-->

06.10.15

Коли підтримка – необхідна…

Серед категорій населення, які потребують державної допомоги та громадської підтримки, залишаються й чорнобильці-ліквідатори. Це ті відважні люди, які ліквідовували наслідки трагічних подій 1986-го та без страху в очах взяли на себе величезну відповідальність за життя й здоров’я прийдешніх поколінь.

Тому Волинь продовжує активно працювати у напрямку соціального захисту цієї категорії громадян. Аргумент на користь сказаного – організація санаторно-курортного лікування лучан-чорнобильців у «Лісовій пісні».

Відтак Луцька міська добровільна організація інвалідів «Спілка Чорнобиль» висловлює щиру подяку облдержадміністрації, обласній раді та колективу Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» за розуміння та допомогу. Позаяк лікування, харчування, належні умови проживання, які на належному рівні організовані в лікувально-оздоровчому закладі, покликані максимально задовольнити потреби не лише учасників ліквідації аварії на ЧАЕС з Волині, а разом з тим, і мешканців інших регіонів.

На переконання відпочивальників, необхідно й надалі працювати у такому ж напрямку: завершити будівництво закритого спортивного комплексу та прискорити створення Центру реабілітації для воїнів АТО, чорнобильців і афганців. Адже чисте лісове повітря, цілюща вода волинських джерел та багатий професійний досвід наших медиків здатні відновити втрачене здоров’я, – вважають чорнобильці-ліквідатори, які вже отримали кваліфіковану допомогу у регіональних санаторіях «Лісова пісня», «Пролісок» та «Турія».

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.
Джерело: http://voladm.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар