-->

23.07.18

Понад 270 тис. грн виділили з облбюджету Луганщини на відновлення житла, переселенцям, АТОвцям та чорнобильцям

272 тисяч гривень допомоги розподілять між особами, чиє житло було зруйноване під час бойових дій, вимушеними переселенцями, учасниками АТО та ліквідаторами аварії на ЧАЕС. Гроші виділять з обласного бюджету Луганщини.

Таке рішення ухвалила комісія з призначення матеріальної допомоги коштом обласного бюджету, передає прес-служба ЛОДА.

Зазначають, що на засіданні розглянули 109 справ осіб із різних міст і районів Луганщини, які опинилися у складних життєвих обставинах.

– Виходячи з можливостей обласного бюджету, матеріальну допомогу призначено у сумі 272 тис. гривень, у тому числі: трьом особам на відновлення зруйнованого житла виділено 8 тис. гривень. Двом учасникам АТО вирішено надати допомогу у розмірі 5 тис. гривень та шістьом учасникам ЧАЕС – 18,5 тис. гривень. Також 12 внутрішньо переміщеним особам виділено 31,2 тис. гривень, – розповіли в облдержадміністрації.

Додають, що одноразова грошова допомога надається громадянам, які постійно проживають на території Луганської області та опинилися в скрутному матеріальному становищі через хворобу, стихійне лихо, нещасний випадок, втрату близьких родичів тощо. Її можна отримати не більше одного разу на рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар