-->

11.04.14

Славутич запрошує на XXV пробіг пам'яті героїв Чорнобиля

У суботу, 12 квітня, в Славутичі проводитиметься традиційний, вже 25-й, пробіг пам'яті героїв Чорнобиля.

Історія пробігу почалася в 1990 році, який планувався як змагання любителів бігу – працівників атомних електростанцій.

Цьогоріч у рамках Славутицького пробігу любителі спорту будуть стартувати на дистанціях: 5 км, 10 км і 21,095 км (напівмарафон). Змагання проводяться в абсолютному заліку і за віковими групами.

Вік учасників обмежений тільки особистим самопочуттям і готовністю подолати обрану дистанцію. Для прикладу: минулого року наймолодшій учасниці виповнилося 10 років, а найстаршій, Владилені Кокіній із Жовтих Вод, – 84 роки.

Кожен, хто фінішує на будь-який з трьох дистанцій, отримає унікальну медаль, виготовлену майстрами прикладного мистецтва нашого міста. Призери у вікових категоріях будуть нагороджені медалями та дипломами, а призерів в абсолютному заліку чекають цінні призи.

Крім того, буде проведена командна першість підприємств атомної промисловості. Організатори змагань запрошують чоловіків і жінок Славутича старше 18 років виступити за збірну команду Чорнобильської АЕС.

Парад-відкриття змагань розпочнеться о 10:30 біля Будинку культури «Енергія», а загальний старт на всі дистанції буде дано об 11:00.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар