-->

19.06.18

Хмільник, цікаве курортне містечко.

Добрі і ввічливі люди там живуть, з святом медика вас. Наші медпрацівники військового санаторію Хмільник, добра вам і здоров'я. 

Ми були на цьому курворті аж 14 днів, путівка на 18 днів, більше не витримали. В кого путівка на 21 день, на 24 дні теж більше 14 днів не витримують. Сам санаторій нагадав нам мертве місто-музей Прип'ять, що його ми бачили 24 березня, коли були в Чорнобилі. Так і з санаторієм, гроші качають, а все розвалюється, крім ванн радонових і масажу. Більше нічого толкового немає. Всі решта процедури від сірісірі на апаратиках віком по 50р..., толку з тих процедур немає.

Два тижні ми хотіли зустрітись з керівництвом санаторію, заступниками. Однак вони невловимі і невидимі. Тому бардак, санаторій доводять до банкрутства штучно, щоб знову нардупи прихватизували за 33 срібних. 


Є купа хлопців поранених з АТО. Реабілітації-0. Дякувати медсестрам, що тягнуть це все на своїх плечах отримуючи 2800грн., і велику "падяку" на день медика. 

Сумно. Якісь фальшиві аптеки на території, що махом щезають коли атовці позвонили на гарячу лінію. Але комісія побула аж 2 дні, її ніхто не бачив, і аптеки знову працюють. Харчування теж бажає бути кращим, а проживання то взагалі жах..., тому і сумно. Де наша військова прокуратура? Адже там державні кошти тирять кожен день мішками..., тому так сумно... 

Поширюйте до влади, хай читають!

Немає коментарів:

Дописати коментар