-->

01.12.23

Міфи ЧАЕС: Персонал ЧАЕС мусить працювати у захисних костюмах та протигазах

50 коментарів:

Анонім сказав...

Міф 1: Ліквідатори - це тількі ті, хто працював на даху ЧАЕС в момент пожежі та скидали графіт лопатами. Міф 2: Справжні ліквідатори 1986 року майже всі померли. Міф 3: 30.11.1986 у зв'язку із закніченням будівництва саркофагу закінчилась і ліквідація наслідків аварії на ЧАЕС. Міф 4: Україна не зобов'язана платити за борги неіснуючої держави СРСР, всі пенсії і пільги має сплачувати рф як правонаступниця імперії. І це багато цікавого. То чи це міфи чи не зовсім?

Анонім сказав...

Міф що зможемо вижити без грошей для покупки більш якісної їжі.... Дивимось як відходять Ліквідатори у інші світи...

Анонім сказав...

Де таку вашу мать наші гроші на посилене харчування! Третій місяць крадуть наші копійки! Такого вже не було давно, навіть при Януковичу, мало того, що за них 500 грн в місяць окрім хліба нічого не купиш так ви пройдисвіти і ці крохи вкрали у хворих, немічних опромінених Ліквідаторів, такі речі називаються геноцидом, клеймо яке буде на вас владі стоять в майбутньому підручниках історії! Шукайте крадені гроши в офшорах колишніх злодіїв-аферистів куля в лоба з Маямі яйценюха, порошенка праведного пцу шника вора афериста, тимошенко, палубія і інших (патріотів) там не на один бюджет награбовано українськіх грошей!

Анонім сказав...

Де хрущ чого ця пʼя#иця мовчить, хто його поставив на цю високу посаду?!!!

Анонім сказав...

Яценко лише ставить питання в коміссіях
і щось говорить о опроміненні людей , а далі? хто несе відповідальність чи хоча б своїми грошима відповів за затримки? Гроші знов крутить Банк чи хто?

Анонім сказав...

СЧУ в рота води набрало і сховалось! Що це за керівництво, яке кинуло людей напризволяще? а як гроші з обласних бюджетів клянчить, так воно перше! Не справляєшся - йди з посади! Для прикладу, Лігун боєць вищої проби і що - за його пропозиції, причому толкові - взяли й зняли, бо "керівництво" поважає лише тих, хто п'є та стелить...Так не повинно бути! Підніміть це питання на Центральній Раді під протокол, всіх цей глодовик і пожежник достали

Анонім сказав...

Уважаемые руководители! Жрать дайте ковбасы, а кто какой герой нас не волнует! кичтесь среди своих ГОшников на местных банкетах, а простому ликвидатору 100 грамм и закусить к 14 декабря организуйте хоть! Бросьте крох с барского стола, детки плачут!

uy3ig сказав...

Хтось мене навчить - як можна посилити якість харчування сумою в 513грн за місяць?

Анонім сказав...

Шановні, де протокол Центральної ради СЧУ, що вирішили на засіданні? які результати та бачення ситуації? на сайт счу як завжди шиш

Анонім сказав...

Якщо там вже пристосувався Михайло Михайлович то це місце приватизоване на довго, тоді про правила існування ГО забудьте тим більш за якісь протоколи. Це можна відновити тільки таким методом, як він М.М. зробив, захватом силою самими ліквідаторами посаду голови… після чого відновити справжню роботу ГО по Статуту (Уставу). Інакше всім ліквідаторам України і не тільки буде хана. На місце М.М. повинна бути людина подібна покійного Яворівського Олександра Володимировича, яка всими силами відвойовувала на самий кращий на той час проект Закону для потерпілих і ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Анонім сказав...

Може М.М. і було інтегровано туди тільки з одною метою - остаточно розвалити СЧУ зсередини, за це мабуть і орден дали. Скоріше за все треба забувати про чорнобильські ГО, це вже неактуальна тема. З'явились нові Герої України - Захисники і Захисниці, а щодо "старих", то їх як і всіх попередніх - списують в утиль. Хто зміг отримати інвалідність, той ще отримає підтримку влади, а всі інші - підуть під ніж, адже утримувати таку армію проїдаючих бюджет - нераціонально. Готуйтесь стискати паски та підтягувати животи. Хто не встигне оформити 1-2 групу інвалідності - пролітає як фанера над Парижем, і не дивуйтесь, коли змінять Закон і поріжуть всі пільги. Виживуть найхитріші, аля Михайло Михайлович. А всі інші - якщо мовчали, то й отримуйте на гора! М.м. ніфіга не зробив з 2020 по даний час, обокрав державний бюджет Фонду інвалідів, заборонив нагородження, привів організацію до краху. Але Центральна Рада зглотнула це все і сидить тихо на жопі. Значить дає добро на знищення ліквідаторів як класу, прислужуючи "верхам" і плювали вони на всіх

Анонім сказав...

