-->

30.03.12

Борис Бродовський каже, що є спроби зриву чорнобильського круглого столу

Шановні чорнобильці!
Дорогі брати і сестри!

Змушений в черговий раз звернутися до Вас, оскільки переповнений переживаннями за нашу з вами спільну справу і ту велику відповідальність, яку я взяв на себе.

Хочу зауважити, що ідею проведення Всеукраїнського круглого столу представників чорнобильських організацій широко підтримали не лише громадські організації, але і прості чорнобильці з різних куточків України, які не входять в будь-які громадські організації та об'єднання.

Щодня я отримую до півтора сотні телефонних дзвінків не тільки з підтримкою, але і пропозиціями щодо проведення безпосередньо самого круглого столу, а також з конкретними пропозиціями щодо вирішення проблем соціального характеру громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Я щиро вдячний тим людям, які висловлюють підтримку мені, а також глибоко стурбовані своєю долею і долею наших братів і сестер.

Мені дуже неприємно, але, на жаль, змушений констатувати і те, що деякими громадськими організаціями та їхніми лідерами вживаються заходи, по зриву проведення круглого столу. Це означає, що такі дії і вчинки призведуть лише до подальшого поглиблення розбрату в чорнобильському русі і це врешті-решт призведе до неможливості досягнення нашої спільної мети - відстояти і захистити наші з вами конституційні права.

У зв'язку з цим, я, як священнослужитель, як громадянин, який постраждав внаслідок Чорнобильської катастрофи, хочу звернутися до Вас, до тієї частини громадян, які вживають якісь непродумані вчинки і кроки, щоб перешкодити взаєморозумінню і подоланню розбрату в чорнобильському середовищі:

Схаменіться, дорогі мої, брати і сестри!

Не намагайтеся встати на стежку гріха і кинути зерно розбрату серед чорнобильців.

Наше життя надто коротке і намагайтеся звіряти свої кроки і вчинки з Заповідями Божими, спрямованими на всепрощення і любов до свого ближнього.

Митрофорний протоієрей УПЦ,
учасник ЛНА на ЧАЕС,
інвалід 3гр.
о. Борис Бродовський
м. Черкаси

7 коментарів:

Валерий (Антрацит) сказав...

Борис,мы Вам верим и не обращайте внимания на провокаторов.
Нам нечего терять,у нас забрали всё:здоровье,пенсии и самое главное -уверенность в завтрашнем дне.
Спасибо Вам и до скорой встречи!!!

Анонім сказав...

БОРИС.дОНЕЦК С ВАМИ.бУДЕМ НА ВСТРЕЧЕ.сПАСИБО ВАМ!

Анонім сказав...

Нужно на время встречи создать группу охраны. Чтобы следить за порядком в зале. Среди чернобыльцев много работников МВД. нужно их попросить организовать это.

Анонім сказав...

"андреевцы" - вместо того,чтобы мешать - примите участие в круглом столе, пообщайтесь с людьми,чернобыльцами как и вы, расскажите, как помогли рожденным чернобыльцами-ликвидаторами детям с диагнозами ВСД,НЦД получить связь и инвалидность только при онкологии, гематологии и заболеваниях,при которых не живут. Выходит - для взрослого НЦД,ВСД - заболевание, а для ребенка - НЕТ. Оправдайте свой идиотизм "защитнички"...

Геннадий Луганск сказав...

Борис будьте осторожны и дай ВАМ БОГ ЗДОРОВЬЯ

Анонім сказав...

Волынские Чернобыльцы просыпаются.На встрече10.04. обязательно будет представитель области.Провокаторов уже давно научились вычислять и давно уже никто их всерьез не воспринимает. До встречи в Киеве!

Комменты сказав...

ИДЕЯ И ИНИЦИАТИВА ОТЦА БОРИСА ПОЛУЧИЛА ШИРОКОЕ ПОНИМАНИЕ И ПОДДЕРЖКУ СРЕДИ ТЕХ, КОГО ЗАЦЕПИЛА ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ТРАГЕДИЯ.ПУСТЬ ГОСПОДЬ БОГ ,В ЛИЦЕ СВЯЩЕНОСЛУЖИТЕЛЯ , ПОМОЖЕТ НАМ ОБЪЕДИНИТЬ НАМ НАШИ ПОМЫСЛЫ ,НАЙТИ ВЕРНОЕ РЕШЕНИЕ .


ДЕРКАЧ ВЛАДИМИР ПРЕДСЕДАТЕЛЬ ВОО ,,ВОВЧ,, ДОНЕЦКАЯ ОБЛ.

Дописати коментар