів СРСР німецьку мову вивчали в школах та вузах,мову німецького народу а не гітлера,мову Шилера,Баха,Гете,Братів Грімм,включіть мозги,якщо остались.

Анонім сказав...

Відмінне пояснення.

Анонім сказав...

Так фашистськое кацапье и прийшло защищать насмерть русскоязичних в Украине потому что государственного язика украинского небило в школах , вразумел ишак.

Анонім сказав...

Пиши на українській мові не шифруйся,віслюк.

Анонім сказав...

Так російські фашисти імперці і захищають під виглядом мови свій вчорашній день, смерть рашистським окупантам, Слава Україні !!

Анонім сказав...

Українська мова,була,є і буде,зрозумів,баран.

Анонім сказав...

Не такі страшні
Кацапська воші,
Як Українські гниди!
Симон Петлюра.

Анонім сказав...

Скільки часу буде людство на землі,стільки буде мов, зрозуміло,ішак-урапатріот.

Анонім сказав...

Скільки мов знаєш,на стільки ж,багатий,якщо цього осли,барани та інша живність не знає,то навчайтесь:ніколи не пізно.

Анонім сказав...

Хочу тебе ответить что от твоих рассуждений ну совсем ничего не измениться потому что твои советы ну совсем никому не нужны потому что ты нам не нужен .

Анонім сказав...

Відповідати повинен кожен за себе,а поради я не роздаю тому,що не стіл добрих послуг.

Анонім сказав...

Тикать не треба,бо зломаєш.

Павел сказав...

Многие из Вас совершенно не знаете УКРАЇНСЬКУ МОВУ , а лезите обсуждать русский язык !!! Я в 1978 г. закончил среднюю школу и сдал выпускные экзамены по украинскому языку и литературе на " відмінно ". Тогда не было таких уродств в украинском языке как - членкиня , медикиня и прочей дури ... В ті часи була співуча українська мова !!! И такого выражения как " ... стіл добрих послуг " - не существует !!! Есть бюро добрых услуг .

Анонім сказав...

Вид стола-БЮРО.

Анонім сказав...

Контора добрих послуг,бюро,різновидність письмового столу,написано правильно.

Анонім сказав...

Однако слово - оружие, подразумеваем мову, как легко людей столкнуть лбами. Но, как обычно ,«сценариста» сего действия, не видно! Он доволен проделанной «работой».

Анонім сказав...

Цікаво, хтось пробував через суд зняти заборону, що пенсія не більше 10 мінімалок, у мене товариші пенсіонери МВС, массово знімають поріг і пенсії у них вже набогатл більше. Дякую.

Анонім сказав...

Товариші знімають,так знімай,чого писати?

Анонім сказав...

В якій області та громаді це,,ЧУДО"?Приїдемо або прийдемо подавати позовні заяви,не баріться з відповіддю,всі в очікуванні.

Анонім сказав...

Чого бідний, бо дурний, а чому дурний, бо бідний. На сайті асоціації пенсіонерів МВС є позивни заяви, тільки вони для правоохоронців, а тут питають, хтось із ченобільців такі писав?

Анонім сказав...

Яка підстава для суду,про скасування максималки?

Анонім сказав...

Поки підстав немає, тому і питаю, може кто і знає.

Анонім сказав...

Бажано, щоб не було постанови про зменшення пенсійних виплат.

Анонім сказав...

О какой проделанной работе вы говорите ,да и что может изменить лепет этой особи .

Анонім сказав...

Підтримую. Російськомовні трапляються більшими патріотами ніж ті,україно овні: злі, агресивні, людиноненависні

Дописати коментар