-->

19.02.23

Вебінар від Служби турботи про психічне здоров'я.

Знову лютий: психічне здоров’я українців за рік війни

Головне наше спостереження — схоже, ми не збожеволіли, хіба трохи. Ми багато пережили, багато попереду, головне, що вціліли і вижили! Керівниця нашої психологічної служби в річницю війни поділиться роздумами та ідеями про те, що зараз в психіці українців і як з тим бути.

Ми схильні відчувати великий стрес в ті дати, коли раніше вже пережили найстрашніше. Тому наш лютий цього року максимально напружений. І тому саме цього тижня ми робимо цю подію.

Лекція матиме трохи інтерактиву: буде місце, де відреагувати і місце відсидітися та просто послухати. Акценти, які охопимо:
- Чому зараз так багато напруги і втоми?
- Які психічні зміни тепер має наше суспільство і як вмінився кожен з нас за цей рік?
- Як давати собі раду з всім цим? Остаточно не втратити розум і дожити до перемоги без вигорання?

Спікерка: Анна Шийчук — психотерапетка, координаторка Служби турботи про психічне здоровя Благодійного Фонду «Право на захист», авторка подкасту Хтознаяк на Urban Space Radio.

Де? онлайн на нашій фб-сторінці. Коли? 21 лютого о 19:00

Ми просимо всіх бажаючих зареєструватися: https://cutt.ly/W3C3TuN  Це важливо для нас!

Захід відбувається в рамках проєкту “Захист життів за допомогою інтегрованої багатосекторальної підтримки” від БФ “Право на захист” як партнера Консорціуму Захисту (Ukraine Protection Consortium), координованого Save the Children. Програма здійснюється за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA).


7 коментарів:

Анонім сказав...

Пережившие стрессы связанные с потерями жилья, близких людей, получат колоссальные психологические травмы. В итоге сердечные заболевания и онкология. Кто прошел реальный ад войны , это потенциальные инвалиды, но они этого еще не знают. Это касается , как УБД , так и гражданского населения. Жаль людей, жаль страну. Послевоенный синдром аукнется на протяжении многих лет, и это не только медицина, это полная трансформация во всем. Кто доживет тот это ощутит в реальности.

Анонім сказав...

нам всем конечно жить дальше .... и тем кто привился и тем кто это к счастью не сделал... живём просыпаясь и слушаем любой шорох и он кажется взрывом почти рядом

Анонім сказав...

Простой народ страдает больше всего в этом геополитическом конфликте далеко не понимая глубинные причины происходящего.

Анонім сказав...

Причины ясны, как Божий день, вечное противостояние, раньше между СССР и США, теперь весь коллективный Запад, во главе с США, против России. Тактика войны без изменений, где угодно только не на собственных территориях: Вьетнам, Афганистан....., теперь Украина.

Анонім сказав...

Вывод, потерянное поколение.

Анонім сказав...

И рашка в угоду США напала на Україну, а путин сука агент госдепа, конспирология цветет и пахнет, не хочеться дурной голове признать реалии.

Анонім сказав...

Непогана версія!

Дописати коментар