-->

07.12.23

Історія ліквідатора Віктора Авраменко, який чистив руками ВТ-2 на ЧАЕС

47 коментарів:

Анонім сказав...

Будьте ласкаві, проясніть Добриця Віктор це і є Авраменко Віктор чи це абсолютно різні особи. Добриця це теж Герой і що він власне робив? теж чистив руками вт-2?

Анонім сказав...

А хто такий цей Хрущенко М.М.??

Анонім сказав...

Як все несправедливо. Треба ту нагороду повернуть тим хто це заслугував нашим хлопцям.

Анонім сказав...

Усі мі тепер "чистили руками", "кидали долонями", "закривали грудьми". А коли звідти приїздили, то всі казали - мені нічого не трапилося, я тої радіаціії і в очи не бачив!

Анонім сказав...

Все, что нельзя проверить, превращается в героические легенды. Легенды нужны будущим поколениям для воспитания новых героев.

Анонім сказав...

Любую легенду можно проверить документально! У каждого героического поступка должно быть подтверждение, где же оно?? Словестные сказки без фактов?

Анонім сказав...

Естественно, все можно проверить, но тогда яркая легенда превратится в сухой, обыденный, повседневный поступок. Пропаганда требует романтизма, выраженная в исторических мемуарах и культуре, кино например. И это не оскорбление ребят ветеранов ЛПА, или горячих войн, этого требует "политика партии", то есть воспитание нового поколения, так, на всякий случай. Кто был на ЛПА явным участником, а не услышавшим новостную строку из телевизора, в день юбилея, или того хуже, услышавшим из уст товарища в узком кругу, и добавив героического лоска, те сами понимают , что было и как было. Оценку тем событиям должно вынести мировое сообщество, по результату, а результат был. А победа-результат требует романтизма, кудыж без него, а иначе забудут. Таково требование общества. А склоки между нами (кто и где?), ничего хорошего не принесут, дайте только повод, в условиях сегодняшнего кризиса, да и поздно уже это.

Анонім сказав...

Без романтизма останется одна "колбаса", и борьба за эту "колбасу".

Анонім сказав...

Так героические ветераны ВОВ также толкались в очередях, в спецмагазинах, за импортными кроссовками, стиральными машинами и унитазами. Героические времена проходят и наступает позорная рутина в требованиях законного. А оно должно быть без напоминаний.

Анонім сказав...

Лучше уж хоть колбаса останется, чем ничего. По пирамиде Маслоу самая нужная необходимость любого человека...Нас планомерно зачищают, слово чернобылец расстворяют в документах и делают "лиц в тяжёлых житейских обстоятельствах"

Анонім сказав...

Сильно ли вспоминают ветеранов первой мировой войны, да и ветераны ВОВ скоро войдут в забвение. Таже участь рано или поздно ждёт ликвидаторов. Останется туристическая чернобыльская зона, и если позволит власть, останутся пострадавшие в 3-5-10-... поколениях, как носители чего-то далёкого и неактуального.

Анонім сказав...

Интересно, а в Японии есть пострадавшие от атомных бомбардировок или пострадавшие от Фукусимы как "класс"? С выплатами, льготами, повышенными пенсиями, почестями.
Сьогодні знімав гроші банкоматі - ні однієї старої банкноти - усі 1000, 500, 200 грн тільки з друкувального станку. Це щось означає?

Анонім сказав...

В Японії .Виплатили кошти за будинок , меблі і дерева біля будинку, але житло осталось за власниками.Влпсники повинні викопати в себе в дворі постійно прибирати .і листя і іншу зелень складати в мішки які збирают для утилізації.Ця процедура прибирання проводиться кожних два місяця.Ніяких пенсій вони не отримують.Раз в три роки проводиться безплатне медичне обстеження.

Анонім сказав...

В ліквідації аварії на Фокусімі приймали участь військові і зеки.Всі вони хворіють.Військові отримують дуже великі пенсії .За то що за ними піклується дружина ,або близькі люди ,за це їм держава платить гроші.Зекам видали чисті документи і простили всі його гріхи.Ніяких більше коштів вони не отримують.

