-->

14.12.23

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Щорічно 14 грудня згідно з Указом Президента України від 10 листопада 2006 року № 945/2006 в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

В цей день Україна вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Насамперед, це день мужніх та самовідданих людей, які прийняли доленосний виклик — захистити не тільки нашу країну, але й усе людство від впливу радіації внаслідок катастрофи

До ліквідації наслідків аварії були залучені тисячі фахівців різних професій. Отримуючи великі дози опромінення, інженери, пожежники, будівельники, шахтарі, енергетики, водії, військові, медики – усі, хто пішов тоді не тільки за наказом, а й за покликом серця, зупинили невидимого та дуже підступного ворога.

Вся Україна нині висловлює слова щирої подяки усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Сьогодні внаслідок широкомасштабної агресії російської федерації проти України світ зіштовхнувся з таким явищем як ядерний тероризм. російська федерація продовжує шантажувати світ не тільки ядерною зброєю, але і загрозою руйнування ядерних та радіаційно-небезпечних об’єктів. Ризик повторення ядерної катастрофи масштабу навіть більшого ніж у 1986 році доволі високий. Небезпека загрожує не тільки Україні, але і, без перебільшення, всій Європі, адже радіація не знає кордонів.



98 коментарів:

Анонім сказав...

Героям - ліквідаторам шана і головне здоров"я !!!

Анонім сказав...

Ми ще живі!!!

Wladimirr9 сказав...

Присоединяюсь к поздравлениям !!!!

viacheslav riazantsev сказав...

Усім здоров'я та миру

Анонім сказав...

живы ликвидаторы 90 года герои .которые спасли мир

Анонім сказав...

мы ликвидаторы инвалиды герои 1990 год .спасли землю всего мира от радиаци . в 90 году

Володимир сказав...

У нашому регіоні керівники повідомили, що кошти за харчування почали надходити на картки Людям за жовтень місяць Потім будуть за інші мцсяці
ДЕ ЦЕ ТРУСЛИВЕ АНОНІМЕ ЩО ПИСАЛО ВСЕ ПРОПАЛО ТАМ ДЕ ЗАВЖДИ ПОЗАДУ
Ліквдаторам поваги від ДЕРЖАВИ! анонінам ГАНЬБА
Лжеліквідатор,що все купив та підробив

Анонім сказав...

Дурбецало володимир ти хоть у цей день жовч свою при собі залишив. Про які гроши ти пишеш за значками які тобі нема куди вішать

Анонім сказав...

Гроші завжди потрібни, особо в Такий день, це повага для тих, кто ще живий. З повагою.

Анонім сказав...

Ці копійки до адресатів повинні приходить не тоді коли ліквідатор Богу душу віддав, а вчасно дорога ложка до столу володимир піймав мислю чи тобі тупе створіння цього цього природою не дано, ти помилка природи. Грошей навіть на цю дату жоден ліквідатор не отримав… добень ти нінащо не здатний це дякуючи таким як ти продажним за значки всих наших побратимів під откос пустив. Нема слів на тебе довбень. Влада навіть ні по тв ні по другим каналам не привітала ліквідаторів не те, щоб копійки багатомісячні віддать.

Анонім сказав...

Потім це коли - коли рак свисне в гору?

Анонім сказав...

Потім це коли вони обезціняться і за них нічого вже не купиш. Ціни ростуть майже кожний день. Уже кінець року, а гроші за три місяці до цих пір не повертають собаки.

Анонім сказав...

Вітаю Героїв ліквідаторів мира Вам та Вашим рідним, здоровʼя, вдачі, достатку у всьому, хорошого настрою дай боже переживем ці всі сьогоденні негаразди і непорозуміння.

Анонім сказав...

Влада ліквідаторів - ліквідовує, як і саме населення безжалісно і масово.

Анонім сказав...


забудьте усі негаразди , зараз верхівка вже плаче що грошики не дають прості члени спілок , а нащо кормити , коли не бачим Звітів .... Куди ці гроши йдуть.... от і все....

Анонім сказав...

Комусь пайкові прийшли?

Анонім сказав...

Про пайкові у Хруща спитай, він тобі детально розжує на пальцях

Анонім сказав...

Такой шани чи поваги ліквідаторам від держави ще не було за всі роки на день ліквідатора. Не до нас. Новий час нові герої.

Анонім сказав...

