-->

21.11.22

ADRA Ukraine проводить евакуацію маломобільних людей з прифронтових зон України безкоштовно

Благодійна організація ADRA Ukraine пропонує безкоштовну евакуацію з прифронтових зон на більш безпечну територію держави постраждалому від конфлікту населенню України. Особливо це стосується людей пенсійного віку, осіб з інвалідністю, лежачих та важкохворих.

Допомога реалізується за сприяння уряду Канади у межах проєкту LEAP. Діяльність охоплює Харківську, Дніпропетровську, Луганську, Херсонську, Миколаївську, Запорізьку, Донецьку та Київську області.

В евакуації задіяні парамедик, 10 автобусів та 2 автівки швидкої допомоги, які на регулярній основі здійснюють рейси. Ці автівки застосовуються для транспортування людей пенсійного віку, осіб з інвалідністю або важкохворих.

В листопаді ADRA Ukraine за проханням організації Help for Ukrainians надала допомогу в евакуації маломобільних людей пенсійного віку з міста Запоріжжя до Дніпра, для подальшої їх евакуації на західну Україну. З огляду на вік та стан здоров’я пасажирів, їх вирішили евакуювати автівкою швидкої допомоги під наглядом лікаря. Незважаючи на нелегкі обставини, евакуйованих успішно доставили до пункту подальшого транспортування.

Загалом від початку проєкту допомогу в цьому напрямі вже отримали понад 5600 осіб. Робота в цьому напрямі триває.

Щоб отримати безкоштовні послуги евакуації з прифронтових зон, бажаючі можуть звернутися по допомогу в ADRA Ukraine за номерами телефонів гарячої лінії: +380672036248; +380505720407 і через сайт ADRA та заповнити форму або повідомити про свою проблему в особистих повідомленнях у соцмережах.



Немає коментарів:

Дописати коментар