Сейчас многих устраивает позиция "страуса", лишними словами и делами не навредить достигнутого. Заострить внимание на наших проблемах, сегодня , может вызвать обратную реакцию, поэтому и тишина от наших карманычей.

Анонім сказав...

Большинство активных ликвидаторов уже сняли все возможные пенки, а недовольство меньшинства, как "голос в пустыне", личная обида осталась, а возможности улучшения положения практически обнулились с упущенных временем.

Анонім сказав...

Меньшинство будет забыто и предано забвению. Основная причина - в молчаливости и избыточной терпеливости, ох как бы чего не вышло, пенсию чтоб не забрали - лучше сидеть тихо и "руководителям ГО" лишних вопросов не задавать. Благодаря такому бессмысленному поведению - власти и керівникам как бальзам на душу. Стадо ничего не заявляет и не требует, ну и хрен с ними. Пастух за счёт стада всегда получит все привелегии, так как напрямую взаимодействует с властью. А удел рабов - паёк и гвоздичка.

Анонім сказав...

Ждём гвоздичку и то после отрицательного подъёма .... может тогда уже и ни к чему... Никаких предложений от большинства и меньшинства не слышу , а ведь бороться надо и гнать "карманичей"!!

Анонім сказав...

Все проголосовали за борьбу..... Вспоминаю школу, учебное заведение, работу, когда доходило кому-то поручить возглавить движение, то в ответ тишина и отнекивание. Быть лидером ,это состояние души, а с какими намерениями человек сел в кресло, это только ему ведано. Примеров предостаточно, как в нашем сообществе, да и во власти в целом.

Анонім сказав...

Лидерство это не только "состояние души", но и обязанности. Как минимум согласно Уставу ГО и как максимум ответом перед ликвидаторами за проведенную работу, защиту их прав и свобод. Если такой человек нифига не делает, то его меняют. Вот и вся арифметика, что ж тут не ясно?

Анонім сказав...

И кто из нашего брата готов жертвовать личным временем и нервами за просто так для общественного благосостояния? Каждый лидер ,на гребне общественных проблем, в первую решает свои проблемы, а на остаток кому-то что-то перепадает, но не всем. Да ради Бога так устроена наша психология. Только власть будет пытаться найти слабое место таких лидеров, а грешны мы все, а потом сделать такого лидера ручным и управлять процессом.

Анонім сказав...

Читаю тут деяких персон і зʼявляється відчуття, як колись в армії, коли ми з ДВРЗ пасажирським Борисполя літаком були доправлені в Душанбе через Грозний, потім одну льотну учебку, далі в другу кошмарну показову під Алма Атою і тут почалося образно схоже на тут в деяких коментаріях коментаторів. Діло в тому, що нас українців було 30 чоловік з голубими погонами, а інших чорнопагонників азіатов три роти більше 270 мусульманських душ які не знали навіть слова українець, а тільки «ХОХОЛЬ», промовляли гортанно і з ненавистю… я думаю ви зрозуміли яка там у нас була дуже тяжка ситуація на виживання, це зрозуміють ті хто там можливо служив в КСАВО СА … так от коли відбувається от така дуже напружена ситуація, проявляється істинне лице кожної людини… з армії не втечеш та ще й додому 5000 км. Далі - Київська обл. Донецька обл. хлопці держались добре, а чомусь Сумська кріпкі, здорові хлопці стали, як тут в коментах боязливими рабами, худеньки слабеньки хлопці з Київської обл коли над ними фізично чурки знущались вони попри все давали відсіч, а Сумські здорові хлопці зразу поникли, звісивши плечи і руки віддавали чуркам посилки з дому тільки, щоб їх там не убивали, а чурки все в них забирали з гоготом і далі били їх до знетями, ходили сині від побоїв, особливо після нічного наряду на кухню. Тому Вам пишу не будьте рабами, бо над вами ці хто почуяли владу і силу, бачачи, як ви хвости піджимаєте від страху, вони відчули себе інстинктивно хазяїнами над вами, більше будуть знущаться, ба ще й отримують від цього задоволення. Це чесно мовлячи просто гидко, нема слів. Все в Ваших руках не бійтесь вже нічого ми на цьому світі втратили особливо після перебування в тому злочасному відрядженні з перших 26 квітня 1986 році днів аварії на ЧАЕС бачили тяжку хворобу, захворюванні крові, госпіталі, втрата свідомості, потім народженні від нас діти з тяжкими вадами низькою букетом хвороб… багато наших колег вже нема з нами на цьому світі померли… чого нам бояться? Смерті? Так ми вмирали в палатах не раз, радянські лікарі нас відкачували. Кого бояться Хруща?!!! Не треба нікого бояться! Не принижуйте себе! Не будьте тими ХОХЛАМИ! Будьте українцями КОЗАКАМИ. Бажаю здоровʼя Вам всим, виберіть собі, нам достойного керманича і робіть все на благо наших рідних потерпілих і колег, ви заслугували добре відношення від суспільства і життя, не позор, і ганьбу.

