-->

03.02.21

До уваги чорнобильських організацій Донецької області

11 коментарів:

Сергей Нехаевский сказав...

Що це за прохання, відкого воно і чому так невизначено???

ЗОРІ ЧОРНОБИЛЯ сказав...

По-перше який орган чи представник Всеукраїнської громадської організації звертається до читачів блогу? По-друге, всі пропозиції від громадськості подаються у письмовому вигляді до членів Організаційного комітету чітко визначених в розпорядженні КМУ № 1586-р від 11.12.2020 р. По-третє, відповідні пропозиції мали бути завчасно надані до певного терміну, а саме - першого засідання Оргкомітету, який вже відбувся. По-четверте, що це за e-mail на безкоштовному домені gmail? Кожен може створити по 100 таких адрес - це жодним чином не має відношення до офіційної електронної адреси члена Оргкомітету. Якщо вже робите пост, то як і зазначав пан Нехаєвський - вказуйте повну, достовірну і вичерпну інформацію. Дякуюємо за приділену увагу!

alder сказав...

Пану Нехаевському: Це - пропозиція звернути увагу обрастного керівництва на те, що наближається 35 річниця, і не так важливо хто є ініціатором цієї пропозиції! Головне, що це потрібно!

alder сказав...

Зорям Чорнобиля:
1. До чого тут "Організаційний комітет відповідно розпорядженню КМУ № 1586-р від 11.12.2020 р."???
2. Чому право звернення має тільки Всеукраїнська організація???
3. Електронна адреса вказана для збирання та систематизації інформації, і звісно, абсолютно ніякого відношення не має до Оргкомітету.

Читайте пости уважніше, будь ласка.

ЗОРІ ЧОРНОБИЛЯ сказав...

Шановний alder більш конкретніше вказуйте інформацію в пості, щоб вона була зрозуміла і доступна людям. З тексту посту це зрозуміти важко. Окрім того, хто є ініціатором збору інформації теж не вказано. На майбутнє - більш компетентніше підходте до суті і змісту матеріалів, які Ви,як адміністратор даного ресурсу, розміщуєте.

Владмир сказав...

немає піякої конкретики - "на деревню дедушке", хоть и жители Донецкой области должны писать. Это на будущее всем желающим (как говорит alder - пособирать информацию....)просьба чётко указывать адресата. А сейчас действительно срок подачи Оргкомитету завершён . Мы пишем предложения всем постоянно и как видим в никуда и данный пост. А жаль....

alder сказав...

Пишіть, будь ласка, свої справжні особисті данні, та з якої ви області ("просьба чётко указывать адресата")! А то ніякої "конкретики"!

alder сказав...

До відома всіх хто ще не знає - цей блог є особистим блогом Дереки Олександра Михайловича, керівника ГО "Костянтинівский Союз "Інваліди Чорнобиля" (м. Костянтинівка, Краматорського району, Донецької області).
Ведеться з кінця 2010 року, заснований як "Інформаційний ресурс для чорнобильців. Іх соціальний захист, пенсії та все інше ..."

ЗОРІ ЧОРНОБИЛЯ сказав...

Тепер все впорядку. Дякуємо за розуміння! Бажаємо міцного здоров'я та успіхів у Вашій подальшій діяльності, пане Олександре!

alder сказав...

Навзаєм!

Сергей Нехаевский сказав...

Нажаль, не можу прикріпити фотокопію до цього коментаря. Але у 2-х словах. Ще 27.07.20 р. від Донецької обласної організації ВГОІ "СЧУ" було направлене звернення Голові Донецької ОДА про стоврення при ОДА оргкомітету по підготовці в області до 35-роковин Чорнобильскої катастрофи. Була запропонована наша допомога в підговці Плану заходів. На що ми отримали відповідь від 20.08.20р №0.6/23-4416/4-20 у якій нам подякували і сказали, що адміністрацією будуть розроблені відповідні заходи. Топ то - обійдемось і без вас. З урахуванням того, що в нашій області до чорнобильців відносяться дуже погано (на відміну від інших областей) ждемо поки щось змінеться. Нажаль багато залежить і від нас - лідерів громадських чорнобильських організацій. Поки що ми нагадуємо персонажів з відомої байки Крилова.... А що до спілкування - можна поспілкуватись на платформі Zoom або Cisco Webex Meetings, як це робить Регіональна комісія по видачі посвідчень...

Дописати коментар