-->

26.01.12

Чорнобильці Черкас вимагають від влади повернути їм здоров'я в обмін на пільги (фото)

«Заберіть пільги! Поверніть здоров'я ». Під таким гаслом третій тиждень, з 11 січня цього року, в Черкасах триває безстрокова акція протесту чорнобильців, розчарованих нарахуваннями пенсій. Про це сьогодні з місця подій повідомив священик УПЦ, ліквідатор аварії на ЧАЕС, інвалід 3-ї групи Борис Бродовський.





«Більшість чорнобильців отримали пенсію, нараховану по мінімуму, так як вони не мали великих зарплат на час участі в ліквідації аварії на ЧАЕС. Якщо питання стало саме таким чином, тоді хай влада поверне нам наше здоров'я і забере пільги », - говорить він.

Головна вимога чорнобильців - ліквідація привілеїв депутатам, міністрам, губернаторам, мерам міст і всім чиновників до 6 рангу. «Ми вимагаємо жорсткої державної економії всіх гілок влади і повернення виплати пенсій в правове поле відповідно до Законів України і Конституції», - кажуть учасники акції.

Крім іншого учасники акції в Черкасах ухвалили одноголосне рішення висловити недовіру методам і стилю роботи головам міської та обласної організацій «Союз Чорнобиль» і проголосували за створення альтернативної організації, доручивши обраній редакційній групі оформлення протоколу.

Більш докладно можна дізнатися за тел. 097-500-05-97 (Борис Андрійович Бродовський)

Європейської партії України












4 коментарі:

лана сказав...

Чорнобильці Черкас і Харкова молодці! У Луганську дуже багато чорнобильців невдоволених новими пенсіями, справки у багатьох визнали недійсними, вимагають нові, а підприємства не дають нових справок. Люди в шоці і думаю,якщо так буде і надалі,вони приєднаються до вас.

Виктор сказав...

Не знаю как харьковские, а про черкаских в инете видел информацию, как они с Бандой Регионов меморандумы подписывали, та поддерживали уродов на выборах, что купили, то и ешьте.

БОРИС ЧЕРКАССЫ сказав...
Автор видалив цей коментар.
БОРИС ЧЕРКАССЫ сказав...

СО ВСЕМ УВАЖЕНИЕМ К ВАМ.НЕ ПУТАЙТЕ И НЕ АСОЦИИРУЙТЕ ЧЕРКАССЫ С ОБЛПРЕДСЕДАТЕЛЕМ ((СОЮЗ ЧЕРНОБЫЛЬ )). ОН КАК И АНДРЕЕВ ПОДПИСАЛ МЕМОРАНДУМ БЕЗ ОБСУЖДЕНИЯ. А МЫ СТОИМ С 11-01-2012г И ГОЛОДОВАЛИ В КИЕВЕ. ВЫ ЛУЧШЕ РАЗБЕРИТЕСЬ СО СВОИМИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯМИ КОТОРЫЕ ВАС ПРЕДАЛИ КАК И АНДРЕЕВ--ПРИ ГОЛОСОВАНИИ ЗА ЕГО КАНДИДАТУРУ НА КОНФЕРЕНЦИИ.

Дописати коментар