Жрать за три месяца так и не дали! Что же ждать в 2024м?! и где ваши СЧУ, ВОВЧ и прочие херои? бухали сегодня по кабакам, а народу - хрен под нос. Имеют ликвидаторов за ничтожных тварей! А люд молчит

Володимир сказав...

Всі отримають кошти бо вони надійшли на рахунок департаменту а він Вам перераховує Жодна аноніма не відмовиться від них, жодної копійки не передасть на ЗСУ Більшість з цих анонімів не вановували полеглих колег Бо це аноніми!

Анонім сказав...

Красти чужі гроши і тим більш роспоряжаться чужими копійками противоправно, і гріх. Зараз в кожного в сімʼї діти воюють на передку, і вони добре знають, як треба дитину одіть і що купить куди потратить свої маленьки кошти, що ж ви обдираєте ці сімʼї і їхніх дітей, які гинуть кожний день там на передку. Совість май, якщо пишеш то думай перед тим, як щось тут писать. Хай краще влада займеться олігархами і політиками профостами які крадені в Україні мілʼярди ховає в офшорах і які в Маямі, Іспаніях, Англії, Еміратах понакупляли собі палаци, а також своїм дітям, які поза Законом ухиляються від призиву в армію, он де гроші, що ж ти такий Володимир не розумний, хітрий, за кого ти людей тут приймаєш? Не пиши тут всяку ахінею бо вже дійсно думаєш, що ти якийсь несповна розуму.

Анонім сказав...

ВОВЧ проводив робочу зустріч 08.11.23 з Марчак (Мінсоц), одним з питань була пропозиція враховувати компенсацію на харчування не в натуральних сумах, а у відсотках до прожиткового мінімуму. Питання: 1) як ці пропозиції враховані у бюджеті 2024 та чи будуть вони матеріалізовані у відповідній постанові КМУ (лютий 2024) щодо розмірів компенсацій на 2024 рік; 2) коли буде наступна зустріч з керівництвом Міністерства в січні-лютому 2024 р. для обговорення розподілу бюджетного КПВК 2501530 на всі необхідні видатки? 3) Де Шевчук брав горіхи

Анонім сказав...

І ще по СЧУ, де у друкованому вигляді розміщений Звіт Прездента ВГОІ СЧУ Хруща за період з 2020-2023 рр. Бо на сайті СЧУ миша повісилась! Чому людям не говорять, що наш глодовик наробив за три роки і які успіхи в його пожежничка-заступника? Як там справи у нерукопожатного? Знову водку п'є по три дні??

Анонім сказав...

В холодильниках действительно пустота . Обещания набрать до конца года деньги и расплатиться знаем.... вот только Поляки навезли своих продуктов , а нам убытки от простоя наших фур кто вернёт? Адекватно надо поступать. Простого пожелания здоровья Ликвидаторам Аварии с 1986 по 1990 не увидел на сайте ВГОИ СЧУ - видимо уже денег не собрали с членов вот и "ложат" с прибором

Данило сказав...

зелякгб нас нищить.масово.вівці.просинайтесь.

https://www.ntktv.ua/news/u_kolomyyi_vshanuvaly_likvidatoriv_vybukhu_na_chornobyl%60s%60kiy_aes_video/ сказав...

https://www.ntktv.ua/news/u_kolomyyi_vshanuvaly_likvidatoriv_vybukhu_na_chornobyl%60s%60kiy_aes_video/

сеня сказав...

А хто буде про нас піклуватись у Ларіси в організаціі одні вдови остались

Шевчук Павло сказав...

Про те що була зустріч ВОВЧ ніхто не приховував.Зустріч була організована за зверненням Ларіси до депутатів.Якщо кожен з вас буде не лижати на дивані і критикувати , а зверніться до свого депутата з проханням допомогти вам ( чи нам ) зустрітися з міністром.Ці звернення допоможуть не тільки вам особисто , але і ваші сім'ї.
Також я не ховав ні перед ким що ми з Проскурінаріним після інсульту і робимо що в наших силах, головний боєць це Ларіса.
Також я хочу дати роз'яснення , ВОВЧ не отримує кошти х державного бюджету і , кошти на поїздки до Києва збирають ліквідатори Харкова і Лубнів. Що відноситься до інших організацій питайте у них особисто.
Де я взяв горіхи і скільки , це моє особисте життя.Якщо у вас є можливість хоть чимось допомогти лубенчанам для того щоб вони могли робити випічку для тих хто вас захищає в окопі , зверніться до Ларіси з пропозицією.

