-->

14.11.23

Багато питань які потребують відповіді

85 коментарів:

Анонім сказав...

Он не все перечислил - забрать пенсии у судей и отдать на ВСУ. Забрать зарплаты у депутатов и отдать на ВСУ. Лишить льгот всех чиновников и отдать средства на ВСУ. Вот так справедливо будет.

Анонім сказав...

ПУСТІ БАЛАЧКИ.

Анонім сказав...

Наобівця манни небесної ради бути біля корита людей за лохів держить дебілоїд пороха, але ж люди не дурні хоча деякі велуться на ті самі граблі.

Анонім сказав...

Позавчора хрипатий наркоман сказав , що західної допомоги стає все менше і менше . Якщо стане питання вибору між соціальним і війсковим пакетом бюджета - він вибирає війсковий . От і все , малята ...

Анонім сказав...

Кричать що нема грошей, але собі зарплату підвищили. Вчора в четвер, 9 листопада 2023 р, 263 українських парламентарі підтримали підвищення заробітної плати народним депутатам. Про це йдеться у постанові №10222. Необхідність підвищення зарплати депутатам необхідна, для забезпечення роботи Ради, ось таке просте формулювання.

Анонім сказав...

https://www.youtube.com/watch?v=UEGQC4wsang

«Хочеш жити? Плати!» Дружина зниклого безвісти військового звинуватила 77 бригаду ЗСУ в корупції!

Анонім сказав...

Коженповинен підійти до дзеркала, і подивитися в нього. І там він побачить брехливого популіста Гончаренка. Ось так, любі малята...

Анонім сказав...

https://www.youtube.com/watch?v=Z2LQVpDtbTU

Анонім сказав...

Як окремі "лідери" чорнобильського руху грабують Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю та забирають останні крихти з пенсій ліквідаторів:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/109559069
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА В И Р І Ш И В:
Зобов`язати Громадську організацію «Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» (04053, м. Київ, вул. Володимира Винниченка, 3, код ЄДРПОУ 00032690) повернути до Державного бюджету України 42.667 (сорок дві тисячі шістсот шістдесят сім) грн 35 коп. фінансової підтримки.
3. Стягнути з Громадської організації «Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» (04053, м. Київ, вул. Володимира Винниченка, 3, код ЄДРПОУ 00032690) на користь Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю (04070, м. Київ, вул. Фролівська, 6/8, корп. 15-А, код ЄДРПОУ 00034163) 2.481 (дві тисячі чотириста вісімдесят одна) грн 00 коп. витрат по сплаті судового збору.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111737148
ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УХВАЛИВ:
Апеляційну скаргу Громадської організації "Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Союз Чорнобиль України" на рішення Господарського суду міста Києва від 27.02.2023 у справі №910/12973/22 повернути без розгляду.
Тобто, ГО ВГОІ СЧУ апеляцію програло, рішення про стягнення коштів залишено в силі. Касація не подавалась.

Номер виконавчого провадження (АСВП): 71758730 від 09.05.2023 р. стан: відкрито

Анонім сказав...

Куди йдуть "членські внески", які передаються "з рук в руки", а не на розрахунковий рахунок Всеукраїнської ГО (відсутнє документальне підтвердження передачі коштів):

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112515305
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА ВИРІШИВ :
Стягнути з Громадської організації «Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» (04053, м. Київ, вул. Володимира Виниченка, буд. 3, ідентифікаційний код: 00032690) на користь Комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) "Київтеплоенерго" (01001, м. Київ, площа Івана Франка, 5; ідентифікаційний код 40538421) заборгованість у розмірі 45 721 (сорок п`ять тисяч сімсот двадцять одна) грн. 70 коп., інфляційні втрати у розмірі 17 937 (сімнадцять тисяч дев`ятсот тридцять сім) грн. 17 коп., 3% річних у розмірі 3 866 (три тисячі вісімсот шістдесят шість) грн. 95 коп. та витрати по сплаті судового збору в розмірі 2 684 (дві тисячі шістсот вісімдесят чотири) грн. 00 коп.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112057271
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА НАКАЗУЄ:
1. Стягнути з громадської організації «Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» (вул. Володимира Винниченка, буд. 3, м. Київ, 04053; ідентифікаційний код 25278570) на комунального підприємства «Київжитлоспецексплуатація» (вул. Володимирська, буд. 51-А, м. Київ, 01001; ідентифікаційний код 03366500) основний борг за договором про передачу майна територіальної громади міста Києва в оренду від 22.01.2020 №859-2 у сумі 4 906 (чотири тисячі дев`ятсот шість) грн 72 коп., втрати від інфляції у сумі 1 143 (одну тисячу сто сорок три) грн 75 коп. та 3 % річних у сумі 141 (сто сорок одну) грн 51 коп.
2. Стягнути з громадської організації «Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» (вул. Володимира Винниченка, буд. 3, м. Київ, 04053; ідентифікаційний код 25278570) на комунального підприємства «Київжитлоспецексплуатація» (вул. Володимирська, буд. 51-А, м. Київ, 01001; ідентифікаційний код 03366500) 268 (двісті шістдесят вісім) грн 40 коп. судового збору.

Анонім сказав...

Герой харчоблока, який по три дні п'є горілку...Чи на такого лідера заслуговує громада? Можливо вже пора "переобрати" чи "перевернути" діючого президента найпередовішої ГО в Україні?
https://gazeta.ua/articles/people-newspaper/_pislya-poyizdki-v-cornobil-tri-dni-pyu-gorilku/433169

Анонім сказав...

ОДНА ІЗ ,,ШІСТОК" ЦІЄЇ ,,ГОП-КОМПАНІЇ"ПИСАЛА,ЩО ,,ЛІДЕРИ" ВСІЯЧОРНОБИЛЬСЬКИХ ГО ОБ'ЄДНАНЬ ВИРИВАЛИ ДЛЯ СЕБЕ,ВСЕ,ЩО БУЛО МОЖЛИВО ТА НЕ МОЖЛИВО,ПРО ЦЕ НАПИСАНО НА САЙТІ,КОНКРЕТНИЙ ,,ВИРОДОК" ПОКАЗАВ ЦИМ ДОПИСОМ СТАВЛЕННЯ ДО ПРОСТИХ ЛІКВІДАТОРІВ,ВКЛЮЧИВШИ СТАВЛЕННЯ ДО ІНВАЛІДІВ З ТРЕТЬОЮ ГРУПОЮ,НАЗВАВШИ ЦИХ ЛЮДЕЙ,НЕДОІНВАЛІДАМИ,ЩО МОЖУТЬ ЗРОБИТИ ДЛЯ ЛІКВІДАТОРІВ ТАКІ БИДЛЮКИ,ОДНУ ТІЛЬКИ ШКОДУ,ПРО ЩО ВОНИ І НЕ ПРИХОВУЮТЬ В СВОЇХ ДОПИСАХ,ЩО ТРЕБА РОБИТИ З ТАКИМИ ,,ЛЮДІШКАМИ" ,ГНАТИ В ТРИ ШИЇ,АЛЕ СПОЧАТКУ ХАЙ РОЗРАХУЮТЬСЯ З БОРГАМИ З СВОГО КАРМАНУ,І ВІДПОВІДНО,ДО КРИМІНАЛУ.

Анонім сказав...

Фаріон була в КПРС чи ні??

Анонім сказав...

Була,

Анонім сказав...

Фаріон була в КПРС чи ні?? Ну ООоочень насущный и животрепещущий ВОПРОС !!! ДЕБИЛЫ , бля№ь..

Анонім сказав...

Бачу "верхівка" так і бажає щоб про неї замовчували , тому й відводить від себе потужний натиск Ліквідаторів , бо Правда очі колить!!!! треба щось вже робити!!!Кожний має написати про своє відношення до грабунку Держави цими "проходимцами"...

Анонім сказав...

Подивився рішення суду і задаюсь питанням, то як буде КМУ, Міністерство та інші органи влади поважати ліквідаторів, якщо їх "очільники" від всеукраїнського ГО нещадно грабує кошти Держави?! Який там авторитет та повага...І так це питання на часі, не треба прикриватися війною. Це жахлива ситуація і прямі репутаційні наслідки для кожного з нас, адже саме ми доручили отаким "героям харчоблока" захищати наші права...А вони мовчки роблять шкоду. Досить це терпіти!!! Потрібні зміни. Всі згодні?

Анонім сказав...

Колеги, а що з посиленим харчуванням чорнобильцям? Вже другий місяць ні копійки не нараховують, чи вони думають, що ми вже не живі харчуватись непотрібно, як це розуміти?

Анонім сказав...

Шевчук з ВОВЧа, де харчування? другий місяць голодні сидемо!!!

Анонім сказав...

це Ви питаетє у Хруща ? , мабуть це йому краще відомо ... Звернення були , а відповідей нема , бо не вміють працювати з Документами , ось Ви й незнаете про рішення КМУ. Лайтеся в їх бік (СЧУ щось замовчує )!!!

Анонім сказав...

СЧУ, ска, де харчові???

Анонім сказав...

там де і мають бути в казні Держави! Маєш пенсію проживеш як люди живуть всі інші

Анонім сказав...

Ану стояти! Є чіткий розподіл коштів Державного бюджету на 2023 рік! Наказ Мінсоцу № 27 від 23.01.2023 р. хто відміняв?? https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0244-23#Text

Анонім сказав...

В тебе мабуть максимум? чого пишеш? тут люди копійки рахують , а ти що - СЧУ-шник у верхах? може і сам ти є і відповідаєшь на звинувачення?
Тому не лізь , за тебе вже взялись і накажуть "по всей строгости"... Врешь гад , и берешь у людей последние копейки... це звертання до верхівки СЧУ , а тебе мабуть теж Поступ України змінить...чекай, агент

Анонім сказав...

Гроші на харчування, повинні бути у кожного ліквідатора в кишені,це не милостиня від держави,це ОБОВ'ЯЗОК держави,перед людьми,які виконували хто громадянський обов'язок, хто військовий обов'язок на ліквідації в зоні Чаес,а держава, це люди які проживають на території України.

Анонім сказав...

Згоден з колегою, це обов'язок Держави, закріплений діючим законодавством

Анонім сказав...

В прошлому році за один місяць не віддали, так само було під дурачка… тепер повторяється твльки вже заборгованість не за один, а за два місяці. Безнаказність породжує ще більший безпредєл. І всі мовчать тихо, як у могилі. А ціни тим часом ростуть, як гриби у лісі на 500 грн багато харчів не візмеш тільки на один зуб перекусить.

Анонім сказав...

Дурень всім віддали а тобі ДОЛБЛНЮХУ ні? Вижив ТАК ще і ПИКУ ВІДКРИВАЄШ! Молодець! Досить кожному пенсії що маєте! Досить та не стогніть бо люди гірше мешкають в Україні на жаль!

Анонім сказав...

Герої дня скільки коштів дали за групу, ветерани війни інші не отримують а Ви герої ЧАЄС маєте отримувати кошти на харчування ТОЧНІШЕ на пляшку з закускою З якого БОДУНА? Поясніть країні!

Анонім сказав...

Хрущенко, що ти знову про пляшку згадуєш? тобі все мало??

Анонім сказав...

Звідки такі Хрущенківці беруться?( З Вінниці? там тільки порядна людина Войтов, а ти чого тут?) Пообжиралися вже? Статистику ми бачим усі ... ледь жевріють люди , а Панам від лідерства вже пхне від "горла?" тут картоха дорожчає а вам все на пляшку хочеться? С.ки точно....

Анонім сказав...

Володимир Петрович з Вінниці, що ти таке пишеш, сам же ж з Асоціації жертв, а тут таке строчиш, про інших переживаєш, а своїх побратимів називаєш "ДОЛБЛНЮХАМИ" (зразу видна школа Андреєва)...Чо ти СЧУшників захищаєш?

Анонім сказав...

Гроші на харчування ніякого відношення до пенсійних виплат не мають,те,що в 22 році за місяць зажали,правда

Анонім сказав...

Скільки вартує група та зв'язок,не для кого секрету ніякого не має,на сайті ,,МИ-ЧОРНОБИЛЬЦІ ЗА ЗАКОН" була написана цифра одним із дописувачів від 6-8 тис.дол.

Анонім сказав...

Не у всіх ліквідаторів-інвалідів,пенсії за 20 тис.,про 2 кат.взагалі мови не має,так що на харчування копійчина не лишня,але якщо їх не хочуть виплачувати,назвіть причину для цього,і на законодавчому рівні відмініть,тоді не буде притензії,але на даний час ніяких дій про невиплати грошей зі сторони уряду не має,будьте добрі виконуйте закон,для чого ці спекуляції на цю тему,УКРАЇНА куди йде,в ЕВРОПУ,будьте ласкаві виконуйте закон.

Анонім сказав...

Військові з 2014 року,і по сьогоднішній день,теж таксу знають,зайдіть в фейсбук,там усе побачите та почуєте,про що розказують солдати.,понти ганяти безтолкові нічого,коли всі знають скільки,що коштує.

Анонім сказав...

нам Будьте ласкаві ніхто не говорив - Виконуй Наказ і все! Зараз ніхто не несе ніякої відповідальності , суди відпускають злодіїв за мізерну "мзду" , ціни зростають на їжу , а вас бачу це ніяк не турбує... отак відношення спочатку до вас , потім до дітей , так і до всього народу України... дуже жалкую за козацьким Родом....

Анонім сказав...

Нас також з хлібом-сіллю біля КПП,ніхто не очікував.

Анонім сказав...

По тсн передали надійшов законопроект до ВРУ закликати до штурмових підрозділів 18 літніх та студентів. На даний момент середній вік солдата близько 50 років мають хронічні захворювання, одним словом людей похилого віку замінити молоддю. Студенти теж мають воювати.

Анонім сказав...

А всі стрибунці,які входять в такі веселі компанії,як,95 квартал,ДИЗЕЛЬ ШОУ,ХТО ЗВЕРХУ і тому подібне,не хочуть показати свою любов до БАТЬКІВЩИНИ,тільки студенти,а патріоти з ВР,на чолі з КМ, прихопивши депутатів сільських, селищних та міських рад.

Володимир сказав...

Пане Василю Васильовичу Я ЗАХИЩАЮ СЕБЕ ТА ВИСЛОВЛЮЮ СВОЮ ПОЗИЦІЮ також це стосується іншого колегу Олександра Антоновича який хвалить В Войтова
Для Вас нагадую що В Войтов відійшов від справ та займається господарством в сільській місцевості! Це повідомив мені В Войтов, який в 2023 р відзначив ювілей Я вітав людину Ви звичайно Ні! Будьте здорові та бережить нерви для інших баталій на чорнобильські теми
Для окремих ДОЛБОНЮХВ ще раз кажу П Шевчук Вам нічого не зобовязаний
Він такий самий ліквідатор як і більшіть коиентарів під ПІБ Інкогніто ВИ йому маєте дякувати що окремим він та решта допомогли отримати пенсії ДОСТОЙНІ!

Анонім сказав...

Для Володимир

Вдячні? В своєму розумі? Ганьба нас наздожене і накриє. Пишатися ганьбою ст. 59? З одного закону пересмикнули текст до чорнобильської "претензії". Тупицький ганебник плюнув на різні закони та маємо найганебніше рішення ст. 59.Доживемо, коли журналісти Тупицького, вовч та інших у лайні всіх обмажуть, як підло залізли всі на ст. 59. Досить казочки ліпити та подяку вимагати. Вгамуйтесь і йдіть похмеляйтесь

Володимир сказав...

