-->

20.04.12

Литвин на Житомирщині «роздав» годинники: чорнобильцям та вчителям

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у п´ятницю у рамках перебування на Житомирщині взяв участь у заходах з нагоди річниці аварії на ЧАЕС.

За вагомий особистий внесок в ліквідацію наслідків аварії на ЧАЕС, соціальний захист населення, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, самовідданість та професіоналізм 40 чорнобильців, які проживають у Ємільчинському районі, отримали від керівника парламенту цінні подарунки - годинники. Про це JeyNews повідомили в прес-службі Голови ВРУ.

Виступаючи перед присутніми, В. Литвин наголосив, що 26 квітня 1986 року пам´ятає кожен з нас «і веде відлік часу до Чорнобиля та після Чорнобиля». За його словами, над мінімізацією наслідків цієї трагедії працюють кращі вчені.

В. Литвин заявив, що він розуміє свою відповідальність за пом´якшення наслідків Чорнобильської катастрофи для Полісся, і докладає зусиль до збільшення обсягів відповідного бюджетного фінансування.

«Переконаний, що дзвони Чорнобиля повинні звучати в душі кожної небайдужої людини, і якщо ми робитимемо цю справу разом, буде і результат», - сказав він.

Відповідно до Указу Президента України 49 жителькам Ємільчинського району присвоєне почесне звання «Мати-героїня». Голова Верховної Ради України вручив цим жінкам відповідні відзнаки і посвідчення.

В. Литвин також відвідав смт. Ємільчине, де вручив цінні подарунки - годинники кращим вчителям середньоосвітніх закладів Ємільчинського району.

У рамках акції «Книга повертається до школи» керівник парламенту подарував Барашівській загальноосвітній школі книги для шкільної бібліотеки з нагоди 140-річчя з дня заснування цього учбового закладу. Директора цієї школи було нагороджено Грамотою Верховної Ради України.

В. Литвин також вручив талановитій молоді та багатодітним сім´ям Ємільчинського району гранти від Фонду «Майбутнє Полісся».

1 коментар:

Луганск сказав...

Понеслось гавно по трубам,в предверии выборов!
Страшно представить,что будет после выборов если вдруг (не дай Бог)ПР победит?

Дописати коментар