Анонім сказав...

Захід відбувся, але відспівували цю подію порохо розкольники, які Богу не угодні і в Світі не признані, ця секта створена на ЗЛО росіянам тому в неї нема ніякого блага. Ви ще б там калину с розкольником поспівали та й потанцювали, вони так в наших церквах і роблять, жінки в штанах до Храмів ходять, які раніше туди зовсім не ходили. Біля Святині Лаври Київопечерської подивились би, що ці сатаністи витворяють - там Бога і близько нема.

Володимир сказав...

Дякую Павлу Васильовичу! За Вашу позицію та роботу організації ВОВЧ на благо держави
Щира подяка Ларисі Миколаівни ЗА ЇЇ роботу на благо чорнобильців
ВАМ ЗДОРОВЯ УКРАЇНІ ПЕРЕМОГИ ГАНЬБА анонімам
Це аноніми!

Анонім сказав...

Паша а чому ваша група тільки за себе добиваеться ,а про другу категорію навіть і мова не йде ,а Івакін ,Білоенко, Турченко ,добиваються ,для всіх.

Шевчук Павло. сказав...

Скажіть будь ласка , де ми добиваємося тільки за себе. Ми добиваємося за всіх інвалідів учасників ліквідації аварії . Ми за те щоб працював закон , щоб хворі люди не ходили по судах і не віддавали свої гроші адвокатам
Ми постійно узгоджуємо свої дії з Чорнобиль 86, а зараз приєднався Гайдай.. Ми робимо те що в наших силах і ніколи не відказуємося від допомоги.

Анонім сказав...

Я пробачаюсь Гайдак.

Анонім сказав...

Лизнув Володя, знає кому лизнуть, кого образить професійний підлабузник - кар'єрист. Печи далі вовик! )))

Володимир сказав...

Дурень Є ДУРЕНЬ! Бо це аноніма! Павло Васильовичу не виправдовуйтесь перед анонімами! Де хоч одна особа була на акція на переговорах будь в якому році! Ганьбити ТАК під ніками анонми МИ ПЕРШІ Іздити писати ми остані!

Анонім сказав...

Хто як може і чим може,маючи можливість допомагає армії,спекулювати на цю тему,не тільки ганебно ай не допустимо.

Анонім сказав...

Знов вова лизнув значочки хоче на спину і навіть уже на ви ))) не те що ліквідаторам на ти та ще дозволяє собі ображати. Тут все написано тобою в коментах є все твоє гниле нутро.

Анонім сказав...

Короче денег нет, сидите ровно на сраке

Анонім сказав...

Прийшли гроши на посилене харчування хворим інвалідам ліквідаторам першої категорії 529 грн. Наїмося за них посилено, а де ж ще за два місяці? Це як кістку собаці - нате та не гавкайте. Ви знаєте, цьої суми нехватить навіть на таблетки для серця життєво важливі купить за 660 грн упаковку, яких і на місяць не хватить це тільки серцеві, а потрібно ще й від других хронічних хвороб теж не дешеві, в аптеках ціни неймовірно піднялися, що робить отак і живем, виживаєм. Протези зубні ні будем з пеньками беззубі тому, що там ціни неймовірно високі саме лікування, потім протезування.

Анонім сказав...

с пенси добавете на лекарство .а как вы хотели халява закончилас нада притягиват жывот война .инвалидов добавелос и всем надо нетолько на зубы и на ноги протезы .

Володимир сказав...

Аноніме трусливе!
Ти вижило як і решта цих АНОНІМІВ На Вас пахати може вся держава на ВЕСНІ 2024 року!Великі ліквідатори! Озвучте суми що сплатили за групи? Слабо!
Вся країна збирає кошти на підтримку ЗСУ Але окремі...... Рахують власні ЗДОБУТКИ маю на увазі анонімо від ЧАЄС!

Анонім сказав...

Это да. При Якуновиче с Азировым, комсоргом Тигипком мир был, а они накушаться не могли все ныкали себе, снова себе и снова себе… ну и получили… пришлось им царям тикать, жадность фраера загубила. А тут война и тоже не порядок кто-то без меры и стыда деньги тырит, гуманитарку по АТБ продают, просроченные продукты по завышенным ценам, в одного под матрасом миллионы якобы тещины хранил, другие военкомы дачи более миллиона долларов в Испаниях купили, как Вам это круче чем при Якуновиче и Азирова бимбу его япона мать, остальные свои языки в опу тих тихо сидят молчат только шопотом этож война пацаны, шо сделаешь так надо.

