-->

14.12.16

Як міська влада Костянтинівки чорнобильців шанувала

День вшанування ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, який проводиться кожного року 14 грудня, з нагоди закриття реактора на Чорнобильської АЕС саркофагом, у м.Костянтинівці, в цьому році, виявився цілковитою несподіванкою!

Так само як і для деяких співробітників обласної держадміністрації.

Перші - ні про що не турбуючись очікували коли будуть спущені розпорядження про шанування "зверху". Другі - лише за два дні до початку (інформація зі слів працівників Костянтинівського міськвиконкому) розіслали повідомлення про подію, яка відбудеться у місті Краматорську.

Особисто я, дякуючі Голові Краматорської міської громадської організації «Товариство соціального захисту «Пам'ять Чорнобиля» - Наїлю Мардагалімову, про подію знав за тиждень.

Питання! Що весь цей час робили працівники обласної держадміністрації, і чому для працівників Костянтинівської міської ради вшанування чорнобильців, у день 14 грудня, виявилося цілком несподіваною подією?

Для чорнобильців міста Костянтинівка це зрозуміло, вони вже давно про це знають. Міська влада не спроможна вирішувати питання самостійно, у разі коли її до цього не примушують!

Але навіщо така влада Костянтинівці?! Сподіваюсь такі запитання виникають не тільки у чорнобильців!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар