-->

11.11.11

Прокуратура Донеччини відмовилась порушити справу щодо скорочення пільг

5.ua

Прокуратура Донеччини не порушуватиме кримінальної справи проти пенсійного фонду щодо скорочень пільгових виплат. Офіційного листа із відмовою отримали представники чорнобильських організацій.

У відповідь - інваліди-чорнобильці з понеділка обіцяють оголосити голодування під пенсійним фондом області. Підтримати чорнобильців висловили готовність й воїни-інтернаціоналісти. У листопаді учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС нарахували пенсії на 70% менше. У пенсійному фонді скорочення виплат пояснюють розпорядженням Кабінету міністрів.
Георгій Якименко, начальник головного управління пенсійного фонду в Донецькій області: "Я должен выполнить параметры, которые определил Кабинет министров для пенсионного фонда - и не больше, не меньше".

Микола Гусаков, інвалід війни в Авганістані 1 групи: "Власть вышла за все рамки правового поля, и мы вправе всеми законными конституционными средствами отстаивать свои права в судах, и европейского суда, в органах других защиты прав европейского сообщества". 

7 коментарів:

Анонім сказав...

усе ребятки ,приехали!Сидм дальше дома, и не хнычим, что нас "обули"А вед действительно взрослых людей как пацанов, в сказку поверили. Ну что , на что заслужили то и получили!
ЯНУКОВИЧ!ЯНУКОВИЧ!ЯНУКОВИЧ!

Анонім сказав...

И живут же такие редкостные пидеры как наш гарант.Вроде и в Бога верует,а творит такое бесчеловечие со своим же народом,который его и выбрал на этот пост.Да будь ты трижды проклят с детьми и внуками своими в третьем колене сука енакиевская.....

Анонім сказав...

У него бог тот что с копытами.

Анонім сказав...

Самое обидное, что на следующих выборах Донбасс опять будет голосовать за ПР и януковича....

Анонім сказав...

ну уж нет Донбасс уже понял кто из ху

Анонім сказав...

НЕ ВЕРЮ!!!!! Знаю, что за 50 грн шахтеры продаются ... Как жаль....

rgq сказав...

Всім - не вірьте, що для вас не має грошей на пенсії, хай менше крадуть! Ви повинні зрозуміти, що за рік часу Україна скотилася з правової держави до повної диктатури одного "гаранта"! В країні не діють Конституція, Закони, постанови суду, а головне дії виконавчої влади підпорядковано не законам країни, а вказівкам одної людини, яка узурпувала владу і на цій оснеові виносить, нові Закони, які повністю суперечать уже прийнятим діючим Законам, а головне Конституці!!! Але це не тривожить ні "гаранта" ні всіх гілок влади, якщо ці гілки іще можна назвати владою?! Попробуйте звернутися по питанню правопорядку чи скоєння злочину до любої гілки влади... В кращому випадку отримаєте формальну відписку з посиланням на виконання нового закону-клону, який підімяв під себе всі інші Закони та Конституцію! А прокуратурі якби, хто очі замилив не говоримо вже про юстицію, якої вже практично немає бо вона виконує закази "гаранта" по штампуванні нових законів-клонів по яких він буде вести своє правління!! Просніться і звірте, що діється реально, а що написано в Конституції та Законах до приходу "гаранта"! Така діяльність схожа на діагноз...! Прийшов час коли розмовляти з владою мовою закону неможливо - тепер влада "закон"! Але головну помилку "гарант" традиційно вже зробив - рано чи піздно, але за свій "базар" перед народом відповість, або швидше втіче за бугор з нашими пенсіями, яких для нас немає!!
http://alder.pp.ua/

Дописати коментар