-->

24.01.20

Право громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на відшкодування вартості проїзду

Для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, програмою Сумської міської об’єднаної територіальної громади «Милосердя» передбачено 133,5 тис. грн. для відшкодування витрат за проїзд один раз на рік до будь-якого пункту України і назад (без врахування пересадок) автомобільним або залізничним транспортом (окрім проїзду у вагонах СВ та Люкс), враховуючи вартість квитка (окрім вартості наданих у поїзді послуг, зокрема придбання чаю, та окрім вартості перевезення багажу автомобільним транспортом).

Право на відшкодування вартості проїзду мають особи, що мають зареєстроване місце проживання в територіальних межах Сумської міської об’єднаної територіальної громади:

1) громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 1 – в розмірі 100 відсотків вартості проїзду;

2) громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 2 – в розмірі 50 відсотків вартості проїзду.

Для отримання відшкодування вартості проїзду необхідно звернутися до департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради (м. Суми, вул. Харківська, буд. 35, каб. 135, робочі місця № 13, № 14, телефон для запису на прийом та отримання додаткової інформації – 788-888) протягом 90 календарних днів із моменту здійснення поїздки, зазначеної у проїзному документі, але не пізніше 15 грудня поточного року.

До заяви додається проїзний документ із обов’язковим зазначенням даних про пільговика, інформація про особовий рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі, на який перераховуватимуться кошти.

Немає коментарів:

Дописати коментар