Анонім сказав...

Вова тише, не шуми, тебе слово не давали. О комиты упрмянул пахать есть такие кто под знаком Закона лжеликвидаторы, а в настоящих много не напашет каждый день скорые вызывают, по больницам та дома лежат смерти ждут, не торопи их закапывать хоть правда тебе власть право на это дала. Будь человеком бо есть такое слово и термин БУМЕРАНГ это горе к тебе вернется и с двойной силой, если правда кто-то тебя раньше не поможет. Будь человеком, верь в Бога, живи по Божьим заповедям и все в тебя надеюсь будет хорошо. Бог это ЛЮБОВЬ, там где любви добра нет - там Бога нет.

Анонім сказав...

Вова не суди всех по себе,козлина.

Анонім сказав...

Шевчук тепло,редиска.

Анонім сказав...

Шевчук на питання 1-3 так і не відповів. Тупо води налив як завжди і в кусти. Що ж, іншого ми і не очікували. Отакий ВОВЧ, такі результати перемовин...

Анонім сказав...

Бачив,тебе бугая,на фото,правильно пишеш,прийде весна,запряжеся,енергії багато,дурі ще більше,і в оранку,де зорано,почнеш боронування,сівба,підживлення ,боротьба з бур'янами та гризунами,так і вийдеш на жнива і тому подібне,просто не знаю як з тобою спілкуються пересічні громадяни віч на віч,тому що по коментарях які пишеш,ніякої логіки немає,те що,ти дуполиз професійний,це зрозуміло,але,ти ще рідкісна падлюка і провокатор,ти себе поводиш так,тому,що відчуваєш безкарність,пустився берега на всю катушку,але,ти повинен бути задоволений тим, що твоє дійство приносить тобі радість та задоволення,і в цьому дійстві,тебе та таких як ти,підтримують деякі індивідууми.

Анонім сказав...

Не нужно вспоминать хотьэтих ивакиных билоенко они такие же деятели только сибе и всем поровну а чтобы про участие в ликвидации и не спрашивали потому что документы облучены ,а только свидетили .

Шевчук Павло сказав...

З аноннімами які є ніхто і звуть їх ніяк я на блоге не збираюсь.Мій номер знают всі , перезвоніт і я відповім що знаю.

Анонім сказав...

Сегодня пришли за один месяц, Харьков

Анонім сказав...

Цікава відповідь,завчена на пам'ять,а якже закон про захист персональних даних,ви,зі своєю ,,компанією" теж писали під ,, анонімом"" поки компанію не вирахували,діватися нікуди вам,тепер пишете під своїми ініціалами,телефонувати до,вас,можуть тільки друзі та однодумці,з якого доброго дива це повинні робити всі дописувачі,тим більше,я,впевнений,що номер телефону багато дописувачів не знають,якщо так,напишіть номер телефону по якому можна буде добитися до особи.

Шевчук Павло сказав...

Не шановний пане ніхто або можна сказати тінь я постійно пишу під своїм іменем і завжди поважаю не тільки себе , але і тих з ким я розмовляю тому я не ображаю нікого.Коли мені на блоге в Деменьтьева звернулась , я виставив свою архівну довідку , вона ' в музеї Чорнобиля , а телефон мій був виставлений коли я організовував акції

Анонім сказав...

Схоже Шевчук поведінкою на свого Вову зеркально, теревенячи про якихось анонімів, невже він брат близнюк цього неадеквата карєриста, якщо це так то від нього добра не жди ліквідаторам бо той судячи по повідомленням тут від чистого серця ненавидить ліквідаторів аварії на ЧАЕС, і підтримує дії влади ради медальки для знищення самих ліквідаторів, мало того захищає присутніх в їх рядах лжеліквідаторів, яких по закону треба через суд лишать посвідчень і гнать сраною мітлою подалі з наших рядів, а не те, що до кожної нашої дати ганебно постійно нагороджувать їх! Це є ганьба і неповага до справжніх ліквідаторів аварії на ЧАЕС, яких ці діячи навіть не згадують на державних заходах. Прийде час всю цю нечисть вичистять з наших лав.

