-->

15.12.23

В Коломиї пропадають кошти на виплату чорнобильцям


 

84 коментарі:

Анонім сказав...

Молодець, про Хруща і його пожежничка чітко сказав! Дармоїди столичні

Анонім сказав...

Дякую за Побажання здоров"я , та службу Божу біля Каплички! Що підтримуєте Захистників та Захисниць волонтерською допомогою. Гроші треба з обласних організацій бачу везти Президії яку призначив цей "Президент" на проїдання та оплату за тепло де вони сидять і нічого крім нових бумажок не "плодять" Дій немає , є "прогиб" та "попрошайничество" у Верхівки .... Згоден з висловлюваннями та підтримую!!!

Анонім сказав...

Все як є! Все вірно. Але мені здається відповідь чиновники нададуть по їхньому, професійно через деякий час буде проста шаблонна відписка. Якщо так буде далі то треба допомога усіх громадських організацій з цими ж законними правомірними вимогами.

Віктор сказав...

Здоров.я та перемоги побратимам.зелюкгб і фаріон-тягнибакс пора відправити до їх тата-пукіна.тоді закінчиться війна.з Богом.переможемо.ми до ЄС-НАТО.там є майбутнє.без церкви-секти пукіна.

Анонім сказав...

Без Бога перемоги не буде з порохо томасятиною добра людям України не буде, це горе приведе країну до повного розколу, поголовна католизація це крах.

Анонім сказав...

и без хрущя перемоги не будмт .

Анонім сказав...

Поболели все...некому в СЧУ Поздравить Ликвидаторов Аварии на ЧАЭС - развал , а может сидят уже за воровство ... надо пошукать информацию

Анонім сказав...

З Богом це ви боретесь. Зніміть шапку - вона и роги повилазили. Щоб вам і очі повитріщіло!

Анонім сказав...

ти знову стёбнутий - не чіпай Бога!!!

Анонім сказав...

З якого часу Хруща в разряд Бога ввели?? Ви в своєму розумі? Який він Бог??

Анонім сказав...

подлабузник сразу причину нашол про бога .некто бога не трогает успокойся .и вашего сватого хрущя не трогает можете молится сколько угодно только лоба не разбейте .

Віктор сказав...

Здоро.я та перемоги.з Богом.

Анонім сказав...

и хрущ боевой святой .его к сватым прировняли чернобыльцы.начнут картины хрущя писать

Анонім сказав...

Познік краде

Віктор сказав...

що вкрав Познік?анонім.капличку.офіс.9р волонтерства?що саме?

Анонім сказав...

может жену вкрав позднык у вас .позднык парен боевой ну развратник

Анонім сказав...

Пришли деньги на питание за 1 мес.. г. Сумы

Анонім сказав...

Черкаси, прийшли за другий місяць.

Ликвидатор сказав...

Киев за один

Анонім сказав...

Вінниця,борг на харчування 3 місяці,гроши поки не віплачували.

володимир сказав...

Анонімам так Мені ЛЖЕЛІКВІДАТОРУ НАДАЛИ ! Та колегам є!

Павел сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
Анонім сказав...

что шкурники жон жалько .

володимир сказав...

Чергове НЕ ДО УЧНЕ ШОУ ВІДІЙТЕ ВІД ШОУ СЬОГОДНІ!
Матюки поклади під подушку собі ліквідатор аварії на ЧАЄС відповідного року з кінця аварії У МЕНЕ ПОСВДЧЕННЯ ЛЖЕЛІКВІДАТОРА ПИШАЮСЯ НИМ Працюйте щоб забрати його у мене!

Анонім сказав...

Нешановному вовіку! Нинішня перевірка документів достатньо одного пункту для підтвердження "ліквідатора", наприклад заробітна плата буфетника з роздачі води. Владі рано чи пізно доведеться чистити ряди тих, хто примазався. Як вимагає закон, потрібно підтвердити - місце роботи, час перебування, доза, заробітна плата (громадянським і мобікам), наказ, розшифровка і т.д. Мені дав наш місцевий старий активіст доки наших місцевих чорнобильців – 20 відсотків проскочили на одному документі – кратна заробітна плата без підтвердження знаходження у зоні, понад 40 відсотків мали не повні документи.
Нещодавно на блозі була стаття за 2022 рік додалося 30 тисяч потерпілих та двісті "ліквідаторів" (видані посвідчення). Корупція та купівля посвідчень поставлена на потік.

На даний момент згідно з заявами влади п'ять мільйонів учасників війни та потерпілі (вдови, інваліди, діти-сироти, тощо) на них потрібні кошти.

