-->

14.02.12

ВЕБ-КНИГАРНЯ "ПОЛІТИЧНА КНИГА"


  ШАНОВНИЙ КОЛЕГО! 

В цьому році, крім свята футболу і "кінця світу", відбудеться ще одна подія, яка, без перебільшення, матиме значно більший вплив на нашу країну - це вибори до Верховної ради України. Відповідно, чи чесно вони пройдуть, чи будуть масові фальсифікації, наскільки офіційний результат виборів буде відповідати волевиявленню людей, і визначатиме подальшу долю українців. Відомо, що фальш, електоральний обман виборців, породжують безвідповідальність і відчуття вседозволеності у депутатів-самозванців. 

Тому, команда експертів Веб-Книгарні "Політична книга" має намір підготувати посібник на допомогу виборцям, спостерігачам, членам виборчих комісій, зрештою, на допомогу самим кандидатам до українського парламенту, як професійно і кваліфіковано протидіяти фальсифікаціям.


Дорогий друже, наша команда, просить у Вас професійної допомоги. Ми хочемо знати, наскільки наші побоювання є актуальними, чи можливо, влада має намір провести вибори чесно і без фальсифікацій і наш посібник - це "мавпи праця".

Тому щиро просимо, відповісти на питання: - Вибори до Верховної Ради України восени 2012 року діюча влада намагатиметься?

Варіанти відповідей:

1. Сфальсифікувати
2. Провести чесно

Опитування проводиться на ресурсі: http://politbooks.com.ua/

Щиро,
Геннадій Григоренко
Ген. директор ТОВ "Політична книга"

Немає коментарів:

Дописати коментар