Анонім сказав...

Аноніми вже задлвбали, провокатори хренові, все шанують їм мало, вже вік свій аідживають, і все стонут. Якщо хтось і получив медалі, тл треба радіти за них, що нас ще помнят і шанують. З благодарностью всім, хто захищае чернобыльцев. Здоровья і добра.

Анонім сказав...

Вова тебе ж послали на X, то іди туди зі своїми братами лжеліквідаторами на Xyu

Анонім сказав...

Від,вас,мені шани непотрібно,виходить,щоб взнати хто,ви,такий треба їхати до КИЄВА аж у музей,добре що хоч не до мавзолею,взявши на себе повноваження,ви,повинні бути цілком доступні,і відкриті до спілкування з громадянами--ліквідаторами,якщо хочете спокою,прощайтесь з посадою,бо вона,робота пов'язана з нервами,ввідихайте

Анонім сказав...

Ми,не на блозі ДЄМЄНЬТЬЄВА,інформація хто,ви,такий та чим займаєтесь,по суті,як з,вами,при необхідності,повинна бути на сайті любому,на якому піднімаються питання ліквідаторів,а своїми відповідями,ви,вирішили для себе,що,ви,мінімум міністр,а максимум,чорт знає хто.

Анонім сказав...

Про купівлю груп,це актуально,відповідно сюди входить посвідчення ліквідатора,яка ж ціна в самій ВІННИЦІ та області,пишеш про це,значить впевнено знаєш,що і по чому,озвуч цифри,почни з себе та любих друзів.

Володимир сказав...

Дурень у мене посвідчення ЛЖЕЛІКВІДАТОРА на вдміну вд тебе справжнього ліквідатора АНОНІМА Працюйте щоб мені надали справжне поідчення ліквідатора як казало чергове аноніма Можливо ти це ? трусливе анонімо!

Анонім сказав...

наверно коммунистом быль .коммунисты все шкурники хитрые за угла наблюдали .

Анонім сказав...

Треба,тебе,в поліклініку здати,на досліди.

Володимир сказав...

Готовий піти разом з тобою чергове аноніме!

Анонім сказав...

Провокатори-це як гімно, обійшли мимо-і ніде не воняє. Хіба мудра Людина буде наступати в це лайно?

Анонім сказав...

Такі як,ти,ганьба людської раси.

Анонім сказав...

шо коммунисит о гимно одинаково вонает

Володимир сказав...

Рівень аноніма відповдає його участі в ЛНА на ЧАЄС! Коментарі зайві

Анонім сказав...

Стою на асфальті,
Я,в лижі обутий,
Чи снігу немає,
Чи,я,їба..тий.
Так і в,тебе,хто всрався,невістка,яка біда адекватним людям,в спілкуванні з такими невігласами,тулиш,що попало і до чого попало,ні розуму ні фантазії.

Анонім сказав...

два говнюка засрали весь сайт

Анонім сказав...

Ти третій.

Анонім сказав...

У тебя,говна нету,одно целомудрие?

Анонім сказав...

коммунист и коммсомол два серуна на пару

Анонім сказав...

Вони при любій воаді пристосуються, аби бути біля корита, як в 1933 році не Сталін по дворам ходив, а ходили місцеві витрушували останню зернину не дивились багатодітна сімя, чи ні забирали все до ниточки, а зраз вони типа (патріоти) те ж саме витворяють хоча на війну їх ніяким калачом не заманиш вони всі тут, бюджет пиляють, маєтки собі і своїм чадам відбудовують, церкви православні захвачують, і Бога не бояться тому, що богобоязлива людина такого ніколи не зробить, а антихрест робить ба навіть більше двері в храм болгаркою пиляють старих жінок і дітей тупляють бʼють це не люди

Анонім сказав...

коммунисты с коммсомолом выкинули белеты партийные .одели крестики и прикинулись святыми и по церквам поховалис .

Анонім сказав...

Кому перерахували кошти на харчування?
Київ.обл.Білоцерківський Р--Н.,станом на 15--00 годин,коштів нуль.

Анонім сказав...

хрущу все грощи на карту харчивые ему надо на ресторан .а вам зачем на ковбасу не стухните без кавбосы

Анонім сказав...

Черкаська область, прийшли за один місяць.

Анонім сказав...