Писець наснитися багатьом і перевірка гряне така, що справжні реальні ліквідатори важко доводитимуть свою участь у лпа. Поки вовочка куражиться, біснується не розуміє, що його час "учасника" минув, увійшов у роль біснуватий!!!

Wladimirr9 сказав...

Не обязательно заезжать
в зону отчуждения.
Принимал участие по
ЛПА на ЧАЭС, работая снабженцем, пекарем ,поваром, банщиком, продавцом автолавки и т. д. , при в/ч.
Получил 1кат. и пенсия по 5-ти кратки.

Анонім сказав...

Важко не погодитися з написаним,те,що за нас візьмуться,це беззаперечно.

Анонім сказав...

Маразм,дибіла,поклав на лопатки.

Анонім сказав...

Тут ще серйозна заковирка є діти інваліда Чорнобиля народжені від ліквідаторів першої категорії із серйозними вадами які перенесли не одну операцію під наркозом з букетом фороб, захворбвання інвалідність повязане з Чорнобильом з 2 року життя і є які бугаї начебто з зон забруднень які не знають, що таке Чорнобиль ця хвиля пішла десь з 2009 року, які покупляли собі звʼязок, а потім інвалідність і саме гірке ці начеб то інваліди працюють в Польщі хто де, отримують на рівні пенсії з цими нещасними уже дорослими дітьми народжених від ліквідаторів першої категорії в однако у розмірі. Це просто капець яка несправедливість і знущання над всими нами, як так модна допустить було таке і їх кількість кожний рік росте я маю в виду цих, що купили звʼязок і інвалідність!? Я чув, що на закодавчому рівні зони розумні люди уже відміняють і це вже дуже добре, аби ще цих здорових лобурів заробітчан перетрусили поставили так, як повинно бути.

Анонім сказав...

Є багато цікавих моментів і по міліції про це добре знають колишні кадровики, бухгалтери по спискам начебто відряджень, які насправді в них не були це просто наглості нема меж і ніхто з ними нічого не робить!!! Потім ще цивільні водії, які заїзждяли по путівці в зону бабусі чи комусь раз завезли в двір пісочок на вантажній машині і зразу вертались додому і вони після чого стали ліквідаторами, мало того диспетчера такими маніпуляціями робили своїм сватам, братам… путівки після яких вони також ставали ліквідаторами?! Хіба в нашій країні може бути порядок, якщо отаке твориться?!!!

Анонім сказав...

чернобыльцы ац два становиль и на фронт дорабатыват пенси .а впереди коммунисты с комсомолом .

Анонім сказав...

Админ ты охуевший подонок, ты наверно тоже мусор поэтому блокирует мои клиенты.

Анонім сказав...

Лобіювання так званих,,забруднених зон",іде конкретно від груп та партій,які десятиліттями грабують УКРАЇНУ,сидячи у ВР,приклад недавній,ЖИТОМИРЩИНА,цілі родинні клани інвалідів пов'язаних з ЧАЕС,це не тільки в конкретній області,ганебне явище по всій Україні таке.

Анонім сказав...

У кожній сфері,є,свої,,герої" які не знають,де були,з ким були,та,що робили в зоні Чаес,захисники таких людей,є,і на цьому сайті.

Павел сказав...

Не надо хулить Админа этого блога !!! Это Единственная работающая интернет-площадка на данный момент на Украине , где могут высказаться и дебилы , и шизофреники , и лжеликвидаторы и Настоящие толковые Ликвидаторы !!! Давайте скажем большое СПАСИБО Админу этого блога и пожелаем ему крепкого здоровья и дальнейших успехов в его работе !!!

Анонім сказав...

Все залежить від того,як написаний закон,окремі статті нашого закону,дають можливість ,,нечистим на руку" мати вигоду з нього,не маючи ніякого відношення до подій на ЧАЕС,взять наприклад статтю про пенсійне забезпечення ліквідаторів усіх категорій,якийсь абсурд,про видачу посвідчень,теж,абракадабра,настала пора прийняти конкретні правки до закону,щоб відсіяти раз і назавжди,людей,які ні сном ні духом не були на ліквідації в зоні Чаес,пенсійне забезпечення повинне бути достойне,для всіх ліквідаторів,і нарахування повинні бути за роботу яку виконував в зоні Чаес і тільки,а не по місцю роботи за місцем проживання,про це теж писалось неодноразово,так,що правки до закону треба вносити або розробляти новий закон,але,щоб він не погіршував,а покращував життя усіх категорій ліквідаторів,все лишнє із закону погане викинуть,добро,залишити.

Анонім сказав...

А вы слёзно попросите правки к закону, они так направят, что мы будем о чернобыльском законе только вспоминать. Они ещё толком правки не вносили, но все ордена, медали и особые заслуги до 14 года обнулили, т.е. декоммунизировали, с нашим законом может произойти то же.

