-->

03.02.24

Поліція та Прокуратура Покровська фабрикують справу проти керівника чорнобильської організації

Вже не перший раз бачу повідомлення в мережі інтернет про те як фабрикують кримінальні справи в України. Ось наприклад одне з таких повідомлень. Набагато гучніша справа полковника Сил спецоперацій Романа Червінського, якого СБУ звинувачує в обстрілі аеродрому “Канатове”.

І в нашому чорнобильському середовищи коїться те саме. Три з половиною роки тому, проти керівника громадської організації "Покровський Союз Ветеранів-Інвалідів Чорнобиля" - Валерія Гомлякова, було відкрито кримінальне провадження №12020050410001180. Інвалід-чорнобилец був звинувачений в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 152 КК України.

Щиросердна неповнолітня дівчинка прийшла допомогти самотньому інваліду чорнобильцу, а він, падлюка, намагався її згвалтувати. І не цікавило слідчого, що це не перший такий випадок у цієї дівчинки, і не цікавило слідчого, що за медичними показниками про згвалтування не могло мови бути. А коли у якості адвоката потерпілої до справи приєднується колишній старший слідчий Покровського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, то шансів у "гвалтівника" практично не залишилося.

Звісно можна заплатити 100 000 грн. і отримаєшь лише рік умовно, ну а якщо ні ... , будешь "гвалтівником" і отримаєшь по повній!

Залишимо нашого побратима у біді? Якщо не згодні - розповсюджуйте інформацію, коли справа стане публічною є шанси на справедливе рішення суду!

А справа вже в суді, підготовче судове засідання призначено на 09.02.2024 року о 11-00 годині в приміщенні Красноармійського міськрайонного суду Донецької області за адресою: Донецька область, Покровський район, м. Покровськ, вул. Європейська, 20.






1 коментар:

https://www.ntktv.ua/news/u_kolomyyi_vshanuvaly_likvidatoriv_vybukhu_na_chornobyl%60s%60kiy_aes_video/ сказав...

Дожились.героїв знову переслідують.не мовчіть.бо завтра прийдуть за вами.зелякгб творить геноцид.

Дописати коментар