Привет всем настоящим ликвидаторам!.Побратимы если кто в курсе может кто то из вас подавал на комисию соцзахист заяву на справку о зарплате.меня интересует как они высчитывают зароботною плату за 6 часов или фактически отработанное время в зоне чаэс.И не урезают ли сумму зароботной платы которая указана в справке от предпреятия,если кто в курсе будте добры отпишите.Всем здоровья.

Анонім сказав...

Скинь реквізити картки,перерахую.

Анонім сказав...

У нас дають Вінниця та райони!

Анонім сказав...

Винница,сегодня вечером проверял виплати на еду нет,задержка 3 месяца.

Анонім сказав...

Інтересує також ця тема,які повні документи потрібно для перерахунку,та де засідає ця комісія,моніторив інтернет,відповіді не знайшов,до 2015 року якісь згадки є,а потім тиша,може їх ліквідували,якесь замкнуте коло,в обладміністрації,сказали працівники установи,що про комісії такі не чули навід ь

Анонім сказав...

вінниця погано перевіряв! Поклади під подушку РАНКОМ БУДЕ!

Анонім сказав...

Київська обл.Білоцерківський р-н. Виплата за один місяць.

Анонім сказав...

Завершая обсуждение хочу обратить внимание - я начал первым показав уважение живым и ушедшим из жизни Ликвидаторам , но так и не увидел слов Благодарности в День Памяти от Президента ВГОИ СЧУ Хрущенко и их ОБщественной организации .... видимо им глубоко безразлично .... Делайте вывод сами....

Анонім сказав...

По,,фруктах",висновки давно відомі,вони,живуть по принципу,рука руку миє.

Володимир сказав...

Чергове аноніме! Хрущенко М М такий самий ліквідатор як Ви! Члени організації ВГОІ СЧУ також ліквідатори Вітати всіх мала влада, Зеленський В О був за кордоном на іншому заході Але тут були та Є посадовці, які мали сказати слова подяки ліквідаторам аварії на ЧАЄС Сталося ,як всі знають!
Лжеліквідатор як стверджує чергове анонімо!

Анонім сказав...

читайте Устав організації там усі ....тому в День Подяки Ліквідаторам Аварії особлива Шана і де вона? читайте архівну довідку Хрущенко, потерпілий - так , вивіз цінності з ковбасою - так , але ні в якому разі не Ліквідатор , тому й гонять тих хто дійсно працював з атомом руками , залишаючи тих хто гроші вносить для життя верхівки... Не знаєш правди не лізь!

Анонім сказав...

Кончене ДНО.

Анонім сказав...

Це вже всі знають про цю особу ММ тому було не раз тут написано, що такого завальщика справи треба негайно відсторонити і на його місце поставить активну, добросовісну людину з лав ліквідаторів аварії на ЧАЕС, щоб ця людина працювала на благо не тільки ліквідотрів, а й потерпілих тих же переселенців, відсікала з своїх рядів жуліків аферистів лжеліквідаторів цих пʼявок трутнів, а також інвалідів 1 кат. з зон які покупляли собі інвалідність фізично здорових назальних держиморд.

КОЗАК 1986 сказав...

СУЦІЛЬНА ГАЛІМАТНЯ! НЕ МОЖУ ДОЧИТАТИ ЦЕЙ "БРЕД РЯБОЇ КОБИЛИ". ЛЮДИ ЗУПИНІТЬСЯ

Анонім сказав...

ММ в МММ! Нафіг гнати з Президентства, своє відсидів - дай дорогу молодим! Одне горе приніс людям

Анонім сказав...

это что Жолнович лично должна подписать? а подвиг какой , может кто знает?

Володимир сказав...

Вінницькому анонімо! Не отримав ще кошти на харчування за місяць? Мені та решта надали вже за 3 місяця! Кошти в 13 банках перераховані та Укрпошти! Банку анонімо не існує! ваша черга попереду!

Володимир сказав...

А ТЕБЕ В АНТИ ХЕРОЇ бо ти анонімо трусливе Час пішов!

Анонім сказав...

підтримую володимира збираємо підписи на сайді ВГОІ СЧУ за присвоєння звання почесного аноніма України Хто перший!

Анонім сказав...

Задолженность за питание погашена.

Анонім сказав...

ура деньги погасили чем крлбасой или водкой.

Анонім сказав...

Це правда вчора ще прийшло за два місяці. Заборгованості вже нема. Тільки за невикористані путівки. 1 кат.

Дописати коментар