-->

16.08.14

Не давайте злочинцям жодного шансу нажитися на вашій безпечності!

Міліція закликає:
Шановні громадяни!

Ця пам’ятка, а також довідкова інформація підготовлені з використанням практичного матеріалу, зібраного працівниками Управління зв’язків з громадськістю МВС України. Тут містяться прості рекомендації, дотримання яких допоможе вам не стати жертвою злочинців, зберегти ваше майно, гроші і цінності.

Сучасні шахраї діють не тільки силою, але і хитрістю. Щороку з'являються все більш заплутані шахрайські схеми, які правоохоронці постійно розкривають.

Міліція завжди готова прийти на допомогу постраждалим від дій зловмисників. Але найкращим способом боротьби з правопорушеннями були й залишаються правова грамотність і пильність.

Завдяки цій пам'ятці, ви отримаєте корисну інформацію про поширені схеми шахрайства, дізнаєтеся як розпізнати злочинців й уникнути їх пасток. Крім цього, вашій увазі пропонується інформація як діяти в екстремальних та непередбачуваних ситуаціях.

Сподіваємося, що ці поради стануть для вас захистом тадопомогою в скрутну хвилину!

Шановні громадяни, звертаємо вашу увагу, що, крім номеру «102», ви можете звертатися на гарячу лінію МВС: (044) 254-91-02,

0-800-50-02-02 (з мобільного телефону безкоштовно), де вам нададуть кваліфіковану допомогу та вкажуть на подальші дії, в тій чи іншій ситуації.

ДОПОМОГА ГРОМАДЯНАМ

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ


ЩО РОБИТИ, ЯКЩО…


ЗАХИСТІТЬСЯ ВІД ГРАБІЖНИКА ТА КРАДІЯ


ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ШАХРАЯ



Немає коментарів:

Дописати коментар