-->

25.02.12

Виноградний сік покращує пам'ять.

Вчені довели ще одну позитивну властивість винограду Сік, отриманий з червоного винограду, гальмує процес втрати пам'яті у людей, з'ясували американські вчені. У добровольців, які взяли участь в експерименті, була часткова втрата пам'яті. Їх розділили на дві групи. Членам однієї протягом 12 тижнів давали натуральний виноградний сік. Членам іншої - плацебо. Три місяці учасників тестували на інтелект і результати показали, що ті, хто пив натуральний сік, краще виконували запропоновані задачі. Вчені вважають, що такий позитивний вплив соку на організм можливий завдяки антиоксидантам, що містяться і в м'якоті, і в шкірці плоду.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/nauka_it/chervoniy-vinograd-robit-lyudey-rozumnishimi.html

Немає коментарів:

Дописати коментар