-->

12.10.16

Чорнобильці просять допомоги у похованні членів організації Повний текст на TV-News: http://tv-news.dp.ua/novyny/2768-chornobyltsi-prosiat-dopomohy-u-pokhovanni-chleniv-orhanizatsii

Павлоградська міська організація «Союз Чорнобиль» налічує 546 чоловік. Всі вони люди похилого віку. І останнім часом все частіше ідуть із життя. 

В.о. керівника організації Володимир Анікєєв звернувся до міської влади із проханням допомогти у гідному похованні цих людей. «Можливо потрібно розробити програму по допомозі у похованні цих людей. Хотілось би провести їх в останній путь із честю і гідністю. Це питання досить гостро стоїть у нашій організації», – розповів Володимир Анікєєв. 

Заступник міського голови Олена Шуліка пообіцяла розглянути це питання. Але разом із тим зауважила, що в питаннях поховання в основному міський бюджет допомагає непрацездатним громадянам. 

Для чорнобильців же передбачені кошти на придбання медикаментів. «Ми постараємось допомогти, але на жаль у нас смертність перевищує народжуваність», – зауважила Олена Шуліка. Додати коментар

Немає коментарів:

Дописати коментар