Анонімо!
Трусливе ЦУЦЕНЯ Я Вам надав та решті своє імя
Ви ТРУСОНЮХАТЕ своє імя назати відмовляєтеся
Чому? Дупа коротко ЗВИЧАЙНО

Володимир сказав...

Розмовляти з анонимами поза гідності ДОСИТЬ ТРУСІТЬСЯ ДАЛІ ХЕРОЇ ЧОРНОБИЛЯ!

Анонім сказав...

Підписатися можна любим ім'ям, наприклад ПАПОЮ РИМСЬКИМ,абож ПАПА КАРЛО,це абсолютно нічого не міняє,тільки рухи,дають зміни,та клепка в голові,а якщо не має клепки,то назвися хоч горшком, результат буде нульовий.

Анонім сказав...

Напишіть,ВАШЕ,повністю, ім'я,по батькові та прізвище,хто,ВИ,взагалі такий,що так добре обізнаний в ЧОРНОБИЛЬСЬКИХ ПИТАННЯХ,знаєте
в кого яка дупа,про цуценят,у,ВАС,я так бачу розширений кругозір,де ,ВИ,так підкувались?

Анонім сказав...

Войтова "відійшли" від справ, він це робив не добровільно, його змусили. Згідно вимог Статусу СЧУ мала пройти Конференція, а не той фарс ганебний з переворотом Хрущенко і Ко. Ревізійна комісія опечатала офіс. В момент карантину заборонено було проводити масові зустрічі. Електронне голосування по телефону не було прописане в Статуті. Всі ці факти є неприпустимою дією пройдисвітів. Отакі ось "трусонюхи" і прийшли до влади. Який результат? Багато Хрущ орденів роздав? Які кошти отримали керівники обласних організацій СЧУ? Навпаки, прийшли до розбитого корита. Так ще й Державу грабонули. Ось це і є справжній позор!
Щодо Шевчука, то якщо б він вийшов з ВОВЧ та не входив до жодної ГО - це ще можна було б зрозуміти, але лаври громадського діяча не дають йому спокою. Це вбачається з його останніх тут повідомлень. Простим смертним він становитись не бажає, адже звик до слави і визнання, ходив на телешоу, друкувався в газетах тощо. Саме тому, якщо взявся за питання - то нехай і працює, сприяє і допомогає ліквідаторам! Не треба його захищати - хай сам говорить!

Анонім сказав...

Все попереду у тих, хто буде боротись і не "катитиме на тих "кого хотите унизить" ..У кожного свій шлях , "рождённый ползать - летать не будет" - тому не лізьте в життя інших... нам вже літа не треба відмічати - залишаеться обмаль часу і треба гідно прожити не сперечатись, хто чого має - війна потребує від нас тільки згуртованності , і шани від Держави за все що усі зробили і зроблять. Мое ім"я нічого не додасть в справу усіх - Його і так усі чули , головне щоб однодумці знали що разом Ми сила!

Анонім сказав...

І ще ремарка. При Войтові на офіційному сайті завжди друкувались відскановані листи та відповіді - інформація була відкрита та доступна, а не те жахіття, що зараз виставляється на https://www.souzchornobyl.org/. Войтов був Головою Громадської Ради при Мінсоцполітики, а Хрущенко? При Войтові більш-менш, але працювала програма Мінсоцу про конмпесацію коштів за лікування, а після приходу Хрущенко програму закрили. При Войтові нагороджувались державними орденами, відомчими подяками і медалями, а при Хрущенко на його розсуд - значками за 100 грн і то не всім та й взагалі будь-які нагородження були особисто ним і його ручним пожежником суворо заборонені (не пив з М.М. нічого не отримаєш). При Войтові органи влади завжди проводили зустрічі і перемовини, так як він дійсний юрист та військовий, а з Хрущенко ніхто не бажає зустрічатись, бо став нерукостислий після ситуації з пограбунку Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю. При Войтові масово не подавали в суди на повернення коштів за оренду приміщення Винниченко та його опалення, а при Хрущенко бачимо постійні судові рішення та накази за борги. При Войтові до нього можна було потрапити і проговорити будь-яке питання, а при Хрущенко - повна ізоляція і закритість. І таким прикладів ще туча. Це факти, а не нахвалення. Так, Войтов не ідеал, всі ми люди, але порівняти є з чим. Доречі які досягнення в СЧУ за 2020-2024? Отож бо, нульові

Анонім сказав...

