-->

14.01.19

Опоблок збирає голоси чорнобильців у підтримку Ю. Бойка (фото+відео)

На сторінці телевізійного каналу "Інтер" нещодавно опублікована інформація про те, що громадські організації (чорнобильські теж маються на увазі) підтримують кандидата в президенти Ю. Бойка. Виявляється під час Всеукраїнського форуму вони підписали якийсь меморандум, текст якого чомусь не надається.

Раніше ця новина була розміщена на офіційної сторінці "Оппозиционная платформа - за жизнь" , та розповсюджувалася іншими інтернет виданнями, зокрема, Інтерфакс Україна

Як свідчить текст повідомлень: "Представник всеукраїнської громадської організації "Союз Чорнобиль Україна" Володимир Березін у своєму виступі ... сказав, що за останні п’ять років тільки депутати-опозиціонери допомагали чорнобильцям."

На його думку: "Ця влада – найнедемократичніша з усіх, що були в нашій країні, по відношенню до чорнобильців та інших незахищених категорій населення. Тому кращого кандидата в президенти, ніж Юрій Бойко, я особисто не бачу. Я вірю в те що він зможе змінити ставлення до нас – чорнобильців, ветеранів, взагалі ставлення держави до людей".


Як виявилось В. Березін був не єдиним представником всеукраїнської громадської організації. На відео, яке розміщено на каналі "Інтер" у свободному доступі можно побачити Володимира Кобчика, який, ймовірно, теж був підписантом меморандуму, про який повідомляє телеканал.


Постає питання, якщо ці чорнобильці підтримують кандидатуру Ю. Бойка - бувшого представника, бувшої "Партії регіонів", яка у 2011 році займала у вліді всі ключові посади, то може вони підтримують і те, що тодішня влада зробила з рішеннями судів чорнобильців?

Кого вони представляли на цьому заході, самих себе, чи свої організації? Якщо себе - питань немає, а якщо організації!?? Дуже хочу побачити текст меморандуму.

На згадку - витяг з протоколу № 63 засідання КМУ від 5 вересня 2011 року!


Немає коментарів:

Дописати коментар