-->

06.06.23

Кому з військових пенсіонерів автоматично не скасують обмеження максимального розміру пенсії

125 коментарів:

uy3ig сказав...

Какое отношение имеет это к нам, чернобыльцам?

Анонім сказав...

А те, що пенсійному фонду - Конституційний Суд не указ так само як і Конституція України. У них діє свій закон - закон Шарікова , і не має значення військовий ти чи чорнобилець і насрать що ти виконував конституційний обовязок

Анонім сказав...

Істина правда!

Анонім сказав...

ПФУ-ЦЕ ДЕРЖАВА,в державі УКРАЇНА.

Анонім сказав...

То я як поняв чернобидьці теж мають право на пенсію без грані?

uy3ig сказав...

Там сказано - военные пенсионеры. Это не чернобыльцы. Слушайте внимательно.

Анонім сказав...

Ви спробуйте дозвонитися на вказаний номер? ЛОХОТРОН ПОВНИЙ!

Анонім сказав...

Шановні, це стосується виключно тих осіб, яким умови, розміри і порядок пенсійного забезпечення визначаються Законом України „Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осібˮ від 09.04.1992 № 2262-ХІІ. Зайдіть в свій електронний кабінет ПФУ та побачите підставу призначення (згідно якого Закону)

ДОК сказав...

Я не шановный пан . Я или товарищ или по Имени и Отчеству ! Твои ПАНЫ ждуть тебя !!! У тебя , галыцуого холуя - НИКОГДА не было свое РОДИНЫ !!!

Анонім сказав...

Стаття 11 закону 2262 однозначно каже що умови норми і порядок призначення пенсій для військовослужбовців і осіб які мають право на пенсію за цим законом !!! Які постраждали чаес визначається чорнобильським законом і законом 2262, як це одночасно по двом законам потрібно відповідне юридичне роздратування, виглядає як шанс під який треба підвести базу.

Анонім сказав...

Звідкіля беруться і де виросли і жили такі як док прямо чисті прохуйловські уєбани.

ДОК сказав...

Закройте рот , ПАСКУДЫ ... Вы страну превратили в кровавое месиво .......

ДОК сказав...

Говорю - СРАЗУ !!! Педерастам , анонимам и прочей шлоебене - НЕ БУДУ отвечать !!!

ДОК сказав...

Отвечаю Анониму . ...звідкіля беруться такі як Я .Я родился и вырос в СССР в фронтовой семье . Батя с 1919 г. , а Мама - с 1926 г. Царствие ИМ небесное !!! Оба - настоящие ФРОНТОВИКИ !!! А мой Батя - вообще Легендарный Мужик . Он брал в плен генерала-фельдмаршала Пулюса в Сталинградской битве , командующего отборной 6-ой армией вермахта . И ДЕД у меня был - Полный Кавалер Георгиевского Креста !!!

Анонім сказав...

Ну й кому потрібно це гінєкологічне древо? Зав'язуй док...не смішно...

ДОК сказав...

Анонист !!! Ты тут яро землю не рой своими рогами ... Побереги силы , то нынче овес на складе кончается ...

Анонім сказав...

Бідолашний нащадок совка ...Ну так - аборти тоді не в моді були...

Wladimirr9 сказав...

Военные пенсионеры получают пенсию без
ограничения по решению суда.
Очередь за инвалидами ЛПА1кат. по судам воевать, у кого ещё есть
здоровье.

Анонім сказав...

Остались в прошлом и советская Украина и советская Россия. И там и там правят деньги, а прошлым можно только спекулировать, особенно кто на это ведётся. Забудьте. Осколки прошлого останутся только у нас в головах, и то, пока мы живы.

Анонім сказав...

Для молодого поколения перепишут историю, и на этом точка.

Wladimirr9 сказав...

А силовые структуры страны всегда перестраиваются под любую власть в стране.
Сегодня ты оппозиционер, а завтра ты
передовик и осознательная личность
при новой действующей
власти.
Так и живём.

Анонім сказав...

"С волками жить по волчьи выть." Адаптируйся , притворяйся, соглашайся, или лишат комфортной жизни. Хотите правды, готовьтесь к лишениям и гонениям. Мало кто решится на такой мазохизм, особенно в старости. Кормят, сидим и тихо сопим в две дырочки. Мы ликвидаторы - люди нейтрального времени прошлой эпохи. И слава Богу!

Анонім сказав...

Рискнуть можна. Адвокаты на старте. Нужен обоснованный творческий иск. Страна в военно-экономической турбулентности, а точнее, в контролируемом хаосе, пока. Могут дать, а также могут "дать и в лоб, и между ног". Реакция на все эти иски, для людей из "юрского периода", непредсказуема.

ДОК сказав...

Вот заведется такая майданная мразь и со своими вуйками всю Украину раком поставила . Я - нащадок своего Великого Отца - фронтовика и своих Дедов - Героев !!! А ты - нащадок вечных рабов и свинопасов .

Анонім сказав...

нащадок вагини ти...распрямся вже, раком стояти незручно...)))

Анонім сказав...

Да уж, развели политики людей по обе стороны. Как бы нам ликвидаторам не затеряться, а ещё хуже - исчезнуть, на страницах истории.

Анонім сказав...

ДОК - ти молодець !!! І не звертай уваги на цього дебіла . Він їбонутий на всю голову і до Чорнобильскої трагедії взагалі не має ніякого відношення .

Анонім сказав...

Ну і хто тут проти державного устрою? Давай героїни,нащадки мля...
Мовчить вже,бо духу не вистачає відмовитися від подачок,тільки слюною бризгати....Тьфу,лайно.

Анонім сказав...

Янык/Азаров забрал, и их проклинали. Справедливо/несправедливо , это уже второй вопрос, хотя можно было на законодательном уровне разобраться кому оставить, а у кого забрать, без шума и крика. Сегодня подняли, и даже некоторым с лихвой, справедливо/несправедливо, это вопрос риторический. Всё, что на плюс, это благо для нас. Вывод: человек, поскольку это особа материальнозависимая, всегда оправдает тот "картуз", который приумножил личный гешефт. А под гешефт подстроится все остальное.

Анонім сказав...

А великий отец фронтовик поди у Власова против своих барабанил.

Анонім сказав...

Толкового написано, погоджуюсь.

Анонім сказав...

Депутаты перескакивали из партии в партию, при этом меняя свою политическую ориентацию, с одной единственной целью - финансовая выгода и нахождение в правящей коалиции. А чем хуже обычный народ, конкретнее, тем кому капает, и прилично капает.

Анонім сказав...

Очень похоже что нащадок великого отца фронтовика сейчас на подпевке у атамана хуйла, а по нации оно мокша.

Анонім сказав...

Як кажуть в сім'ї не без урода

Анонім сказав...

За гроші,стать поміняють і не один раз.

Анонім сказав...

Хто платить перед тим і капелюха знімаємо. Поки платять.

Анонім сказав...

Отец с матерью герои, а сынок получился шкурой и хуйловским подпевалой.

Анонім сказав...

Як вірно сказано що не так страшні кацапскі воші як українські гнили.

Анонім сказав...

Во как оказалось рентгенолог к педерастам не равнодушен, хотя идем в Европу и надо относиться к геям толерантно.

Анонім сказав...

Що , Аноніми , - встигли швидно вишиванки одягнути та гучно крикнути " Слава Україні " !?. Ви всі народилися в СРСР і вже при вільній Україні декілька разів в своєму житті " перевзувались " під кожного Президента України . Ганьба вам . А ви тут напали на шановного лікаря як скажені собаки ...

Анонім сказав...

Посміхнувася про собак...)))Хто тут скаженів, так це док - лаявся як покусатий від сказу.Та й тобі тако ж не треба ображати других наклепом та прочею хренью - то твої мрії,щоб за кожного відповідати.Не все вимірюється грошима - це ви думаєте,що усі такі як ви...
Я із сходу.Війна забрала в мене родину та й житло...кацапцька мова - та нахрін...наспів кацапцький - та нахрін...вата - нахрін...ти також нахрін...А якщо тварюка,яка радіє загибели наших хлопчиків та діточок та виправдовує це лайно,здохне хоч від інсульту - я в задоволені!
Валіть нахрін на расєю,нащадка ссср,яким вона себе наголосила.Ви ж до цього прагнете...Зробить хочь раз у житті справжній та мужній вчинок..Або просто мовчить та не пиздить.

uy3ig сказав...

А что же вы, бляди все под "Анонимами" пишете? Что, ссыте? А вдруг переобуваться придется?

Анонім сказав...

Во вата задригалася...))Не вже ж агонія?)))

Анонім сказав...

Переобувание твое состояние вата клиноголовая.

Анонім сказав...

Тут на шановних ніхто не напада, тільки на підорів у яких голова під залупу застругана.

uy3ig сказав...

Ононимы вы все. Ссыкуны дешевка.

Анонім сказав...

Та ні,то просто ти підор на дешевку береш...)))

Анонім сказав...

ДОК, а также uy3ig страдают биполярным расстройством, не нужно людям страдающим тяжелым психическим расстройством в комментах отвечать злобно и с насмешками. Бог решает наказать человека, лишает его разума....каждый из Вас может за дела свои стать сумащедшим и обузой семьи... типа "арестовал" Паульса, Берию и т.д., искать в анонимах "врагов" инопланетян, чужеродную жизнь. Понятно "ищун" uy3ig в анонимах и угрожая сидя в рваных трусах на диване, как жаба дуеться до размера быка, но поверьте это не боксер, не каратист...а обычный дебил...получит по хлебалу и домой уползет зализывать порванное очку, а подзабыв начнет снова поиск "анонимов" с больной жаждой своего больного воображения, нарываясь очередной раз на нахобучивание его очка и его порыв....но дурака ничто не учит.

Все о "биполярке" может, есть у Вас тоже симптомы ? Переходите по ссылке....наслаждайтесь....

https://www.neurolikar.com.ua/%d0%b1%d0%b8%d0%bf%d0%be%d0%bb%d1%8f%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%b5-%d1%80%d0%b0%d1%81%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5/

Анонім сказав...

О!Еще один залупоголовый! Да когда же вы закончитесь!

Анонім сказав...

Згоден по біполярке,питань нема,вік не той,та усіх чекає то,на що вони "заробили" за життя....
Не можу відповідати за усіх,тільки за себе.Адже ці нападки нагадали кацапську вясну 2014 року,тоді все починалося приблизно так - нарратів ссср та нащадки якись там героїнів,та проча,усяка там...Окремо образи..Вже проходили,али чим закінчилося усі знають,на жаль.Я свою біду не вішаю нікому,це моє ,окремо.Вибачати тварюк?Не хочу,та й не буду..Тут вже від кожного по розуму.Свари мені тако ж не подобаються,але дійсно,в реалі морди були би биті ,та й неодноразово..)))
Нехай усім щастить!Окрім тварюк звісно - їм інсульт.))

Анонім сказав...

А может биполярка накрыла не простых людей, а руководителей всех мастей, возомнивших себя вершителями судеб? Простой народ, как сакральная жертва, подверженный мощнейшей пропаганде.

Анонім сказав...

А хто з народом колись рахувався?Можливо для когось це відкриття,але це вже від розуму кожного...
Кожен зробив свій вибір - по другому ніяк.Хто відверто каже,хто затаївся,але все одне - вибір зроблено.
В мене дуже просто - прийшли з війною,та кажуть що освободили.Я маю у це повіріти?))) Ні!Та щє раз ні!!!Не вірите - їзжайте погляньте...

Анонім сказав...

Согласен. Людское горе ничем нельзя оправдать и одурманить. Смерть есть смерть, разрушенные города и судьбы, это ничто иное как горе. А великие лозунги, это лишь лживое оправдание скрытых амбиций толстосумов. Народ это инструмент, который используется в уничтожении друг друга.

Анонім сказав...

Генрих Гиммлер: "Убивайте, убивайте, убивайте, а мы за это ответим ....".

Анонім сказав...

"Освобождение"(?) - неудачный термин выбрала РФ. Если конечно не подразумевалось освобождение территорий от людей. Парадокс в том, что в наше время идёт захват территорий?

Анонім сказав...

З 1991року,ні один президент та голови сіл та міст зі своєю свитою не поніс покарання за завдану шкоду державі УКРАЇНА та її мешканцям, але лікування Є-ЧАУСЕШКО.

Анонім сказав...

Вибачайте,ЧАУШЕСКУ-28куль, трьома чергами.

Анонім сказав...

Приємно бачити однодумців!А то прям нікого,одна школота обдолбана.Дякую,хлопці за підтримку!Тримайтеся,та бережить себе.Давіть цю гніль,та не давайте їм вставати - ворог гідкий,без гідності та правил...
док та uy3ig накиньте особисті данні - поспілкуємось на дозвіллі...))) ви ж круті...не сцикуни...)))
Відпочив трохи,та їду далі...54 ОМБр чекає...Щоб розуміли,то наші хлопці з Донбасу,воюють з першого дня,й чорнобильці тако ж.Хлопчики наші умнічки,витримають...Так і передайте нашим,що ми їбашим!
Смерть ворогам!Ватанам інсульт!)))
Слава Україні!Слава ЗСУ!!!

Ярослав сказав...

Читаю Ваші коментарії - і диву даюсь ... Ви поводитесь не як гідні Ліквідатори , а як ДЕБІЛИ !!! Мало , хто з Вас вміє логічно мислити і аналізувати життя і події . Наша Ненька - Україна стоїть перед прірвою ... Вже чисельність українців становить біля 20 млн.чол. і нас чекає страшенна демографічна криза . Похмілля буде дуже і дуже тяжким .

Анонім сказав...

Некоторые аналитики дали прогноз по восстановлению экономики - не менее 20 лет!!! Интересно от какого момента берется старт на восстановление? Война ещё не закончена, как собственно и неостановлено разрушение экономики и инфраструктуры страны, а главное, человеческий ресурс таит с каждым днём. Одни покинули страну безвозвратно, и не хотят ждать неизвестного возрождения (так как жизнь одна и скоротечна), другие становятся инвалидами, и огромное количество репродуктивных молодых людей останутся на поле войны. Хочется позитива и не тешить себя иллюзиями, но, и ещё раз но (без ответа). 90-е годы ,со своей нестабильностью, для многих покажутся "бархатным периодом" по сравнению с послевоенной "перспективой". Как обычно период хаоса переживут люди, чиновники, дельцы и мошенники с определенным набором качеств. Многие тыловые города ещё по инерции живут в довоенной атмосфере и надеятся, что пронесёт. Всё надеется на что-то, и те и "другие". Всё уповают на Бога. На чью сторону он станет в этом погрязшем во грехе мире?

Анонім сказав...

Кто деньги подымает хорошие в Украине, тот будет сидеть до последнего. Некоторые оказались в нужное время в нужном месте и скирдуют не покладая рук: военкомы например, погранцы, а в связи с мобилизацией, то есть откупиться от нее, сколько деловых людей развелось, а "ангелы" гуманитарки. Украина страна возможностей для аферистов и крученых пацанов. Одни по зову сердца на войну, другие в тыловые закрома. В погоне за гривной просрали всё, а почему, да потому, что Украина оказалась "офшорной зоной" в мировом сообществе, своего рода Колумбией на европейском континенте. Коррупцию никто не собирается уничтожать. Пришла война людям горе, ушлые используют ситуацию по полной. Сами знаете, где сейчас проживают главные сценаристы последнего десятилетия. Жалко людей и их искренних идей к лучшему.

ДОК сказав...

Глубокие , содержательные и правдивые два последних комментария !!! Мы еще с очень большой печалью будем вспоминать ( у кого память ЕСТЬ ) высокоразвитую и индустриальную УССР , у которой ВВП был больше чем у Китая . Все познается всравнении !!!

Анонім сказав...

Не все було погано в УРСР, треба було в 1991році викинути всю гниль,як зробили наші сусіди:ПОЛЯКИ,ЧЕХИ,УГОРЦІ, навіть РУМУНИ непогано стартонули, звичайно ж не

Анонім сказав...

Большинство бывших стран социалистического лагеря прошли болезненную процедуру - пресечение коррупции до минимума. Возможно ли это в Украине? В Украине коррупция - это система ,на которой держатся все отношения в обществе , в политике, и во всех отраслях экономики и бизнеса. Каждый украинец сталкивался с ней, и в какой-то мере был вольным/невольным участником разнообразных процессов. Это наверное не искоренить.Это уже стало родным и неотъемлемым. Процесс формирования украинского олигархата и разграбления страны, под видом независимости и мнимой свободы, привел страну к сегодняшнему результату. В погоне за разграблением потеряна стратегия и бдительность в мировом сообществе. Ошибки политиков вылились в страдания простых украинцев.

Анонім сказав...

Вернимось до хат-мазанок , до олійних з картоплі освітлювачів , до глиняних горшків та свистульок , до тинів та огорож з лози і очерету , до лопухів-дупопідтирачів і буде нам ЩАСТЯ !!! Оххх...і запануємо ...

Анонім сказав...

Без коррупции скучно.

Анонім сказав...

А где обсуждение тем за пенсии, за лекарства и путевки?

Анонім сказав...

Пляшка шмурдяка та самокрутка і буде нам щастя.

Анонім сказав...

,,ВОТ ГОРШОК ПУСТОЙ,ОН ПРЕДМЕТ ПРОСТОЙ,ОН НИКУДА НЕДЕНЕТСЯ"сказав ВІННІ ПУХ.

Анонім сказав...

С "пустого горшка" и спрос небольшой. На пустой сядем с пустого и слезем.

Анонім сказав...

сплошная пурга!

Анонім сказав...

Подкинь идею для диалога!

Анонім сказав...

Подкидываю тему. Когда будем биться за пенсию в 60-85 тыщ гривен без ограничений? Сейчас в период войны крутятся все, как могут, как говорится грабь награбленное.

Анонім сказав...

Раздербанем к хе..ам всю помощь западных партнёров. Наши хлопцы это не спящие и сонливые скандинавы.

Анонім сказав...

Петиция: Переименовать блог "Я Чернобылец" в блог "Я Заробитчанин".
Прошу поддержать.)

Анонім сказав...

А шо, я за. Тут окрамя денег, формул, зарплат, максимумов и минимумов не обговаривается. Вот ещё политика вмешалась, будь она неладна. Сплошная финансовая биржа с политическим душком. Болячки и пилюли это стало скучным и неинтересным. Время такое настало. Жизнь под названием "игра на интерес".

Анонім сказав...

Не, наши ликвидаторы инвалиды люди неглупые, в основном. Радиация мозги взбодрила, так как мозги это прежде всего результат. А результат у многих налицо, имеется ввиду пенсия. Пенсия конечно не как у судей,, но все же. Хотя некоторым насчитали далеко за ограниченным "перебриком", а это сравнимо , как в советском анекдоте: "

Анонім сказав...

в анекдоте: "Подполковник тоже может носить папаху только в чемодане, или полковник может носить лампасы только на кальсонах".

Анонім сказав...

А, так это за пенсию выше максималки? Так пусть приснится сон, и шоб я в нём остался, как я захожу в Сильпо и покупаю лечебный коньяк Хеннесси, не меньше ящика, и ведро ,ну очень полезной для обученных людей, красной икры.

Анонім сказав...

Так не у всіх нараховані такі гроші.

Анонім сказав...

А ще краще петицію Байдену,щоб він нас усиновив та удочерив і забрав до себе в маєтки жити.

Анонім сказав...

Морська бухгалтерія:украли,і кінці в воду.

Анонім сказав...

До нас доходять копійки, остальне зникає по дорозі.

Анонім сказав...

Дожилися, ходимо з протягутою рукою та ногою.

Анонім сказав...

Проїдали 30 років те що залишилось після сссера, і грабить вже нічого залишилось тільки війна і Україна тільки початок тої бучі яка ще колись дійде до владивостока, небагато чекати.

Анонім сказав...

Що ПАНСТВО,випустили пар,дали один одному рекомендації,і на цьому діалог закінчився, кожен остався при своїх думках та становищі.

Анонім сказав...

Что можно обсуждать если завтрашний день, как в тумане.

Анонім сказав...

Шановні, хто справді отримав у червні виплати за комуналку (пільги)? Дякую!

Анонім сказав...

За травень отримав 6.06.23.
Київська обл.Білоцерківський р-н.ВОЛОДАРКА.

Анонім сказав...

Кто сказал что чернобыльцы не военные? В 1986году было военное положение и также призывали по повесткам Всех от туда а нас туда! Печенье перебрать!

Анонім сказав...

Отримав 21.06.23 598 грн.

uy3ig сказав...

Не было никакого военного положения в 1986году! И призывали на сборы, а это совсем не мобилизация. Мы - инвалиды войны не побывавшие на войне.

uy3ig сказав...

Получил 740.87грн за май 21.06.23г

Анонім сказав...

Якось не зрозуміло чути від дорослих,колись мужніх))),чоловіків шукати якусь тему...
Підсказую,це безкоштовно...
В нас війна.Якщо ви думаєте,що ви далеченько,то помиляєтесь.Ви і є війна.Якщо підтримуєте ворога,та радієте втратам України...Це про вату.Не буде вам прощення...За наших хлпчиків...За наших діточок...
Не буде.Повернення раши також не буде,й не надійтеся.Не бажаєте жити в Україні - вйобуйте,та поскоріше. Залишаєтесь - залазьте в нори,та не вилазьте.Благайте ,щоб за вас усі забули.
Гроші зараз не важливі,не продавайте себе за надбавки та доплати.Честь та гідність!Зараз це основне,як до мене.
Це вступ,далі тема.Дуже важлива.
Якщо не падли ватні,йдіть до шпіталів,та лікарень.Питайте зав. відділень,та просто поранених хлопців,якщо є доступ до них,що їм потрібно зараз.Не соромтесь.все буде добре.На тищу-другу не збіднієте,за пенсії я ваші знаю)))...
Багато поранених виходють порвані та погоріли...Без одягу та сопутніх речей.В ходу спортивні костюми,футболки,труси,кросівки,шкарпетки,бритви,зарядні прилади та прочі дрібниці...Шпіталі та лікарні не взмозі забеспечити усіх.Не звертайтеся до волонтерів при шпіталях та лікарнях - дуже багато бажаючих розподіляти - усі різні,є й там проблеми....З повагою до дійсних!!!
Йдіть до хлопців.Нічого не питайте.Просто "Що потрібно? та "Дуже Вам дікую,за те,що Ви для нас робите." Все - більш нічого.Хлопці повинні знати що українці проних дбають,та шанують...Це важливо.Це дуже важливо.
Ну це на розсуд кожного.Якщо не бажаєте,то просто не заважайте.
Здоров'я всім дійсним!Ватанам - інсульт!
Слава Україні!Слава ЗСУ!

Анонім сказав...

Чогось мені дуже віриться , що ти сам дуже швидко помреш від інсульту .

Анонім сказав...

Метко подмечено !!! Это же каким надо быть УРОДОМ , что-бы кому - то желать тяжелой болезни !?

Анонім сказав...

О!Задригалися...Даже на мову перейшли..)))Це добрий знак.
Я вже давно помер,тут не вгадали...))А звідки інфа,не від своєї дупи?Трошечки не з орентувалися...То ж ваша дупа...вам й наспівала..)))
Пошла вата вскриватися..))Чистилище вже неподалік,трошки піздніше в подробицях...)))Тафай,заводся..скоріше тяма відключиться, адже сковородка без антипригарного покриття зачекалася в аду...)))А решту ваших пенсій раздамо на надбавки дійсним громадянам України.
Здоров'я всім дійсним!Ватанам - інсульт!
Слава Україні!Слава ЗСУ!

Анонім сказав...

Для хворого, с комментом - Ватанам - інсульт!
Нешанований хворий (діагноз дивися нижче - я лікар психіатр), шукання відьом та сепаратистів збільшує ваш психічний розлад. Влада, що сидить на грошових потоках, застосовує лише три правила до свого населення. 1. Розділяй і володарюй. 2. Винні ті, хто має інший колір шкіри, віру, мову, стать, іншу думку, бачить корупцію влади, викриває злодіїв і тих, хто краде законні права - зарплати, пенсії, виплати, тощо.3. 97 відсотків брехні, влада подає лише 3 відсотки правди для тих, хто вже не відрізняє біле та чорне, готовий кинути камінь у ближнього за будь-якої команди влади - "ату" вони винні...фас....

Ваш діагноз за коментарями чітко проглядається : Ананкастний розлад особистості. Це до речі, стосується всіх, хто дивиться на ніч телевізор і читає газети (професор Преображенський).

Читайте тут - https://psyhosoma.com/uk/anankastnij-rozlad-osobistosti-proyavi-likuvannya/

Анонім сказав...

С таким диагнозом можно смело идти на ВТЭК и надо поторопиться, пока их не закрыли😅

Анонім сказав...

Ой-йой...ти ба...аж психопата...ой псіхіатра витягли ...Посміявся.Ні,не тягнешь,або слабкий до цього направлення...))) Намішав так,що й коментувати не буду.По направленням,то до вати - в них розуму свого обмежано,то для них саме оно.Он ,вже побігли...з найкращіми рекомендаціями...)))
Мені якось похір,що там про мене,то доля слабких та гнілих до життя, щоб смакувати других..Мої думки та дії не вкладаються до ватнного мозоку,тому не слід робити вигляд,що щось там розумієте.
Шукати когось?Ні.Вони самі лізуть та нав'язують свій образ життя,у якому вони тонуть з народження...Радіють загибелі та втратам українців,та готові стелитися під любий образ,який їм втюхівають,буть то новоросія або підарасія...Ну що їм побажати?Ну звісно інсульт.Так спокійніше їм та в державі...
Здоров'я всім дійсним!Ватанам - інсульт!
Слава Україні!Слава ЗСУ!

Анонім сказав...

Комент неучу психіатру, ватанів сепаратистів шукати не треба оно лежить під ногами це сміття, а якщо мається на увазі совєтська каральна психіатрія то для таких опездолків як ти це основне місце роботи, а побажання скорого вимирання вати підтримую однозначно, Слава Україні Героям Слава !

Анонім сказав...

Не тяжелой болезнь а здоха

Анонім сказав...

За часів СРСР психи були під дією препаратів (спостереженням психіатрів) або загострення хвороби ізольовані від суспільства - стаціонари різного типу.Нині грошей на захист суспільства на утримання, спостереження за психами, буйними, шизофрениками, душевнохворими – немає. Нормальна людина будь-якої хвилини може бути атакована, побита або вбита психом лише тому, що немає грошей на психіатрію.Ось пише хвора людина, агресивна, некерована, у стані туманної свідомості - проклинає, обіцяє всім інсульт... Кидає ті чи інші гасла, сьогодні одні - завтра інші.

Анекдот від психіатра :-))

Кореспондент запитує головного лікаря психіатричної лікарні, який тест є критерієм для виписки.
- Ми наливаємо повну ванну води, поряд залишаємо чайну ложечку і велику кухоль, і пропонуємо звільнити ванну від води.
Кореспондент посміхається і каже:
— Ну, будь-яка нормальна людина візьме кухоль.
— Ні, — каже директор, — нормальна людина висмикне пробку.

Спостерігаю чорнобильців давно, починав на - ми, чорнобильці ... багато цікавих випадків. На даний момент, я вдячний автору блогу – за можливість вивчення психічного здоров'я ліквідаторів ЧАЕС (вплив радіації, захистив десертацію у 2020 р.).

Анонім сказав...

И каков же вывод? Думаю, что кроме радиации влияние на психику вполне может оказать окружающая морально-бытовая среда.

Анонім сказав...

Во як вату коробить! Добрий знак...
Псіхопат,ну ти наваляв лайна...)) Але для вати піде - жруть все..
Здорові, псіхично, громадяни України,не бажають співгромадянам погібелі від москалів та руїн війни,у відмінності від ватанов... Так що вивчайте свій мозок - це ваша межа,бо там нomo до sapiens як до Києва раком...., адже мозок нормальної людини не для вас, а всі ваши потуги, у цьому напрямку, виглядають посміховиськом над наукою.
Це я тобі кажу як людина,котора закінчила, у свій час, медичний інстітут...
А чого це вам інсульт не подобається? Спокійна течія... Ну беріть тоді онко - мені все одне, від чого вата подохне.Пропоную дванадцятипалої кишки...))) Зараз проктолог з онкологом по дисертацію прийдуть...)))
Здоров'я всім дійсним!Ватанам - інсульт, або якась інша хрінь, за вибором!
Слава Україні!Слава ЗСУ!

Анонім сказав...

Я не психиатр, но здесь чётко прослеживается болезнь Гентингтона. Увы, но она с аварией на ЧАЭС не связывается, от этого следует, что в силу своего диагноза, человек случайно попал на Чернобыльский сайт. 🤔🤔

Анонім сказав...

https://opendatabot.ua/court/111737148-7dc3a77500a3bb7152f12cb20612b8ef

Анонім сказав...

От такой жизни, полной непредсказуемости и испытаний для
нервной системы, психзаболеваниям, в той или иной мере, подвержен каждый второй человек. Одно слово - потерянное поколение.

Анонім сказав...

Значит этот человек просто идиот. Или дебил, что почти одно и тоже. По жизни.

Анонім сказав...