Що сталося з виплатами на посилене харчування Чорнобильцям, вже закінчується другий місяць і досі ні копійки хворим ліквідаторам не виплатили! Чому мовчать громадські організації, мало того, що за ці 500 грн можна посилено харчуватись і що ви Чорнобильці на ці гроши можете купити з харчів аж на цілий місяць?! Де Хрущенко, де його команда, де інші громадські організації чому вони мовчать?!

Анонім сказав...

А взагалі чи потрібні Чорнобильцям ці так звані громадські організації, це корито тільки для тих хто туди заліз вони всі бʼються за ці місця ради корита, постим ліквідаторам і дітям інвалідам першої категорії вони ніколи не допомагали. Від імені звичайних Героїв ліквідаторів інвалідів треба у влади вимагать цю лавочку пихатих ненажер, безсовісних карєристів розігнать вони тільки особистому кругу якісь значки під назвою ордени, допомогу і багато іншим нагороджували одне одного оце основна їхня ціль - це 100% так було і до цих пір є, це їхня так звана діяльність. Непотрібні вони простим ліквідаторам і самій державі, як баласт тому геть назавжди.

Анонім сказав...

а хто же ж зараз захищае з Громадських організацій ? щось не чув таких.. мабуть і нема .... тому нічого і сподіватись на кошти....

Анонім сказав...

Війна,до ЧОРНОБИЛЬСЬКИХ ПИТАНЬ,абсолютно ніякого відношення не має, якщо результати мінусові,до дочого тут міліція, як грім порося убив,яка може бути згуртованість з казнокрадам,це,ВИ,про що ,
ніякої шани таким як,ВИ,та,ВАШИМ,однодумцям,не має,про що на сайті не раз писалось.

Анонім сказав...

Істино та справедливо,баласт хеть!
Скажем дружно,на..й нужно!

Анонім сказав...

Встречаются две бывшие подруги. Одна с детьми, вторая ее спрашивает:
— Это близнецы?
— Нет, ему 9, а ей 7. А почему ты спрашиваешь? Разве они похожи?
— Да я просто не могу поверить, что тебя тр*хнули два раза.

Анонім сказав...

бачу - з мізками - Зеро , тому ні з ким розмовляти.

Анонім сказав...

Так ліквідаторів,тр.хнули,не один раз,і зроблять,це саме,скільки буде треба.

Анонім сказав...

Отымели и выбросили на помойку

Анонім сказав...

ГУПФ УКРАЇНИ в КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ,витратить на вологе прибирання в 38 офісах,5млн.715тис.429грн.в 2024році,це по хазяйському,чистоту треба підтримувати.
ПРОЗОРО.

Володимир сказав...

Є обласні адміністрації , місцеві громади там працюють люди, що вам мають допомогати та вирішувати ваші питання а не громадські організації Пишить туди там вас під ніком ІНКОГНІТО приймуть Бажаю здоровя всім чорнобильцям особливо людям, що пишуть тексти під ніком АНОНІМ

Анонім сказав...

ВОЛОДИМЕРЕ,ПРІЗВИЩЕ ВАШЕ ЯКЕ?КУДИ ПИСАТИ ТА КОМУ,ЦЕ МОЄ ОСОБИСТЕ ПРАВО,Я ПОДАВ ІНФОРМАЦІЮ ЯКУ ВЗЯВ З ЗМІ УКРАЇНИ,ЯКОГО ЧОРТА КОНКРЕТНО ЛІЗЕШ ТУДИ, ДЕ ТАКИХ НЕ ЧЕКАЮТЬ.

Анонім сказав...

Какие общественные организации, сейчас идёт война, не хватает денег на реалибитпцию пострадавших во время войны, так что думаю по Чернлбыльским вопросам никто даже слушать не будет.

