-->

24.01.12

Волинських чорнобильців захищатиме жінка

«Чорнобильське» управління ОДА відтепер офіційно має нового начальника – Світлану Мишковець. 

Її 24 січня представив колективу волинський губернатор Борис Клімчук. 

Віднині начальником головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА призначили Світлану Мишковець, дружину директора луцької гімназії №4, екс-депутата Луцької міськради Олександра Мишковця. 

Так, Клімчук розповів, що спостерігає за роботою Мишковець ще з часу її роботи на посаді першого заступника директора обласного центру зайнятості. «Вона була у моєму кадровому резерві давно», - зазначив губернатор. 

«Вона жінка жорстка, самодисциплінована, чого буде і вимагати від вас. Роботи, виконання функцій, виконання обов’язків», - звернувся до працівників управління Клімчук. 

Також губернатор згадав і про родину нової очільниці управління ОДА. «Питали в мене журналісти: «А то правда, шо жінка директора четвертої школи буде начальником головного управління?» Я тоді не сформулював думку до кінця, на ходу мене піймали. Кажу вам, це не правда. Тому, що пан Мишковець – директор четвертої гімназії – буде тепер чоловіком начальника головного управління», - підкреслив Клімчук. 

Нагадаємо, до цього управління очолювала Софія Сагаль, яка нині працює у Ковелі. Поки Сагаль шукали заміну, її обов'язки тимчасово виконував Олександр Жураківський. 

Довідково: 

Світлана Мишковець народилася 4 травня 1961 року в місті Любомлі Волинської області. 

Закінчила Луцький державний педагогічний інститут імені Лесі Українки у 1984 році. 

Працювала вчителем російської мови у м. Ундурхан Монгольської народної республіки, вчителем світової художньої культури школи № 18 м. Луцька. 

З 1986 по 1995рр. асистент кафедри російської мови, асистент кафедри педагогіки та методики початкового навчання, заступник декана педагогічного факультету, старший викладач кафедри філологічних дисциплін та народознавства Волинського державного університету імені Лесі Українки. 

З 1995 по 1998 – аспірант Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. 

З 1999 року працює у Волинській обласній службі зайнятості. Працювала спеціалістом 1 категорії Луцького міського центру зайнятості, головним спеціалістом відділу організації професійного навчання, заступником начальника відділу профорієнтації та профнавчання Волинського обласного центру зайнятості. 

A З 2004 року – перший заступник директора Волинського обласного центру зайнятості. 


Немає коментарів:

Дописати коментар