-->

25.12.23

Святкуємо!


3 коментарі:

Анонім сказав...

У нас в Україні завжди Різдво було з 6 по 7 січня. Це в порохоботів безбожників, як в католиків не так, як у людей ми ж не католики, а завжди були православні християни, хрещені в далекі часи Великим Князем Володимиром. Порохоботам все одно, вони в Бога не вірять тому безупинно беруть на себе великі гріхи, мало того, не каються, тому від них страдає вся Україна. Хоча всі ми жителі України я маю на увазі православних, з дитинства хрещені в Українській Православній Церкві, а хто відрікається від хрещення православного, від Бога хай їх хрестить офшорник злодій єврей петро порошенкович, він їхній святий і бог, де в захвачених зі зброєю в руках Божих Храмах вони йшли проти справжніх вірян, били жінок, бабусь, дітей з болгарками здорові бугаї різали вхідні двері в Храмах, замість молитв до Бога в Святих намолених віками Храмах співають калину, жінки ходять в штанах глумляться над Святинями. Де хто, хто глумився над святинею рвав на старословянскій мові Святі Писання в молодому віці віддали Богу душу і там отримали те, що заслугували довічне ПЕКЛО.

alder сказав...

18 жовтня 2022 року Православна церква України дозволила святкувати Різдво 25 грудня за новоюліанським календарем. Рішення було ухвалене на засіданні Священного Синоду. 2 лютого 2023 року Священний Синод ПЦУ дозволив повне використання новоюліанського календаря.

1-2 лютого 2023 року у Львові-Брюховичах Архиєрейський Синод УГКЦ вирішив, що з 1 вересня 2023 року Українська греко-католицька церква в Україні переходить на новий стиль (новоюліанський календар), починаючи з 2023 року святкування Різдва Христового 25 грудня. 24 травня 2023 року на Архієрейському Соборі, що проходив у Києво-Печерській лаврі, було прийнято постанову, згідно з якою з 1 вересня 2023 року Православна церква України переходить на новоюліанський календар, крім пасхальних свят.

28 червня 2023 року президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради України законопроєкт, який скасовує свято Різдва Христового 7 січня, а 14 липня Верховна Рада України ухвалила його.

https://bit.ly/489lYrn

uy3ig сказав...

Иудей отменяет праздники христиан?

Дописати коментар