володимир сказав...

Анонімо! Писати на імя голови ОДА того регіона де мешкаєте! Викладайте свої питання та отримуєте відповіді Все просто ПІБ моє УКРАЇНЕЦЬ посвідчення моє українське яке як і Ваше АНОНІМО перевірялось 2 (двічі) в 1996 році та в 2018 році при чергових замінах про що маю відповідні відмітки в документі

Анонім сказав...

Сусанін.

Анонім сказав...

Перевірка 96року,2018 та 19 в більшості була, формальною,попалися лише,ті,в кого була груба липа,і то не всі,про це писалось не одноразово, тільки дій зі сторони уряду України до таких ніяких.

Володимир сказав...

АНОНІМО! не попався тому пишиш АНОНІМНО ! Бо труслива особа! Розмовляти не має про що! Анонімо є анонімо!

Анонім сказав...

Щось дуже сильно ,,клієнт" роздухарився,допис попав за адресою, це, радує.

Володимир сказав...

Без коментарів Аоонімо є анонімо! ТРУСЛИВА ОСОБА ЯКА ІМЯ не МАЄ а ВІК ДО 60 років або більше
Можливо це агент ФСБ! Тоді інша річ!

Анонім сказав...

А як перевірити, шо ти Володимир не агент Кремля? Чим докажеш???

Анонім сказав...

Агент фбр кгб фсб штази моссада

Анонім сказав...

СССР. Донос в КГБ:
1970: Вчера мой сосед ел икру.
1980: Вчера мой сосед ел колбасу.
1990: Вчера мой сосед что-то ел.

Володимир сказав...

Доказуй ти АГЕНТ ФСБ що ти мешканець України а не колоборант! Але розуму не вистачає та дупа коротка бо труслива

Павел сказав...

Вова Вінницький - це рідкісна падлюка і дуполиз любої влади зі своєю штучною і карманною організацією " Асоціація жерт Чорнобиля ".

Анонім сказав...

Словесний запас у ВОЛОДИМЕРА,мізер,крім двох- трьох слів,дуже полюбляє писати про коротку дупу,яка труслива,якийсь збочинець, терміново потрібна психіатрична експертиза,плюс,глибока консультація в сексопатолога.

Анонім сказав...

Зуб даю,на сайті патріоти УКРАЇНИ,крім деяких індивідуумів,а яких,догадайся сам.

Анонім сказав...

Здогадався, той, що про дупу і анонізм постійно пише

Анонім сказав...

усі у засидці - чекають на продукти гроші, чекати це добре , але ніхто за иак нічого не дасть.... тому жалкую за Вашим здоров"ям.. нема підтримки нема і голосу... тиша

Анонім сказав...

Яка,ВАША,пропозиція?

Володимир сказав...

не відповідати анонімам!

Анонім сказав...

Ще не утихомирився,ПАВЛО БАТЬКОВИЧ написав,то,ти, такий,закрий свій писок і сопи в дві дірки,до,тебе,чмо,ніхто не звертається,а якщо нудно,подихай повітрям, може,,ВОНО" пройде.

Володимир сказав...

Коментатор надав собі відповідь сам АНОНІМО є АНОНІМО ТРУСЛИВА ОСОБА ПРОВОКАТОР ТА КОЛОБОРАНТ! АГЕНТ ФСБ НЕ БІЛЬШЕ!

Анонім сказав...

Якщо,КОМЕНТАТОР,самому собі ставить питання і сам на них відповідає,це його справа,ти,яким боком до цього.

Анонім сказав...

Допис про продукти та гроші,написаний анонімом,в чому питання?

Анонім сказав...

Видно на консультацию ходили,о дупе,слов нет,осталась,политика,что же,нужно исправлять,,человека".

Анонім сказав...

Володя схоже ти колишній комуніст який на льоту перевзувається такі, як ти в 1933 останню зернину витрушував в селян ради карєри і бути угодним при владі, мамку рідну ради влади продаси. Ящірка ти смердюча.

Дописати коментар