-->

03.07.20

Відбулось засідання Центральної Ради СЧУ (+відео)

01 липня 2020 р. відбулося засідання Центральної Ради ВГОІ "СЧУ", на якому розглянуто низку актуальних питань з відновлення повноцінної діяльності центрального офісу та регіональних осередків "Союзу", - з метою активізації захисту прав учасників ЛНА на ЧАЕС та потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Напрацьовані пропозиції до проекту Закону України "Про Держбюджет на 2021 рік", проекту постанови Кабінету Міністрів про поліпшення пенсійного забезпечення чорнобильців, визначено позицію ВГОІ "СЧУ" щодо підтримки законопроектів, спрямованих на поновлення соціальних гарантій та належного пенсійного забезпечення ліквідаторів і потерпілих.

Прийнято рішення про підготовку Всеукраїнської акції протесту на захист прав українських чорнобильців, яку планується провести у вересні цього року Восени заплановано також провести чергову конференцію ВГОІ "СЧУ".


Центральна Рада прийняла рішення виключити колишнього президента ВГОІ "СЧУ" В.Войтова з "Союзу Чорнобиль України" - за протиправні дії, що завдали шкоди організації і справі захисту чорнобильців, а також - направити звернення до органів влади щодо виключення його зі складу дорадчо-консультативних рад. 

Більш докладніше про зміст прийнятих Центральною Радою рішень буде повідомлено найближчим часом


2 коментарі:

Сергей Нехаевский сказав...

Это кучка проходимцев-рейдеров из Киевской, Черниговской и Харьковской областей пытается запудрить мозги чернобыльцев, создавая имитацию бурной деятельности. Ничего они не смогут без обласных организаций всей Украины. Сейчас Прокуратура Киева проверяет лигитимность их прихода к власти в ВГОИ "СЧУ".

Unknown сказав...

1000% прав Сергей Нехаевский, я бы никогда не выставил видео где в президиуме шесть человек, а в пустом зале и того меньше. Кроме того в первом обращении к Зеленскому, граматические и стилистические ошибки, не говоря о полном незнании авторов "Закона про звернення громадян". Самозванцы, с ПТУшным образованием не могут руководить всеми ликвидаторами, да и время уже не то, нужно думать осветлом будущем а не о дармовых зарплатах.

Дописати коментар