Анонім сказав...

Написано ж:ДОБРО,ЗАЛИШИТИ.

Анонім сказав...

всем на фронт чернобыльцам .всё мало пенси чернобыльцам пускай от жадности вам на фронте пенси добавят и льготы будите все в орденах настоящих не такие как у вас крышки с банок а медали с певных бутылок.

Ликвидатор сказав...

Киев пришло питание ещё за два месяца

Анонім сказав...

что колбасные гроши получили

КОЗАК 1986 сказав...

ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ ОТРИМАЛА ЗА ТРИ МІСЯЦІ

Анонім сказав...

Жрать дали за три месяца, полный расчёт. Детки поели наконец

Анонім сказав...

подвезло вам жрачку получили колбасные .а то дети начали замаску на окнах отколупывать и жрать .

Анонім сказав...

получили колбасные за 4 месяца .с перепуха наверно дали .кольбсы наберём деткам жрачки хватит тепер .хотбы не обосралис детки от колбасы .

Михаил сказав...

Blogger КОЗАК 1986 -- Зачем врать--- НИ ПАВЛОГРАД, НИ СИНЕЛЬНИКОВО-- НЕ ПОЛУЧИЛИ, НЕ ВРИ,

Анонім сказав...

синельниково 2 получило .

Анонім сказав...

синельниково 1 тоже урвало грошы на колбасу я жыву на поляне марусейченко владимер макарович ликвидатор 86 года .у меня трое деток колбасу едят аж тырса летит .

володимир сказав...

вінниця отримала кошти за 3 місяця! На Внниці всі чорнобильці отримують кошти через 13 банкв та Укрпошту Банку анонімів не існує Ваша черга попереду Менти та решта силовків через Ощадбанк Ідіть отримуйте! Або дзвоніть на банк КУДИ вони зникли!

Анонім сказав...

Уррра денежки наконец то отдали за три месяца, хоть за них сейчас много не купишь, но, вернули уже думали не вернут так, как веры нет могут, как в гондурасе просто забрать и еще послать на X.

Анонім сказав...

Получат. Многие уже получили не перживайте.

Сергей Одесса сказав...

Админы,Ваш ресурс представляет психологическую опасность.Почему не блокируете хронических идиотов,шизофреников и пр. дегенеративных комментаторов.Давая им "слово", Вы дискридитируете ВСЕХ ликвидаторов,живых и ушедших.Или все задумано с определённой целью?

Володимир сказав...

Ура! Перемога! Окремі ліквідатори стали мати імя наприклад Сергій Одеса! Чудово Раніше було тільки павел російською мовою, Віктор Українською, Павло Шевчук Українською Всі решта анонімо Справжні ліквідаторияким понад 60 років а окремим до 60 років Але власного імя не мають ! Бо це анонімо!

Сергей Одесса сказав...

Да,с дешовыми провокаторами типа гапона-"володимира" в дискуссдискуссии не вступаю-ниже моего достоинства,во всех смыслах.

Володимир сказав...

Вас влаштовує спілкування з анонімами ліквідатор Сергій ? Мене ні тому і є провокатор! Мене чергове аноніме назвало ЛЖЕЛІКВІДАТОРОМ а я його навіть до суду не можу призвати? Це нормально!
Мені до адміна треба подавати позов? ЧИ до цього трусовоза аноніма?
В адміністратора на жаль не має впливу на трусливих осібУкраїні ПЕРЕМОГИ анонімам ганьба!

Анонім сказав...

Зашквар серьёзный,теперь"володимир"будет сам писать под ником аноним,если конечно у дырявого хоть какое-то чувство стыда есть....хотя счас пи...ры в моде.

Володимир сказав...

Трусонюхате.... вірно сказано ТРУСЛИВЕ ...НІМО не більше На інше розуму не вистачає та не вистачить ніколи Ліквідатор 90 року на ЧАЄС

Анонім сказав...

95 квартал та ДІЗЕЛЬ,тобі,геть в підметки не годяться,перевершив в ,,чудасії",не тільки їх,навіть,себе,не зупиняйся на досягнутому,вдосконалюйся,вперед із піснею по життю та сайту,,Я ЧОРНОБИЛЕЦЬ" коли надоїсть цей сайт,можеш сміливо переходити на інші,наприклад,КМ,МІНСОЦ,та будь-- які,а буде мало місця мало в середині країни,милості просимо в міжгалактичний вимір,якщо цього мало,просимо всією спільнотою в галактику,всесвіт для ,тебе,завжди відкритий,пиши не соромся.

Анонім сказав...

