-->

22.09.20

Звертаємося за підтримкою!

Громадська організація "Коломийське об'єднання ветеранів-інвалідів-волонтерів "Союз Чорнобиль України" стурбована бездіяльністю і безпораднісю ІФ ОДА ІФ облради повною бездіяльністю міської влади в м. Коломия, Коломийської РДА та Коломийської райради по відношенню до безкоштовного проїзду пільговиків - УБД, ветеранів, афганців, чорнобильців по місту та району.

І знову випливла нам всім добре знайома начальник Коломийської автостанції, що на рік по 5 разів відміняє всі ЗАКОНИ УКРАЇНИ про безкоштовний проїзд пільговиків і силою заставляє перевізників писати заяви про те, що вони відмовляються возити пільговиків безкоштовно!

Чому цю пані там тримають, нам невідомо. Але ми вже не вперше хотіли бити не перевізників а саме її! 

Вибачте, але самі перевізники так і сказали, тому з 21 вересня знову безчинство чиновниці і наруга над ветеранами продовжуються. 

А всі чиновники області вже на виборах, вже рахують голоси на свою користь. Тому ми завалимо скаргами кабмін. Гаряча лінія 1545, прошу всіх кому відмовили в безкоштовному проїзді звонити прямо туди і реєструвати скаргу, номер автобуса, номер маршруту, годину і т.д. 

Ми не дозволимо безкарно порушувати ЗАКОНИ УКРАЇНИ про безкоштовний проїзд. Просимо нас підтримати!

Дякуємо.

3 коментарі:

Віктор сказав...

дякуємо за підтримку.вас завтра чекає таке саме.на жаль.всім здоров.я.

Анонім сказав...

Добрый день.Помогите разобратся , почему досихпор не выплатили отпускные Чернобыльские уже два месяца прошло. Спасибо.

Віктор сказав...

зверніться в собез письмово.або до міського голови.або звоніть 1545-кабмін.гаряча лінія.щоб зареєстрували скаргу і дали вам письмову відповідь.

Дописати коментар