-->

17.08.18

Чорнобильці прибирали на алеї пам’яті

Своєрідну акцію з благоустрою на території меморіального комплексу у Мгарі ліквідатори Лубенщини на чолі з головою районної організації ветеранів, Почесним громадянином Лубенщини Василем Силкою провели сьогодні, 15 серпня. Кілька раз протягом року громадські активісти обкошують та поливають берізки на алеї пам’яті чорнобильців Лубенщини, доглядають за молодими деревами, прибирають біля пам’ятників. Подібна справа для них буденна і водночас свята. Таким чином чорнобильці зберігають пам’ять про своїх померлих побратимів, продовжуючи свого часу започатковані традиції, добре розуміючи, що це передовсім потрібно їм.

«Районна виконавча влада надзвичайно цінує та поважає подібні ініціативи громадськості. А позиція чорнобильців, їх згуртованість та небайдужість заслуговують особливої уваги і повинні бути прикладом для інших громадських організацій», - наголосила голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, завітавши до громадських активістом з презентом.

У рамках підготовки до державних свят та пам’ятних дат у населених пунктах району проходять заходи із благоустрою. На облаштуванні Меморіалу «Голодомор-33» задіяні працівники культури та вирішено провести суботник.


Немає коментарів:

Дописати коментар