Анонім сказав...

КСАВО.70 роз'їзд.в\ч 62270.
ОБАО.АЛМА-АТА.

Анонім сказав...

70 розʼїзд Алма Ата, розсильний пункт, після учебки Бурундай 216 ВШП, була пропозиція від молодого майора добровільна служба в Афганістані з шести чоловік згодились тільки троє в але, не хватило спеціалістів із-за 3 чоловік вертушку не підняли, повезло, зрозуміли пізніше. Далі Талди Курган. Ось будь ласка з роками «Мир тесен» )))

Володимир сказав...

Ніхто нікому не має відповідати ОСОБЛИВО анонімам! Підняв ДУПУ написав ЗАЯВУ по суті отримав ВІДПОВДЬ МЕРЗОТА анонімне Питання вирішено Опублікуєш його

Анонім сказав...

Ох цей Володимир, мабуть вже випив від горя, що всіх "мерзотами" та "дупами" називає. Справжній херой Асоціації жертв Чорнобиля, точно жертва

Володимир сказав...

Дупа є дупа, Мерзота є мерзота ВРЕРШЕ це слово використав А О Рева в ефірі ТВ! Подивися в словник це НЕ матюк а адекватне слово з словника В моїх висловлюваннях це стосується людей яким понад 60 років та які і не мають власного імені та по батькові! НЕ сормно,ЗВИЧАНО НІ бо я анонімо...

Павел сказав...

ВОВА !!! Ты такой же долбодятел , как и этот бывший министр соц . политики Рева . Это он запрещал зимой ходить в трусах украинцам по своей квартире ... Ты не жертва Чернобыля , а жертва аборта !!!

Анонім сказав...

З ким поведешся,від того і наберешся,народна приказка,взявся за словник,це прогрес,спілкуйся з адекватними людьми,і буде у тебе щастя,що стосується ,,АНОНІМО" ,як на рахунок захисту персональних даних,тебе знають і це добре.

Анонім сказав...

За РЕВУ,взагалі мови немає,суцільний анекдот,послухати про що він говорив,ЖВАНЕЦЬКИЙ,віддихає.

Анонім сказав...

Той Міністр був жлоб жлобом. Економив гроші на людях - це був страх. Самою адекватною міністеркою була Юлія Соколовська - представник молодої команди технократів. Нажаль, її з'їли і вона перейшла заступницею керівника ОПУ. Вона була справжньою лідеркою, чула людей і їх проблеми, допомогала. Наприклад, саме при ній, були вироблені і вручені медалі "Ветеран праці" незалежної України! До неї це питання не піднімав жоден міністр, тим більше Рева відписувався, що нащо вам ці медалі, коли є посвідчення, той ще кадр...Але молодих у нас не люблять і давлять як можуть, адже молодь заважає красти...

Анонім сказав...

НА МАШИНАХ ИМПОРТНЫХ ЕЗДЯТ ИНВАЛИДЫ БОЛЬНЫЕ СЕРДЕЧНИК С ВЫСОКИМ ДАВЛЕНИЕМ .КАК ЭТИМ БОЛЬНЫИ РАЗРЕШАЮТ ЕЗДИТ НА МАШЫНАХ БЕДНЫМ НИЩИМ ЧЕРНОБЫЛЬЦАМ .ЭТИ БОЛЬНЫЕ ИНВАЛИДЫ ТОЛЬКО В БОЛЬНИЦЕ И ОКАЮТЬ И КРЯКАЮТ И ЗА СЕРЦЕ ДЕРШУТСЯ .А ПОТОМ В МАШЫНУ КАК ЛОСИ ПОПРЫГАЛИ И НЕ БОЛЬНЫЕ ТОЛЬКО ПЫЛЬ СТОЛБОМ .ЛИКВИДАТОРЫ БОЛЬНЫЕ ТОЛЬКО В БОЛЬНИЦЕ А ТАК НОРМАЛЬНО ЗА РУЛЁМ В МАШИНЕ ПО ДОРОГЕ ЛЕТЯТ КАК НЕМЫЕ .ПОРА ЭТИХ НИМЫХ НА ПРОВЕРКУ ЧЕРЕ МСЕК ПО НОВОМУ ПРОВЕРИТ .ЧЕРЕЗ НОВУ НЕ ЗАВИСИМУ КОМИССИЮ КАКИЕ ЭТИ ИНВАЛИДЫ БОЛЬНЫЕ

Анонім сказав...

Еще одного приклинило наверное Владимир

Анонім сказав...

Отсылка к Хрущу на Ниссане?

Анонім сказав...

Понятно.

Анонім сказав...

а что не правельно написано чернобыльцы нищие нету дених на лекарство а на машинах джыпаж лётают бедные .

Анонім сказав...

что вам хрущ в борщ насрал .что вы до него прикопалися

Анонім сказав...

а тебе не насрал? ты за жратву получил? в чём смысл твоей жизни?

Анонім сказав...

наверно хрущ хорошу кучу навали тебе в миску с горкой .и кормовые не надо будит тепер ждать .

Анонім сказав...

он всем навалил в миску, ты с неё досихпор хлебаешь, причмокивая. Смотри, не попперхнись, ато назад полезет

Анонім сказав...

хрущ парен боевой . хрущ тибе добавки добавет после хорошего обеда миску подстав хрущю под зад .ты как побратимый хрущу он не обидит по свойски полну мисяку навалет тибе хлебай не подавися только .

володимир сказав...

Здорові аноніми На ВАС ПАХАТИ ПОТРІБНО УКРАЇНІ в 2024 році!
Авто будуть надані не ВАМ а ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ під час війни з ОРКАМИ!

Анонім сказав...

Вова !!! Ми на тобі будем пахати !!! Запряжемо , зверху сядемо і будемо тебе батогом бити . А якщо ти впадеш , то в ріллі і закопаємо !!! На одну падлюку стане менше і людям буде веселіше !!!

Анонім сказав...

Изойди,антихрист,згинь сатана.

Анонім сказав...

От бачите любі побратими, що це и хто це цей Вова, я думаю Ви вже зрозуміли це є бидло кончене, нерозумне і доречі він не один такий при владі, тому вони все роблять, щоб нас ліквідаторів знищить, отож, воно бидло вова вже небоїться нічого і нікого, стало бикувать поки не нарветься на такого, як в Закарпатті депутат який кинув отаким подібним, як бидло вовам три гранати прямо їм під ноги. Вова ти є бидло, тобі не місце бути при владі, ти нелюдь і тобе мені ні на граминку не шкода ти є скотина. Згинь з очей наших нелюдь.

володимир сказав...

Аноніме трусливе разом з тобою та такими як ти анонімами! твою пропозицію приймаю ! Людині понад 60 рокв а воне ще анонімо! Коментарі зайві далі!

Анонім сказав...

Исчадие ада во плоти,грешник,молись и кайся,во грехах твоих,прощения,тебе,нету,антихрест.

Анонім сказав...

Угомонись,нелюдь,тяжкие грехи,твои.

Анонім сказав...

хрущ с лариской танец цыганочку с выходом пляшут в ресторане . и столь заказали илитный коняк чёрная икра и остальное .

володимир сказав...

тобі не надали? Подай до суду, Аноніми скиньтеся колезі! АНОНІМУ!

Анонім сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
Анонім сказав...

Два сапога,пара,он с твоей артели,радуйса что твой товариш,тебя,любимого помнит.

Анонім сказав...

на любовниц тратит с ваших СЧУшных взносов, а вы дураки платите молчаливо!

Дописати коментар