-->

07.02.12






9 коментарів:

LOL сказав...

Разошлите по организациям и пусть люди подписывают. Да и в газете неплохо опубликовать - иначе это просто бумага.

БОРИС ЧЕРКАССЫ сказав...

ОБЯЗАТЕЛЬНО !! ЧЕРНОБЫЛЬЦЫ ТАКИЕ ТРЕБОВАНИЯ ВЫДВИГАЮТ ЕЩЕ С НОЯБРЯ 2011г ЧИТАЙТЕ ФОРУМ г ЛУБНЫ. ВЫРАБОТАН МАНИФЕСТ ЧЕРНОБЫЛЬЦЕВ.. В ЧЕРКАССАХ С 11 ЯНВАРЯ АКЦИЯ ЛЮДИ НА ПЛОЩАДИ А ВЛАСТЬ И БРОВЬЮ НЕ ВЕДЕТ.

Турбаївський Ігор Васильович сказав...

Шановні колеги. Постанова№1210 зробила свою чорну справу. Тим хто зараз отримує пенсію в максимальному розмірі 8200 грн. буде подобатись і ця влада і ця постанова, а нам потрібно зараз знати, а скільки чорнобильців на сьогодняшній день отримує мінімум.Так сталося, що в цей мінімум попали військові, міліція, кадебісти, пожежники, солдати строкової служби, тобто ті хто на ліквідації аварії були з самих перших днів.В постанові іх просто забули вказати.Ми ж бачили з яким темпом приймалася ця постанова.Пенсійний фонд ніколи не надасть цю інформацію офіційно, бо тут можна буде доказати зговір пенсійного фонду з підприємствами, організаціями та установами від яких ми були направленні на ліквідацію.А в чому зговір, да в тому що вони зараз вимагають від нас довідки з заробітної плати які привозились ліквідаторами та передавались на підприємства. По цим довідкам і отримувалась та заробітна плата і в тій кратності яка була у вас на ліквідації. Ви пам*ятаєте, що тоді було зроблено з тими довідками, їх знищили по вказівці зверху.А зараз пенсійний фонд вимагає від вас ту довідку яка знищена. Це не зговір?Цю інформацію я виклав на сторінки facebook Азарова і Тигипка.На сьогодняшній день у мене є інформація, що до 20-лютого наші пенсійні справи будуть на перевірці. А після перевірки в оту постанову яка наробила скільки горя будуть внесені зміни. Так,що чекати нам залишилось не довго. Більше чекали. Да доречі,інтернет дуже хороша штука донести свою думку до тих, до кого другим чином не достукаєшся.В facebook є сторінка і Тигипка і Азарова.і є люди які уповноважені їх читати і докладувати, що робиться в країні.

Лёха сказав...

їхні сторінки в інеті лише дань моді, а їм на ці сторінки наСР..ь з високої гори...

старый сказав...

Это ЗВЕРНЕННЯ нужно обязательно внести целым текстом в РЕЗОЛЮЦИЮ на акцию к апрелю,согласно МАНИФЕСТУ.Вот и есть смысл решать это с новой организацией и Чернобыльской партией.В любом случае это объединяет и это должно быть заложено и для новой власти.До выборов нужно это требовать от всех кандидатов и если это не будет выполнено после выборов то снова протестовать и требовать выполнять эти требования.Еси будут выполнены эти требования то ГОС БЮДЖЕТА будет больше чем достаточно для обеспечения приемлимой жизни не только Чернобыльцев.

Воин сказав...

LOL

Это Обращение и Обращение "О роспуске антиконституционного Конституционного суда Украины" уже официально переданы Президенту Януковичу, Председателю Верховной Рады Украины Литвину и народным депутатам Украины. В Киеве и Киевской области началась их подписка чернобыльцами.

МЫ - ЧЕРНОБЫЛЬЦЫ ДОЛЖНЫ ЛИКВИДИРОВАТЬ ЭТОТ АНТИКОНСТИТУЦИОННЫЙ КОНСТИТУЦИОННЫЙ СУД И УСТАНОВИТЬ ЗАРПЛАТУ и ПЕНСИИ ДЕПУТАТАМ и ЧИНОВНИКАМ в зависимости от прожиточного минимума, иначе они так и будут жировать, грабить и уничтожать нас!!!

Нужна массовая подписка по всей стране. Кто хочет подписаться сам и собрать подписку отправляйте свои Е-mail электронный адрес: chernobyl-86@i.ua

Обращения с подписными листами будут ВЫСЛАНЫ ВСЕМ ЖЕЛАЮЩИМ бороться с этой антинародной многоголовой чиновничьей гидрой.

Проскурину ЗАВТРА передадут эти Обращения с подписными листами.

старый сказав...

Воину:Прошу прощения,но я не умею толком пользоваться компом и поэтому не могу сразу сообщить свой элекронный адрес для подписки на ОБРАЩЕНИИ. Завтра будет дочь она мне поможет.Нам, на Волынь,очень нужно такое ОБРАЩЕНИЕ с подписными листами. В этом ОБРАЩЕНИИ очень справедливые требования,а главное очень актуальны для всех власть имущих и тех будующих.Думаю что эти требования поддержат не только Чернобыльцы. А это очень даже ВАЖНО!!!

Виктор сказав...

А вот вам и последствия:





ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ УПРАВЛІННЯ В ЗІНЬКІВСЬКОМУ РАЙОНІ
вул. Леніна, 40, м. Зіньків, 38100 тсл^-12-М, фіне 3-13-42, Е таіі; Код ЄДРОУ 22534570


Полтавський окружний адміиістративішй суд
м. Полтава вул. Пушкарінська, 9/26, 36039
Заявник : Управління Пенсійного фонду України в Зіньківському районі
38100 м. Зіньків вул. Леніна,40
Заява
про перегляд за пововиявленими обставинами постанови Полтавського оккружного адміністративного суду від 07.07,2009р, №2а-11457/09
Постановою Полтавського окружного адміністративного суду від 07.07.2009р. № 2-а- 1457/09 задоволено позов Будннка Григорія Дмитровича про зобов'язання провести перерахунок пенсії в розмірі 8 мінімальних пенсій за віком відповідно до ч. 1 ст.50, ч.4. ст 54 Закону України « Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», виходячи ізрозрахунку мінімальної пенсії за віком визначеної ст 28 Закону України «Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування» з 22.05.2008р .та провести відповідні виплати з 22.05.2008р.
19 червня 2011 року набув чинності Закон України під 14.06.2011 №3491 -VI «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік», яким передбачено, зокрема, шо у 2011 році положення статей 39, 50, 51, 52, 54 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» застосовуються у порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України, виходячи із наявного фінансового ресурсу бюджету Пенсійного фонду України на 2011 рік.
На виконання вимог вишезазначеного Закону Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 06,07.2Р11 № 745 «Про встановлення деяких розмірів виплат, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету», яка набрала чинності 23.07.2011.
За прийнятим 26.12.2011 рішенням Конституційного Суду України № 20~рл/20П у справі за конституційним поданням щодо відповідності Конституції України (конституційиості) пункту 4 розділу VII «Прикінцеві положення» Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік» вищезазначені норми визнані такими, що відповідають КОНСТИТУЦІЇ України (є конституційними). Враховуючи вищенаведене, з огляду на зміст резолютивної частин рішення Конституційного Суду У країни від

06.07.2011 № 20-ри/2011, підстави для застосування судами статей 39, 50, 51, 52, 54 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» при вирішенні справ за адміністративними позовами про перерахунок пенсій відповідно до наведених норм зазначених Законів, відсутні.
Виходячи із змісту п. 7 ст. 9 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону) а за відсутності такого закону суд вилили їй І5 конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).
За таких умов, на підставі прийнятого 26.12.201] рішення Конституційного Суду України № 20-рп/2011 виникає юридично обґрунтоване твердження, що при вирішенні справ за адміністративним я постановами чорнобильців та дітей війни суди. повинні були. застосувати постанови Кабінету Міністрів України, які на час виникненняя спірних правовідносин встановлювали розміри пенсійних виплат зазначеним категоріям громадян.
Однак, розглянувши справу №2-а-11457/09 за адміністративним позовом Будника Григорія Дмитровича суд виніс рішення від 07.07.2009р. 2а-11457/09, яким задоволено позовні вимоги

Виктор сказав...

Рішення набрало законної сили 02.03.2010р.
Отже, з прийняттям Конституційним Судом України рішення від 24.12.2011 № 20-рп/2011 ВИНИКЛИ ІСТОТНІ для справи обставини, що не були і не могли бути відомі особі, яка звертаються із заявою, на час розгляду справи.
Відповідно до ст. 246, сг. 247 Кодексу адміністративного судочинства України особи, які брали участь у справі, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси чи обов'язки, мають право подати заяву про перегляд судового рішення суду будь-якої інстанції, яке набрало законної сили, за нововиявленими обставинами.
Згідно з п.18 ст.5 Закону України «Про судовий збір» Пенсійний фонд України та його органи звільнені від салати судового збору.
Враховуючи вишенаведене, та керуючись ст. 245, ст. 246, ст. 247, ст. 249, Кодексу адміністративного судочинства України,

прошу:
1 .Прийняти заяву про перегляд постанови Полтавського окружного адміністративного суду від 07.07.2009р. за нововиявленими обставинами до провадження.
2.Скасувата рішення від 07.07.2009р..N"2-8 -11457/09 винесене за результатом розгляду адміністративного позову Будника Г.Д. до УПФУ в Зіньківському районі про зобов'язання провести перерахунок пенсії в розмірі 8 мінімальних пенсій за віком відповідно до ч. 1 ст.50, ч.4. ст 54 Закону України « Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», виходячи із розрахунку мінімальної пенсії за віком визначеної ст 28 Закону України «Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування» з 22.05,2008р. та провести відповідні виплати з 22.05.2008р., та прийняти нову постанову про відмову в задоволенні позовних вимог Буднику Григорію Дмитровичу в повному обсязі,
Додаток: копії заяви в 2 примірниках.
Начальник управління В.І. Чечоткіна

Дописати коментар