-->

03.02.24

Не будьте байдужими, розповсюджуйте!

Друзі, допоможіть інваліду чорнобильці захистити своє добре ім'я. Про ситуацію пише пан Михайло Розумов.

Додам від себе. Знаю Валерія Гомлякова набагато менше Михайла, але за час нашого  спілкування, та спільної роботи у Координаційній раді чорнобильських організацій Донецької області, співпраці по соціальному захисту чорнобильців, хочу сказати, що не можу повірити тієї брехні, яку намагаються "приліпити" до цієї людини так звані "правоохоронні органи".

Повідомлю деяку інформацію про нього:

З грудня 1991 р. очолював Новокаховську міську організацію СЧУ Херсонської області. З травня 2001 року після відтворення Херсонської обласної організації СЧУ був заступником голови спочатку у Тимченка, потім у Попова І.Г..

З переїздом на Донеччину був членом ради Червоноармійської (Покровської) міської організації СЧУ Донецької області. Після того, як пішов розбрід серед чорнобильців (після смерті Андрєєва) створив нову організацію Покровський Союз Ветеранів та Інвалідів Чорнобиля.

У різні часи був членом громадської ради при Червоноармійської (Покровської) райміськадміністрації. Членом комісії при Департаменту соцзахисту Донецької ВВЦА з підтвердження статусу Учасника ЛПА на ЧАЕС. На даний час є головою ГО "Покровський союз ветеранів-інвалідів Чорнобиля", та членом громадської Ради Донецької ВВЦА. Також є заступником голови Координаційної ради чорнобильських організацій Донецької області.

Неодноразово захищав права та інтереси інвалідів-чорнобильців та вдів у судах усіх інстанцій, аж до ЄСПЛ. Багатьом чорнобильцям допомагав відновити статус через суди. Ну а тепер знадобилася допомога самому.

Голова ГО "Костянтинівський Союз "Інваліди Чорнобиля" - Олександр Дерека


Немає коментарів:

Дописати коментар