-->

28.02.20

У Донецькій ОДА обговорили питання соціального захисту ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

У Донецькій облдержадміністрації пройшла робоча зустріч керівництва області, представників структурних підрозділів ОДА з представниками громадських організацій, які опікуються питаннями постраждалих від Чорнобильської катастрофи. Участь у зустрічі взяли перший заступник очільника області Ігор Мороз, заступник голови ОДА Юлія Костюніна, представники департаментів інформаційної та внутрішньої політики, соціального захисту населення, охорони здоров’я облдержадміністрації, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області та АТ «Ощадбанк».

Звертаючись до присутніх, Ігор Мороз зазначив, що обласна влада докладає максимум зусиль для якісного та повного медичного та соціального забезпечення ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та членів їх сімей. Юлія Костюніна наголосила на необхідності подальшого розвитку співпраці між облдержадміністрацією та громадськими організаціями, які опікуються питаннями постраждалих від Чорнобильської катастрофи для того, щоб зробити надання соціальних послуг максимально комфортним для усіх мешканців Донецької області, що постраждали внаслідок катастрофи.

Протягом зустрічі представники громадських організацій, які опікуються питаннями постраждалих від Чорнобильської катастрофи, отримали вичерпні відповіді стосовно усіх актуальних питань, у тому числі щодо отримання безоплатних лікарських засобів, соціального статусу членів сімей ліквідаторів, пенсійного та соціального забезпечення, а також на інші питання, пов’язані з соціальним захистом ліквідаторів.


2 коментарі:

alder сказав...

М`яко кажучі користі від цієї зустрічі було дуже мало. "отримали вичерпні відповіді стосовно усіх актуальних питань" - взагалі не відповідає дійсності!

Сергей Нехаевский сказав...

Згодний з попереднім коментарем.В котрий раз я переконався, що користі від зустрічі в такому форматі дуже мало. Коли на зустріч відводять 2 години і кожен присутній намагається озвучити свою проблему, яку не можна вирішити на обласному рівні, або деякі займають час своєю індивідуальною проблемою – доброго від цього немає. Треба не скликати всіх в загалі, а звузити коло запрошених і залучати дійсно представників чорнобильської громадськості.

Дописати коментар