-->

18.01.12

Луганські чорнобильці створили нову громадську організацію (ФОТО-ВІДЕО)

Сьогодні місто Луганськ з робочою поїздкою відвідав голова Всеукраїнської Спілки ліквідаторів-інвалідів «Чорнобиль-86» Анатолій Колядін.

Основною метою поїздки Колядіна – це створення в Луганську та Луганській області обласної, міських і районних осередків Спілки «Чорнобиль-86».

На зустрічі були присутні, як самі чорнобильці Луганська та області, так і представники Луганської облдержадміністрації.

Слід зазначити, що зустріч пройшла досить плідно та конструктивно. Анатолій Колядін проінформував присутніх про плани та цілі організації. Зокрема він підкреслив, що створення обласної організації «Чорнобиль-86», спрямоване не на роз’єднання та розкол чорнобильського руху, а навпаки – на об'єднання зусиль у боротьбі за законні права чорнобильців.

Також Колядін відповів на численні запитання присутніх чорнобильців.

Сьогодні в м. Луганську була і створена обласна Всеукраїнська спілка ліквідаторів-інвалідів «Чорнобиль-86». Головою обласної організації було обрано Олексія Демченко.

Під час відвідин Луганська Анатолій Колядін зустрівся з головою Луганської обласної організації «Союз Чорнобиль» Іваном Волчанським.

Зустріч двох керівників організацій пройшла в досить конструктивній і дружелюбній обстановці. На згадку про відвідини Луганська Волчанський подарував гостю першу книгу пам'яті Луганських чорнобильців.

З Луганська Анатолій Колядін попрямував до сусідньої Донецької області, де у нього заплановані зустрічі з чорнобильцями міст та районів Донеччини.







3 коментарі:

legion сказав...

Эта организация существует уже давно. В организацию Чернобыль-86 входят переселенцы, работники станции. До сегодняшнего дня они сидели и молчали. Впереди выборы. Вот и вылезли на свет божий. Вдобавок Андреев круто обхезался. Надо же создать ручную организацию власти имущей. Вот и появился Колядин. Постановление 1210 это его с Андреевым детище.

Петя сказав...

Вопрос:Был ли в Пуховке на отч. выбрн. конф.,А КОЛЯДИН????????

Комменты сказав...

Колядина в Луганс пригласили на колядки козаки и представители ОГА. Толя Фёдорович твоё время собирать камни ПРОШЛО, ты свои камни растерял когда смотрел , соглашался НО НЕ ОРАЛ НА ВСЮ УКРАИНУ чернобыльцы... вас кинут...Речи твои Толя Фёдорович с умилением слушают как чернобыльцы , так,и это главное...представители ОГА.ВСЕМ это нравится..?!

Дописати коментар