Анонім сказав...

Емісія.

Анонім сказав...

да , а в основном не всем ありがとう
Arigatō

Анонім сказав...

На українській мові:ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ.

Анонім сказав...

Я також працював в цій групі.

Анонім сказав...

Сравнили Японию с Украинской РСР, всё равно что сравнивать ламборджини с жигулями. В каждой стране свои условия соиальной поддержки, которую заранее принимают власти в нормативно-правовых актах

Анонім сказав...

Для одних ЛПА стала "мамой", для других "мачехой".

Анонім сказав...

Или тёщей)

Володимир сказав...

Аноніми поясніть мені ЛЖЕЛІКВІДАТОРУ аварії на ЧАЄС хто ця особа яка розповідає про роботу колег? назвіть ПІБ людини

Володимир сказав...

У Вінниці завтра ВМР вруча нагороди для ліквідаторів АНОНІМАМ НЕ НАДАЮТЬ Вітаємо всіх ліквідаторів аварії на ЧАЄС
Лжеліквідатор що отримує пенсія за підробку документів за інфо ЧЕРГОВОГО АНОНІМО!

Анонім сказав...

Ці бляшки від пива можете собі на пуза повісити! Рахуються тільки державні нагороди! Все інше - шлак, а не нагороди, за них гроші на дають!

Володимир сказав...

Бляшки від пива та до РОЗУМУ собі лиши! За них може до ПТУ поступиш на НАВЧАННЯ Тебе цікавлять лише ГРОШІ за нагороди
Анонімо кажу гроші дають не за ВСІ ДЕРЖАВНІ НАГОРОДИ! НЕ надають за відзнаки ВР України, КМУ якщо не працюєш, відомчі нагороди від МО України, МНС України ЦЕ ПОВАГА від органів влади до людини, а не до АНОНІМА!
Трусливе аноніме є трусливе....

Анонім сказав...

Гроші платять за державні ордени і то не за всі. Чому ж тоді такої поваги ми не бачимо з 2022 року? Доречі, що там з тими медалями для всіх ліквідаторів? Є інформація? 14.12 дадуть?

Анонім сказав...

Це тільки своїм жополизам підлабузникам вони там у них за штатом типа херої ліквідатори частина з них лже ліквідатори обвішани значками на весь передок тепер будуть на спину чіплять, ще й пайки в кульках отримають, як положено олія просрочена, гречка, пачка солі я бїм добавив гандонів, щоб на голову одівали ці володимири щіпачі попрошайки чмошніки. Скоріше б вас розігнали… всеодно потім кудись ці хітросракі tварі влізуть на дармове.

Володимир сказав...

Аноніме пиши, твої пропозиції почують тільки ПІБ вкажи ТА РОЗУМУ НАБИРИСЯ в ПТУ Гречку чи тушонку просрочену тобі передадуть!СМАЧНОГО анонімо!

Анонім сказав...

Вы забыли о декоммунизации. Она зацепила и этот вопрос. Все государственные награды и особые заслуги перед Родиной уже сняты, после смерти они не учитываются и ничего не дают.

Анонім сказав...

Володя PNX.

Павел сказав...

Вова !!! Ты очень тупое и малограмотное , лживое и мерзкое существо . Ты тут пытаешься " умничать " , а на самом деле ты находишься на самой низкой интеллектуальной ступени человеческого развития .

Володимир сказав...

НЕ нижчі твого колеги АНОНІМА! який в черговий раз стверджує про декомнізацію та про нагороди знищені! Вчися державною мовою розмовляти "павел" по українські імя звучить по іншому тому змушений писати твоє імя з малої літери абетки

Анонім сказав...

Володимир соромно писати з граматичними помилками, мабуть ви в школі погано вчились, мало того ви принижуєте тут не простих людей, людей яких поважає весь Світ за самопожертвування, ви нерозумна і знахабніла людина, навчіться себе правильно вести тут в спілкуванні з людьми.

Павел сказав...

Вінницький ти вова Шаріков !!! Ты на столько токсичное тупое и безграмотно быдло , що не вмієш і на українській мові писати і спілкуватись !!! Беги бегом в свой горсовет , может какие-то объедки с барского стола получишь как жертва аборта !!!

Володимир сказав...

Мені не так соромно ,як вам АНОНІМАМ назвати своє імя
Анонімів весь СВІТ не поважає! Бо Ви себе не поважаєте
Я за висловлювання одного з анонімів що були Він ЖЕЛІКВІДАТОР та купив всі довідки Праюйте АНОНІМИ Я ЛЖЕЛІКВІДАТОР аварії на ЧАЄС

Володимир сказав...

павел чи як!вчися мові державній
Курси працюють для всіх анонімів особливо для одарених
Я та колеги МАЛИ ТА БУДЕМО МАТИ відзнаки від влади
МИ ЦЕ КУПИЛИ за твердженням чергового аноніма
Рухунок відкритий адресу маєте ПРИЄДНУЙТЕСЯ аноніми! Час пішов!

Анонім сказав...

Сколько же дерьма в этом недочеловеке, оно его выедает изнутри, поэтому болезнь прогрессирует.

Анонім сказав...

Да оно обнутое на всю головешку с кем люди то общаются.

Анонім сказав...

Ну так что ребята, дадут завтра всем "Відзнаку Президента України «За участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС»? Указ дадут? Раз уж ордена не дают, то хоть медальки всем распределить можно же? СЧУ, ВОВЧ и прочие сидят только сиденья просиживают? Где результаты

Анонім сказав...

Я радий що Ви живі мої дорогі Ліквідатори! Хай нічого не болить і Ви зустрічаєте кожен день з радістю , що ми ще живі і чимось можем допомагати рідним, Батьківщині щоб спокійно усі жили... Здоров"я та наснаги робити більше для України!!!!

Володимир сказав...

Я ВАМ ВДЯЧНИЙ ЗА СЛОВА НА АДРЕСУ ЛІКВІДАТОРІВ!
На жаль Ви себе не бажаєте озвучите Вам понад 60 років!
Подумайте колега ліквідатор!
ВАМ ЗДОРОВЯ УКРАЇНІ ПЕРЕМОГИ над рф!
анонімам сміливості
ЛЖЕЛІКВІДАТОР як казало чергове анонімо

Анонім сказав...

Гавіть не згадали не те, що поивітали, а давать вони все собі да собі, а нам ліквідаторам кукиш, як завжди останні роки.

Павел сказав...

Пес смердящий ты вова винницкий !!! Ты к этому памятному Дню не имеешь никакого отношения . Брысь от сюда в свой схрон и сиди там тихо и молча !!!

Володимир сказав...

Куди зникли ці АНОНІМИ ліквідатори з Припяті та ЧАЄС! Так званий павел а не ПАВЛО що написав пост про роботу ВОВЧ та представився! АНОНІМО АУ! Там де завжди позаду любого заходу Для них головне ГРОШІ!

Анонім сказав...

Це що,пихологічна атака,чи агонія,якщо психатака,дивись к/ф ,,ЧАПАЄВ",чим закінчилась атака,а якщо агонія,дивися к/ ф ,,АГОНІЯ" ,закінчення фільму теж цікаве,а якщо дурко і не тільки в цьому віці,бо,ти іноді в дописах опираєшся на вік,то це,до психіатра,і бігом,бо уявивши себе
ланцюговим собакою діагноз може потягнути білу гарячку,тобто ,,ДЕЛІРІЙ" а потім сказ.

Анонім сказав...

Wolodymyru вже пізно до психіатра, він ще психіатрів до білої гарячки доведе, це kончене незовсім людське sтворіння.

Анонім сказав...

хрущ парен боевой .

Дописати коментар