-->

11.01.18

У Покровську спеціалісти ПФУ зустрілись з чорнобильцями

Вчора заступник начальника відділу обслуговування громадян Красноармійського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Карабанова Олена Григорівна провела зустріч з представниками Покровської міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України».

Основною темою зустрічі було пенсійне забезпечення чорнобильців. Учасники заходу отримали роз'яснення стосовно призначення та обчислення пенсій ліквідаторам, про зміни в пенсійному законодавстві з нового року. Зосереджено увагу на актуальних питаннях реформування пенсійної системи.

Також були погоджені графіки проведення зустрічей протягом року, обговорені шляхи комунікації для надання послуг з пенсійного забезпечення за допомогою дистанційних форм обслуговування громадян – Веб-портал електронних послуг ПФУ, Skype-зв’язку та інші.

По завершенню заходу голова організації Антонов Віктор Васильович акцентував увагу на тому, що фахівці Фонду роблять все можливе, щоб допомогти чорнобильцям вирішувати питання пенсійного забезпечення.


Немає коментарів:

Дописати коментар