Володя будь людиною, як всі і в тебе тоді буде по людські все добре.

Анонім сказав...

так он же и просил в конце встречи у Жолновия награды...мол всё же для вас....стараюсь...

Анонім сказав...

Комментарии сайта упёрлись в какие-то личности в комментариях.
Пользы не видно от этого нет .... Жаль

Михаил сказав...

жывущий в г. Синельниково на поляне Марусейченко Владимир Макарович ликвидатор 86 года напиши свой номер телефона. Что-бы позвонить тебе и поговорить.

Анонім сказав...

Черкаси, прийшли за січень 2024 року на харчування.

Wladimirr9 сказав...

Бюджет на 2024г. заработает с 01.01.24г.
Появится суммы ПКМУ утвержденная на компенсацию за питание по регионам на 2024г.
Откройте свой кабинет
в банке просчитайте выплаты на карточки по месяцам.
Что-то не так с подсчётом по месяцам.
Может авансом дали за
январь, что мало вероятно ???

Анонім сказав...

Авансом за январь. Факт.

Анонім сказав...

Получил 3 выплаты,за декабрь вроде в январе должно быть,или ошибаюсь?

Wladimirr9 сказав...

В любом регионе разные
задолженности.
В основном за Октябрь,
Ноябрь, Декабрь.
Немного долг за Сентябрь.
Компенсация за питание
начисляется, выдаётся месяц в месяц (как пенсия).

Анонім сказав...

Понял,спасибо.

Анонім сказав...

Спасибо Владимир.

uy3ig сказав...

Получил за два месяца двумя перечислениями.

Анонім сказав...

Деньги на питание за ноябрь и декабрь пришли . г. Сумы .

Wladimirr9 сказав...
Автор видалив цей коментар.
Анонім сказав...

Никто выплат авансом не делает. Это нарушение Закона. Сейчас закрывают бюджетный 2023 год. Выплаты на питание пришли за октябрь- декабрь 2023. Бюджет на 2024 год заработает с 1 января. Вот в январе, даст Бог и получите на питание январские.

Анонім сказав...

Та все там правильно, за этот год отдали на питание до копеечки.

Павел сказав...

Владимир !!! Дозволь я тебе отвечу на моем Родном Русском Языке !!! Ты этим ИДИОТАМ ежедневно РАСЖОВЫВАЛ каждую статью их пенсионного обеспечения !!! И у тебя на это хватало терпения и сил !!! ВСЕ умные - Поняли тебя и СПАСИБО тебе Огромнейшее !!! Крепкого тебе здоровья и утро - мудренее вечера ...

Анонім сказав...

вот оно что......

Анонім сказав...

До виборів,дожити треба,ніхто не знає,що з кожним з нас буде,буде через сикунду,кожний наступний склад ВР,гірший за минулий.

Анонім сказав...

Це сайт чернобыльців, чи дурдома?

Анонім сказав...

Кожному Герою по квартирі: https://1zahid.com/info/usi-hto-otrymav-geroya-ukrayiny-matyme-vid-derzhavy-kvartyru-zelenskyj/

Які виплати і пільги дає звання Героя: https://tsn.ua/ukrayina/zvannya-geroya-ukrayini-scho-daye-nagoroda-yaki-pilgi-peredbacheni-i-v-yakih-vipadkah-yiyi-mozhut-zabrati-2221273.html

Додаткова щомісячна виплата за Героя: https://armyinform.com.ua/2023/01/02/z-1-sichnya-geroyi-ukrayiny-ta-kavalery-ordeniv-otrymuvatymut-shhomisyachni-groshovi-vyplaty/

Вітаємо Президента всеукраїнськї організації з високими державними досягненнями! Підтримаємо нашого лідера на виборах!!!

Анонім сказав...

Перша ЗІРКА ВЖЕ НА НЕБІ ХРИСТОС НАРОДИВСЯ СЛАВІМО ЙОГО! МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ УКРАЇНІ над рф! СЛАВА ЗСУ УКРАЇНИ!

Анонім сказав...

У нас на Україні це Свято святкую з 6 січня багато віків, а не тоді коли придумав бандит офшорник злодій єврей порошенко, з давніх давен ще з Хрещення Київської Русі Великим Князем Володимиром. Ви каструлі зовсім вже з глузду зʼїхали живете, як у Гондурасі.

Анонім сказав...

На передок іди, а то хлопці вже втомились, а ти в тилу jaйця свої мнеш на дивані сляваєш, слявай на ділі, ти патріот повинен бути з дітьми там де тяжко на передку.

Анонім сказав...

Це хто такий Герой ?

Анонім сказав...

Приємно познайомитись 6 палата… заході єслі шо.

Дописати коментар