-->

22.12.20

Ініціативна група інформує (+фото)

9 грудня 2020 року Ініціативна група звернулася з Інформаційним запитом такого змісту: 

«Просимо надати можливість ознайомитися з варіантом тексту законопроекта, який наразі (станом на 10 грудня 2020 року) готується для подання на розгляд Кабінету Міністрів України». 

21 грудня 2020 року на вищезгаданий запит Ініціативної групи було отримано відповідь Міністерства соціальної політики України № 162/0/197-20 від 14.12.2020.

Пропонуємо ознайомитись з версією Законопроекту (станом на 10 грудня 2020 року), підготовлений Міністерством соціальної політики України та поданий на розгляд до Кабінету Міністрів України. 

Робіть висновки. 

З повагою до всіх і до кожного, Ініціативна група.













5 коментарів:

poshukinform сказав...

Це не вносить Шмигаль - це вносять три пропутнсько-януковичські прастітутки - Дейнега, Кудін і Уяздовський, з метою збільшення в суспільстві рівня соціального невдоволення владою.

uy3ig сказав...

Ага, а ваши непропутинские украинские прАститутки вносят только повышение всего - цены на электричество, на газ, на воду, на уборку мусора. Даже на мозги граждан. Это же надо быть такими циничными, чтобы рекомендовать правительству вести разьяснительную работу среди граждан и обьяснить им, как хорошо и полезно для этих граждан, если эелектроэнергия подорожает! Вы, суки проамериканские вообще народ за последних лохов считаете. Дождетесь, козлы.

КОЗАК 1986 сказав...

В КАЖДОЙ ХОРОШЕЙ (НА ПЕРВЫЙ ВЗГЛЯД) ИНИЦИАТИВЕ КАБМИНА НАДО ИСКАТЬ ПОДВОДНЫЕ КАМНИ, КОТОРЫЕ РИКОШЕТОМ УДАРЯТ ПО ДРУГИМ КАТЕГОРИЯМ ЧЕРНОБЫЛЬЦЕВ. ПРОШУ СВОИ ВЕРСИИ И УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ ВЫСКАЗЫВАТЬ НА САЙТЕ.

КОЗАК 1986 сказав...

КОНФЕТКА, КОТОРАЯ ПРЕДЛАГАЕТСЯ В СТ 53, ПРИКРЫВАЕТ ПОДЛЯНКУ, КОТОРАЯ ПРЕДЛАГАЕТСЯ ИЗМЕНЕНИЯМИ В СТ 57, В ЧАСТИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ СРЕДНЕЙ З/ПЛАТЫ ЗА ВРЕМЯ РАБОТЫ В ЗОНЕ..ЕСЛИ РАНЬШЕ В ПОСТАНОВЕ 1210 ЭТО ЗВУЧАЛО ТАК менше календарного місяця у 1986-1990 роках, за її
бажанням пенсія може обчислюватися виходячи із заробітної плати,
одержаної за роботу у зоні відчуження, за весь фактично
відпрацьований час, в одному із неповних календарних місяців
роботи протягом цих років, без додавання суми заробітної плати за
період роботи за межами зони відчуження. У такому разі заробітна
плата за весь фактично відпрацьований час ділиться на число
відпрацьованих днів, а одержана сума множиться на 25,4. Якщо дні
роботи припали на вихідні і святкові дні, розрахунок заробітної
плати проводиться у такому ж порядку, як і за роботу у робочі дні,
а доплата за вихідні і святкові дні, нарахована за фактично
відпрацьований час, з урахуванням установленої кратності додається
до суми обчисленої заробітної плати; ТО ТЕПЕР РАХУЙТЕ САМІ. В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД КІЛЬКОСТІ ВІДПРАЦЬОВАННИХ ДНІВ СЕРЕДНЯ ЗАРПЛАТА ЗМЕНШИТЬСЯ ДО 4 РАЗІВ, А ВІДПОВІДНО І ПЕНСІЯ ТАКОЖ. ДЛЯ ПЕРЕРАХУНКУ ПРИВІД БУДЕ, А СТ.60-1 ТА 60-2, ЯКІ ВОНИ ВНОСЯТЬ УЗАКОНЯТЬ ЦЕЙ БЕСПРЕДЕЛ.. ТОМУ ОДНОЗНАЧНО ЦЕЙ ПРОЕКТ ПОТРІБНО БОЙКОТУВАТИ І ЗВЕРТАТИСЬ ДО СВОЇХ ДЕПУТАТІВ НЕ ГОЛОСУВАТИ ЗА НЬОГО. А КЕРІВНИКАМ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ОБГОВОРИТИ ЦЕЙ ПРОЕКТ І НАПРАВИТИ СВОЇ ЛИСТИ ДО КАБМІНУ З ПРОПОЗИЦІЄЮ ВИКЛЮЧИТИ СТ. 60-1 ТА 60-2, ТА ЗАЛИШИТИ РЕДАКЦІЮ ВИЗНАЧЕННЯ СЕРЕДНЬОЇ З/ПЛАТИ, ЯК В П.4 ПОСТАНОВИ 1210

КОЗАК 1986 сказав...

В РАЗІ НЕ РЕАГУВАННЯ КАБМІНУ - ВСІ НА КИЇВ НА ПРОТЕСТ. ЯКЩО БУДЕМ ЛЕЖАТИ НА ДИВАНІ- ПОТІМ ЧУХАТИ ПОТИЛИЦЮ ТА ВЕРЕЩАТИ БУДЕ ПІЗНО

Дописати коментар