-->

27.04.17

У Луцьку з’явився фруктовий сад на честь чорнобильців

Вихованці луцького дитсадка № 25 разом із ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС висадили фруктові дерева. 

У рамках акції «Майбутнє – без техногенних і екологічних катастроф!» на території дитсадка з’явилися понад 30 фруктових дерев, - повідомляє ВРД НСТКУ

Допомагали малим садівникам представники спілки чорнобильців. Коли вибухнув 4-й енергоблок атомної станції, Анатолій Архипов був командиром 264-го окремого механізованого полку. Його підрозділ одним із перших задіяли для ліквідації наслідків техногенної катастрофи.

«Будь-які акції в пам’ять про трагедію 86-го року – важливі. Але ця акція з дітьми – дуже велика справа. Бо діти підростуть, будуть згадувати, можливо, навіть приведуть сюди своїх дітей, внуків, і в пам’ять про цю страшну подію буде великий гарний сад», – переконаний Анатолій Архипов.

На рахунку спілчан – уже гектари садів, бо такі екологічні акції для місцевих чорнобильців стали доброю традицією. Вони не лише щороку висаджують плодові дерева на території шкіл і садочків, а й постійно за ними доглядають.

У дошкільному закладі очікують, що 31 висаджене дерево — яблуні й груші — вже наступного року дадуть перші плоди.

Небайдужі меценати також презентували дитсадку 31 тую. Студенти місцевого педколеджу висадили дерева вздовж паркана дошкільного навчального закладу.

Немає коментарів:

Дописати коментар