-->

11.01.19

"Чому бідні – бо дурні. Чому дурні бо бідні": чорнобильці вже забули 2011 рік?!

У Києві відбувся Всеукраїнський форум громадських діячів та організацій, які висловили свою підтримку співзасновнику "Опозиційної платформи – За життя" Юрію Бойку як кандидату в президенти України.

Серед присутніх були громадські об’єднання жінок, ветеранів та чорнобильців.

У своїх виступах вони зазначали, що люди, які пройшли війну та відбудували країну, забуті цією владою.

"І тільки завдяки особистій наполегливості Ю.Бойка вдалося повернути пільги ветеранам Великої Вітчизняної війни. Також вдалося вирішити питання з виплатою пенсій військовим пенсіонерам та ветеранам органів внутрішніх справ", - повідомляє прес-служба опозиційної платформи в середу.

Представник всеукраїнської громадської організації "Союз Чорнобиль Україна" Володимир Березін у своєму виступі, зокрема, сказав, що за останні п’ять років тільки депутати-опозиціонери допомагали чорнобильцям.

"Ця влада – найнедемократичніша з усіх, що були в нашій країні, по відношенню до чорнобильців та інших незахищених категорій населення. Тому кращого кандидата в президенти, ніж Юрій Бойко, я особисто не бачу. Я вірю в те що він зможе змінити ставлення до нас – чорнобильців, ветеранів, взагалі ставлення держави до людей", – сказав під час виступу на форумі В.Березін.


За результатами форуму було підписано Меморандум про взаємодію та підтримку у встановленні миру, соціальної справедливості та забезпеченні соціально-економічного розвитку держави.

https://www.platform.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар