-->

01.06.18

Андрій Рева – новий Ісус України

Політичні діячі України не перестають нас дивувати! Здавалося б, що ще можна заявити такого, щоб вразити наше населення? Начебто весь бред, який тільки можна придумати, вже придуманий і озвучений нашому народу. А ось і ні! Як говориться, герої ще не перевелися. В цей раз подібним героєм став ніхто інший, як міністр соціальної політики України, заслужений працівник соціальної сфери Рева Андрій Олексійович. Нашу політику вдалося розгадати таємний сенс біблійного писання.

В інтерв’ю газеті «Дзеркало тижня» Рева зробив сенсаційну заяву. Він поміркував і видав: «Ви не замислювалися, як Ісусу Христу вдалося нагодувати п’ятьма хлібами 5 тисяч чоловік? Я задумався і зробив для себе відкриття: він виходив з того, що у натовпі не всі були голодні. Точно знаючи, хто голодний, Ісус ділив хліб тільки між тими, хто цього потребував. Це був перший приклад адресної допомоги». Ось і відповіді на всі питання, що стосуються соціальної сфери України. Все дуже просто! Ісус знав, хто голодний – Рева знає, хто потребує допомоги держави. І не важливо, що старим платять жебрацькі пенсії. Не важливо, що інваліди не отримують необхідну медичну допомогу. Не важливо, що матері-одиначки не мають достатніх соціальних виплат, щоб утримувати своїх дітей. Не важливо, що сироти з дитячих будинків не забезпечуються повним соціальним пакетом, який їм «гарантує» наша держава. Це все абсолютно не важливо. Ну помруть пенсіонери – що тут такого? Вони вже старі, своє пожили. Ну загинуть інваліди, не дочекавшись швидкої допомоги. Кому яке діло? Менше народу в країні буде вже простіше! Ну піде молода мати повією працювати, щоб бути в змозі годувати свою дитину – це її проблема. Нічого було народжувати!

Все дуже легко і невимушено. Рева уявив себе Ісусом, який в праві вирішувати, кому і як жити або не жити взагалі. От тільки хіба так розмірковував Всевишній, ділячи хліб? Політик просто трохи забув (хоча можливо і зовсім не знав), що Міністерство соціальної політики для того і існує, щоб допомагати незахищеним верствам населення. Але замість цього всі гроші з державної казни, які призначені для потреб малозабезпечених громадян, йдуть «в нікуди». Точніше, не «в нікуди», а в кишені наших чиновників. Бачили обличчя (якщо це можна назвати особою) Реви?! Вже явно не від поганого життя він таку харю собі наїв.

Натомість міністр заявив, що українці половину свого бюджету витрачають на харчування з-за того, що багато їдять. Не з-за цього ми витрачаємо стільки грошей на їжу! А лише з-за того, що держава тільки і робить, що підвищує ціни на все. Пересічні українці не можуть собі дозволити купити щось, крім продовольства. Але звідки про це знати Реве? Мабуть, нового Ісуса України не особливо хвилюють питання держави…

Владислава Мельник

Немає коментарів:

Дописати коментар