-->

17.07.14

Яценюк: Збільшення соціальних виплат вимагають агенти ФСБ (ВІДЕО)

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Росія практично оголосила війну Україні, при цьому, в нашій країні таємно діють агенти ФСБ, які застосовують різні способи, щоб дестабілізувати ситуацію у країні. Щоб спровокувати заворушення серед народу, зараз провокатори почали "тиснути" на соціальну сферу. Про цю новину повідомляє Преса України.

Прем'єр зазначає, що навесні у східному регіоні влаштовували мітинги за "Новоросію" люди, які були завербованими агентами Кремля. Зараз ті ж самі люди вимагають підвищення соціальних виплат, що в умовах військового вторгнення з боку Росії взагалі не реально зробити.

"І ті самі, які брали участь у мітингах "Новоросія, давайте до Росії", вже починають розповідати про пенсії, зарплати, про соціалку - ті ж самі особи - агентура ФСБ", - стверджує Яценюк.

Голова Кабміну зазначає, що російські спецслужби змушені були змінити тактику дестабілізації України. Тепер провокатори вже побоюються прямо закликати до утворення незаконних "республік", так як за це можна потрапити за ґрати. Тому російські диверсанти перейшли до тиску в соціальній та економічній сфері, для чого серед придатних "слухачів" проводяться дестабілізуючі розмови. Саме ці дві сфери є найбільш значимими для більшості населення.

"Їх план змінився. З політичної дестабілізації, сепаратистської ідеології, на соціальну та економічну дестабілізацію", - зазначив прем'єр-міністр.

Яценюк впевнений, що агентура ФСБ працює в Україні вже кілька десятків років і вся їхня діяльність спрямована тільки на одне - на руйнацію України.

"Нам оголосили реальну війну. Так, це війна, про яку в підручниках не прочитаєш - не було такого раніше. Хтось називається її гібридної, хтось неоголошеної. Але вбивають людей, вбивають наших військовослужбовців, вбивають мирних громадян - терористи. І вбивають країну", - заявляє прем'єр-міністр.

Немає коментарів:

Дописати коментар