-->

25.09.18

До уваги чорнобильців

До уваги громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 1, та дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи!

З метою своєчасного визначення потреби в санаторно-курортному лікуванні громадян, які постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії І та дітям з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою на 2019 рік потрібно до 15 жовтня звернутися в управління для взяття на облік, з наступними документами:
  •  копія паспорта, копія коду, копія посвідчення яке підтверджує статус;
  •  довідка форми 070/о.
Забезпечення путівкою у 2019 році буде здійснюється згідно Постанови КМУ від 23.11.2016р. № 854 «Деякі питання санаторно-курортного лікування та відпочинку громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи». 

Відповідно до даної Постанови кожному буде забезпечено право самостійного вибору санаторно-курортного закладу для оздоровлення чи відпочинку. 

За бажанням громадяни відповідної категорії мають право на отримання грошової компенсації у розмірі середньої вартості путівки в Україні, що встановлюється Кабінетом Міністрів України щороку, у разі відмови від отримання санаторно-курортного лікування або відпочинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар