-->

08.10.14

Столичний метрополітен: пільговий проїзд тепер тільки за карткою киянина

Київська міська державна адміністрація ввела новий порядок проїзду в транспорті комунального підприємства "Київський метрополітен" окремим пільговим категоріям громадян. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київміськадміністрації. 

Згідно з ним, безкоштовний проїзд в метрополітені окремим категоріям населення столиці, особам, які відповідно до чинного законодавства не мають права на пільговий проїзд в метрополітені (пенсіонери; інваліди; особи, які не працюють, що здійснюють догляд за дітьми-інвалідами; особи, які не мають права на пенсію або отримують допомогу замість пенсії; один із батьків багатодітної сім'ї), надається виключно на підставі картки киянина. 

Відповідне рішення "Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 17 лютого 2011 №19/5406" Про затвердження міської цільової програми "Турбота. Назустріч киянам" на 2011-2015 роки "та фінансування її заходів у 2014 році" було прийнято Київською міською радою 4 вересня. 

Для оформлення картки киянина громадянам необхідно звернутися до районного управління праці та соціального захисту населення за місцем своєї реєстрації або в департамент соціальної політики (проспект Комарова, 7). 

При собі необхідно мати посвідчення, яке підтверджує право на отримання картки, паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера. 

Всі категорії громадян, які мають право на пільговий проїзд у метрополітені згідно з чинним законодавством (ветерани війни, діти війни, ветерани праці, особи, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС та інші), зберігають право на безкоштовний проїзд в метрополітені на підставі відповідних посвідчень. 

Нагадаємо, КП "Київський метрополітен" має намір завершити безкоштовний обмін проїзних карток на новий зразок до 31 жовтня

.

Немає коментарів:

Дописати коментар