Діагности не заставили себе чекати...))) Я не спец - але діагноз є...))) Ось цікаво,як це можливо,що людина не знає та не розуміє предмет, сам підкреслив, намагається видати завіруху особистого мозоку за свої пізнання у цьому напрямку??? Переніс цю хворобу особисто, або хтось з родичів хворів, ото й всі пізнання? )))
Я так розумію,що онко добралоя таки до групи 1-А. або на грані... Мабуть таки зацепило,й це добре.. Консіліум діагностичного центру відкрито! Починайте смакувати свої хвороби в найкращих виразах. Чекаємо на відкриття нових досягнень!
Здоров'я всім дійсним!Ватанам - інсульт!
Слава Україні!Слава ЗСУ!

Анонім сказав...

Значит этот человек просто идиот. Или дебил, что почти одно и тоже. По жизни.
Та ні,це просто ти підор, що з'явився на світ випадково...
І як ти з цім будешь жити? )))

Анонім сказав...

+1

Анонім сказав...

Правильно говорят, если Господь хочет наказать человека, он лишает его рассудка... Написано, что не психиатр, диагноз точный, при этом, как врач и, в прошлом, член экспертного совета, констатирую, что твой диагноз с аварией на ЧАЭС не связывается. Лечись.

Анонім сказав...

Та якось похір на твою "точну" константу... Ну ти ж минуле... та й щє тупе.. Діагност мля - я ж казав. що давно помер,, яке там лікування?))
1-А це назавжди,так? )) Розвивайся в тому ж напрямку...))
Які щє будуть пропозиції?))
Нервуйте,підстилки москальські.
Здоров'я всім дійсним!Ватанам - інсульт!
Слава Україні!Слава ЗСУ!

Анонім сказав...

За гроші пов'яжуть і придумають діагноз.

Анонім сказав...

(І як ти з цім будешь жити?)

ДОЛГО И СЧАСТЛИВО! В отличии от тебя, который скоро желчью захлебнется!

Анонім сказав...

Ти дибіл і комісія не потрібна

Анонім сказав...

У этого ШИЗОИДА , который желает иннсульт - очень отягощена наследственность !!! Его прародители болели сифилисом .

Анонім сказав...

ДОЛГО И СЧАСТЛИВО
Во! Дав так дав.))) Бажаю довгого та товстого...)))
Яка там жовч, сплошний позитив.))) Сидю в окопі,та ватанов дратую...))) А вони, дебіли, як бик на червону лоскутину гавкають...)))
54 ОМБр рулить!!! Дали, з ранку, добряче по підорам! Наших втрат нема!!! Тепер тиша... Настрій!!!!
Любуюся на сонечко,що світить мені в глаз.
А ти такий хреновенький,
Що мабуть гондурас )))))))))))))))))
Ну ти поняв..)))
Ну що, несцикуни ватні ??? По норах не пора?))) Порадували б громадян...)))
Зараз чистка йде... добра чистка... дочекайтесь... Все буде тіп-топ...)))
Здоров'я всім дійсним!Ватанам - інсульт!
Слава Україні!Слава ЗСУ!

Анонім сказав...

В выгребной яме ты сидишь, а не в окопе. Тебя бы в окоп с такой круглой дыркой в жопе не пустили бы бойцы. Они таких круглодыркожопых не любят. Вонь от них одна. И грязь по окопу. Говно одним словом. СУГС

Анонім сказав...

Во! Казав же,що що проктолог підтягнеться...))) Експертна група росте....))) Дригається, школота... дригається...))) Інтелект пішов добрячий, та з якісной підготовкой замєса глини...))) Кукарєкні шось з ранку, на сонечко...)))
Здоров'я всім дійсним!Ватанам - інсульт!
Слава Україні!Слава ЗСУ!

Анонім сказав...

Що тут за чмо ДОК?? Сін Пулюса! Завали рот свой грязній. Ті чмо советское и соси у сралина и не мешай жить людям, урод

uy3ig сказав...

Что за бредятину это ОНАНИМ написал? На каком языке?

Анонім сказав...

А коли це вонючому совку правда подобалась ваше це ілюзія і казка, а ще ми за мир

Анонім сказав...

uy3ig Военное положение было!!! Грузили всех кого хотели Военкомам дана была полная власть Полковник начальник милиции стоял смирно перед полковником военкомата Один парень пришел с грудным ребенком по повестке Дитя забрали а его в автобус А ты говоришь не было военного положения

Дописати коментар